DI > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 21:46

DI - 28 sep 20 kl. 21:54

Utsattes för bedrägeriförsök: Polisen skrev av anmälan direkt – trots spår
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utsattesför , bedrägeriförsök, Polisen, skrevav , anmälan, direkttrots , spår
Polisen - 03 okt 12 kl. 15:11

Bedrägeriförsök på Internet - ständigt aktuella

Under de senaste veckorna har många människor hört av sig till, bland annat, Polismyndigheten i Södermanland med frågor om mail med olika slags uppmaningar och erbjudanden som man misstänkt varit bedrägeriförsök.

Skånskan - 15 jan 20 kl. 10:51

Strid ström av bedrägeriförsök

ESLÖV Under tisdagen utsattes många Eslövsbor för en ny typ av misstänkta bedrägeriförsök.
I ett fall lyckades bedragarna fullfölja ett bedrägeri som riktade sig mot en äldre kvinna.De misstänkta bedragarna verkar ha kört något av en kampanj i Eslöv under tisdagen.

Skånskan - 14 jan 20 kl. 11:18

Utsattes för bedrägeriförsök

HÖRBY En man i 80-årsåldern i Hörby har utsatts för ett bedrägeriförsök. Den 13 januari fick han en sms-bekräftelse på en beställning som han påstods ha gjort. För att hantera beställningen uppmanade han att ringa ett telefonnummer som fanns med i meddelandet.

Skånskan - 12 jan 20 kl. 21:45

Nytt bedrägeriförsök mot 95-åring

Malmö En 95-årig kvinna på Värnhem i Malmö blev på söndagskvällen uppringd av en person som utgav sig för att vara polis och ville besöka kvinnan i hennes hem.
Men 95-åringen tyckte inte att allt verkade vara i sin ordning och lade därför på telefonen och ringde polisen.
– Om man utsätts för det här ska man göra precis som den här damen har gjort, säger Evelina Olsson, presstalesperson på ledningscentralen i polisregion Syd.

NSD - 11 jan 18 kl. 16:26

Utredningschefen om det outredda bedrägeriförsöket: "Vi ska ta tag i det"

Det är personalbrist som har gjort att polisen ännu inte börjat utreda det fräcka bedrägeriförsök kommunalrådet Niklas Nordström och affärsmannen Mikael Fahlander utsattes för förra sommaren..

Skånskan - 10 jan 20 kl. 12:00

Bedrägeriförsöken mot äldre fortsätter

Malmö Bedrägeriförsöken mot äldre i Malmö och resten av Skåne fortsätter.
Under torsdagsdygnet anmäldes ett femtontal nya fall bara i Malmö och Oxie. Samtliga försök misslyckades, vilket polisen tar som intäkt för att informationskampanjen lyckats.

Skånskan - 21 jan 20 kl. 10:54

Bedrägeriförsök mot yngre

LUND Ännu ett bedrägeriförsök och försök till vilseledande har skett i Lund. Den här gången drabbades en man i 30-årsåldern.
En okänd person ringde nämligen upp honom, sa att vederbörande var från polisen, och ville att han skulle logga in på sitt bank-id.

Skånskan - 15 jan 20 kl. 15:28

Bedrägeriförsök mot äldre

HÖÖR Polisen i Höör har fått in ett flertal anmälningar om bedrägeriförsök mot äldre personer i Höör. Det rör sig om tre fall av försök till bedrägeri, och ett fullbordat bedrägeri.
Den 12 januari fick en kvinna i 70-årsåldern ett mejl om att hennes låneansökan höll på att handläggas.

Magazin24 - 19 aug 12 kl. 20:10

Bedrägeriförsök genom datorhjälp

En äldre kvinna har tre gånger denna månaden blivit uppringd av personer som vill hjälpa henne med hennes dator. Polisen misstänker bedrägeriförsök. En äldre kvinna i Surahammar har anmält att hon tre gånger denna månad blivit uppringd av engelsktalande personer som vill hjälpa henne med hennes dator.

ÖstersundsPosten - 18 maj 17 kl. 15:25

Misstänkt bedrägeriförsök i Bringåsen – polisen varnar för telefonsamtal från okända

På torsdagseftermiddagen kontaktade en boende i Bringåsen, Östersunds kommun, polisen. Han ska ha blivit uppringd av någon som velat komma hem till honom och kontrollera ventilationen och enligt polisen kan det röra sig om ett bedrägeriförsök..

Länstidningen i Jämtland - 18 maj 17 kl. 15:25

Misstänkt bedrägeriförsök i Bringåsen – polisen varnar för telefonsamtal från okända

På torsdagseftermiddagen kontaktade en boende i Bringåsen, Östersunds kommun, polisen. Han ska ha blivit uppringd av någon som velat komma hem till honom och kontrollera ventilationen och enligt polisen kan det röra sig om ett bedrägeriförsök..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.