Sydsvenskan > IT

Wednesday, 28 October, 01:01

Sydsvenskan - 28 sep 20 kl. 20:24

Värsta dansbandskrisen i historienStreaplers, Mats Bladhs, Sannex, Donnez... musiker och arrangörer gör gemensam sak..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Bladhs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Värsta, dansbandskriseni , historien
SR - 04 apr 16 kl. 00:21

”Ett av historiens största avslöjande”

Sveriges radio ekonomikorrespondent kallar ICIJ:s avslöjande för en av de största i historien..

Kristianstadsbladet - 03 jul 19 kl. 21:18

Kristianstadsscout: ”Det är det största lägret någonsin”

50 000 scouter från alla världens hörn kommer att samlas under tio dagar i West Virginia för det 24:e Världsjamboreen. Lägret kommer att vara det största som historien skådat med åtta kilometer i omfång..

Expressen - 06 jun 12 kl. 15:14

Ek om Krutov: "En av de största i historien"

Med anledning av Vladimir Krutovs bortgång ställer vi fem frågor till Sport-Expressen.se:s hockeyexpert Mattias Ek vad han tycker om Vladimir Krutov som spelare och vilka minnen han bär med sig av Krutov..

Aftonbladet - 20 apr 18 kl. 16:19

Finalhajpen: ”En av de största i historien”

YLE - 05 mar 17 kl. 07:06

De gåtfulla runorna i Vörå I: Österbottens första viking

En finskhetskonspiration bland ledande vetenskapsmän – eller en svenskhetskonspiration bland österbottniska bönder och intellektuella? En brottsanmälan mot en amatörarkeolog – och en JO-anmälan mot en avdelningschef på Museiverket. I en tredelad artikelserie berättas historien om några stenristningar som antingen skriver om historien, eller också är Svenskfinlands mest fantastiska fall av historieförfalskning.

Ekonomistas - 30 maj 18 kl. 15:30

Riksbanken firar 350 år: Kan vi lära av historien?

I år fyller Sveriges Riksbank 350 år, vilket gör den till världens äldsta fortfarande aktiva centralbank. En ny antologi beskriver Riksbankens och elva andra centralbankers historia, vad dessa har gemensamt och vad som skiljer dem åt samt om vi kan lära av historien i hur en centralbank bör skötas. Det var år 1668 som Rikets Ständers Bank, alltså riksdagens bank, skapades i Stockholm.

BT - 22 nov 13 kl. 08:18

Stephen King leker med historien

För femtio år sedan sköts president Kennedy till döds i Dallas. Än frodas konspirationsteorierna, men finns det också anledning att ställa frågan i vilken mån världen varit en annan om Kennedy överlevt? Vid en första anblick kan kontrafaktiska spekulationer te sig ganska fascinerande om de handlar om händelser av historisk dignitet.

Skånskan - 14 apr 16 kl. 14:00

Hynek Pallas skriver historien om ett förföljt folk

recension BOK
Oanpassbara medborgare – historien om förföljelsen av de tjeckiska romerna
Författare: Hynek Pallas
Förlag: AtlasJournalisten Hynek Pallas reportagebok ”Oanpassbara medborgare – historien om förföljelsen av de tjeckiska romerna” är en skakande rapport över en marginaliserad grupp som har levt under ett historiskt förtryck och fördrivits i decennier.
De oanpassbara syftar på de som menar att romerna genom att inte vilja anpassa sig bidragit till sitt eget utanförskap. Hynek Pallas åker runt i Tjeckien och intervjuar aktivister, intellektuella, advokater och pratar med romer om deras situation.

Kristianstadsbladet - 22 maj 13 kl. 09:12

Historien upprepar sig - och ändå inte

I?dag är det Kristianstads stads födelsedag. Nästa år fyller Kristianstad 400 år.

Kristianstadsbladet - 30 maj 14 kl. 07:00

Historien måste hållas levande

Foto: Evert Elzinga

För ungefär tio år sen var jag på Åland vid ett författarbesök. En äldre herre satte sig långt fram och förklarade att han hörde dåligt. ”Jag fick ett granatsplitter i örat under kriget”, sa han, ”och förlorade då hörseln på det örat.

Barometern - 26 jun 14 kl. 07:22

Var är vitboken om vit makt-historien?

Utåt vill Sverigedemokraterna peka på medlemskapet i partigruppen EFD i Europaparlamentet som en framgång, ett tecken på att partiet accepterats internationellt och att det befinner sig i en förnyelseprocess. Man samarbetar med mer moderata krafter, inte med extremisterna i franska Nationella Fronten.
Vad som inte nämns på partiets hemsida är att det krävdes ett avståndstagande från partiets mörka historia för att Sverigedemokraterna skulle släppas in i gruppen som domineras av brittiska United Kingdom Independence party.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.