Expressen > Nyheter

Monday, 26 October, 13:37

Expressen - 29 sep 20 kl. 00:53

Delar av New York kan tvingas coronastängaDelar av New York kan stängas ner under tisdagen – det hotar borgmästaren Bill de Blasio med.Anledningen är de stigande coronasiffrorna i staden, skriver New York Post..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
New York, Bill, Blasio, New York Post

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Delar av New, Yorkkan , tvingas, coronastänga
UNT - 16 mar 20 kl. 03:42

Restauranger och skolor stängs i New York

Alla restauranger och barer i USA:s största stad New York tvingas att stänga och begränsa sig till hemleveranser, skriver New York Times..

Aftonbladet - 16 mar 20 kl. 01:11

Restauranger och skolor stängs i New York

▸ Alla restauranger och barer i USA:s största stad New York tvingas att stänga och begränsa sig till….

GöteborgsPosten - 16 mar 20 kl. 04:28

Restauranger och skolor stängs i New York

Alla restauranger och barer i USA:s största stad New York tvingas att stänga och begränsa sig till hemleveranser, skriver.

Nyhetsverket - 29 okt 12 kl. 21:41

SAS ställer in New York-flyg

SAS och många andra flygbolag har ställt in sina avgångar till USA idag på grund av orkanen Sandy som tvingat de fem stora flygplatserna runt New York att stänga. SAS har även beslutat att ställa in tisdagens flygningar från Stockholm och Köpenhamn till New York och retur, enligt flygbolagets hemsida..

GöteborgsPosten - 23 jan 16 kl. 01:32

Historisk storm lamslog New York

Amerikaner längs med USA:s östkust kan börja gräva fram bilar och snöröja vägar när monsterstormen mojnat. Ovädret tvingade mångmiljonstaden New York att stänga ner sin trafik. Men stämningen är upprymd i The Big Apple, berättar svenska Maria Wretblad..

YLE - 10 sep 17 kl. 17:34

Finsk gatufest i New York – de karelska pirogerna slutsålda

Typiskt finskt? Bastu, karelska piroger och dyster sång stod på programmet då Finlands hundraårsjubileum firades i New York på lördagen. Platsen var Bleecker street i legendariska Greenwich Village.

BT - 03 jan 14 kl. 13:59

Snöoväder slår mot New York

Det har snöat rejält i New York under natten mot i dag. Vid fyratiden på morgonen hade det fallit drygt 12 centimeter snö i Central Park, skriver New York Times. Kyla och starka vindar rapporteras från Mississippi till Atlantkusten - enligt vissa väderrapporter kan det bli köldrekord i dag.

Nerikes Allehanda - 02 apr 16 kl. 05:15

Vinner Bernie slaget om New York?

Det är lördagskväll och vi står på ett loft, någonstans långt in i Bushwick. Området i Brooklyn som är det senaste i raden av hipster-tillhåll i New York, dit unga, kreativa konstnärer flyttar. De flesta är excentriska och radikala, fattiga på pengar men rika på stora drömmar – där ”struggle” är mer utav en livsstil.

Cornucopia - 05 dec 16 kl. 13:24

Storstadens matematik - därför finns så många rika i New York

I New York slås man av den enorma mängden rika, som är så många att de kan ta över enorma statsdelar och sätta boendepriserna till ur svenska mått mätt rena fantasisummor. Men detta är bara ett utfall av storstadens matematik. Förklaring följer nedan.

Kristianstadsbladet - 03 nov 12 kl. 17:28

New York maraton ställs in

Foto: Scanpix/Kristianstadsbladet
New York City Marathon ställds in på grund av orkanen Sandys framfart. En av alla 47 000 löpare som skulle ha sprungit loppet är Kristianstadsbladets reporter Matti Stenrosen.
?

Kristianstadsbladet - 30 dec 13 kl. 18:23

Norwegianplan fast i New York


Ett av Norwegians flygplan är fast på JFK-flygplatsen i New York, på grund av ett fel med bromssystemet, skriver norska Aftenposten.Planet, av typen Boeing 787 Dreamliner, skulle ha landat i Oslo på måndagseftermiddagen, men hade ännu vid 18-tiden fortfarande inte kunnat lyfta.276 passagerare berörs och det är ännu oklart hur länge passagerarna kommer att tvingas stanna i New York.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.