Sydsvenskan > IT

Wednesday, 28 October, 15:37

Sydsvenskan - 28 sep 20 kl. 19:00

Väljarnas uppror i Bjärred ändrade den lokala politikenKristina Thored (FB): ”Numera vågar de inte längre negligera Bjärred”..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Bjärred, Thored

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väljarnas, upprori , Bjärred, ändradeden , lokala, politiken
BT - 19 dec 14 kl. 10:23

Olika prisbud på säljarnas marknad

Amorteringskrav och bostadsbrist kommer att prägla bostadsmarknaden nästa år, enligt omkring tusen tillfrågade mäklare. Nära hälften, 49,3 procent tror på oförändrade priser på bostadsrätter, medan 47,1 procent tror på en uppgång. När det gäller villor tror majoriteten på oförändrade priser.

DI - 22 nov 18 kl. 18:48

Väljarnas sympatier i stort sett oförändrade – SD och C ökar

De utdragna försöken att bilda regering verkar inte ha påverkat väljarnas sympatier i någon större utsträckning. I Ipsos senaste opinionsmätning för Dagens Nyheter är förändringarna från förra mätningen i oktober små..

Helsingborgs Dagblad - 19 dec 14 kl. 10:30

Olika prisbud på säljarnas marknad

Amorteringskrav och bostadsbrist kommer att prägla bostadsmarknaden nästa år, enligt omkring tusen tillfrågade mäklare. Nära hälften, 49,3 procent tror på oförändrade priser på bostadsrätter, medan 47,1 procent tror på en uppgång. När det gäller villor tror majoriteten på oförändrade priser.

SvD - 19 dec 14 kl. 10:23

Olika prisbud på säljarnas marknad

Amorteringskrav och bostadsbrist kommer att prägla bostadsmarknaden nästa år, enligt omkring tusen tillfrågade mäklare. Nära hälften, 49,3 procent tror på oförändrade priser på bostadsrätter, medan 47,1 procent tror på en uppgång. När det gäller villor tror majoriteten på oförändrade priser..

DN - 05 feb 16 kl. 15:47

Förenklad stavning i franskan orsakar uppror

Förändrade stavningsregler för omkring 2.400 franska ord har ”orsakat uppror” i Frankrike, rapporterar flera medier. Det är dags att ta adjö av i:et i ”oignon” och ett och annat cirkumflex – för att nämna några exempel.

SmålandsPosten - 07 aug 14 kl. 06:21

?Atombomben förändrade världen i ett slag?

Igår var det exakt 69 år sedan den första atombomben släpptes över den japanska staden Hiroshima. På Café Fontaine i Växjö uppmärksammades årsdagen med föredrag och musik. – Det är viktigt att komma ihåg den här dagen eftersom atombomben åstadkom så mycket skada.

DN - 04 aug 17 kl. 22:00

Merkels förändrade politik lockar unga väljare

Runt om i västvärlden lockar radikala vänsterpolitiker unga väljare till valurnorna. Men i Tyskland är kristdemokraten Angela Merkel de unga väljarnas storfavorit inför parlamentsvalet i höst. DN har träffat Diana Kinnert, 26 år, som är den tyska konservatismens nya affischnamn..

DI - 23 jun 12 kl. 09:56

Köttbullsfans i uppror mot Ikea

Ett köttbullsuppror orsakat av Ikea har skakat Singapore. Ikeas två butiker ändrade på köttbullsreceptet för att förmå dem likna det svenska receptet, men då slog köttbullsfansen bakut och bombarderade butikernas facebooksida, rapporterar Yahoo Singapore..

SR - 10 sep 20 kl. 13:20

Finlands kulturbransch i uppror: ”Var finns rättvisan och logiken?”

I Finland kräver kulturarbetare stöd och ändrade restriktioner för evenemang i ett öppet brev till landets kulturminister Annika Saarikko samt andra myndigheter..

Politologerna - 01 maj 15 kl. 15:48

Socialdemokraternas mandat

På arbetarrörelsens högtidsdag finns skäl att fundera på vilket mandat — uppdrag från sina egna väljare — som det regeringsbärande partiet Socialdemokraterna egentligen har: Hur ser sammansättningen av de väljare som anförtrodde sin väljarmakt till Socialdemokraterna egentligen ut efter valet den 14 september 2014? Den här typen av analys kan förstås göras systematiskt för alla partier om man vill, och dessutom visar jag här endast ett mycket litet axplock av bilder hämtade från analyser av SOM-undersökningarnas data över tid.* Om vi börjar med hur den demografiska sammansättningen har förändrats är det tydligt hur Socialdemokraternas väljarkår långsamt blivit allt mer ålderstigen.

SmålandsPosten - 08 nov 14 kl. 00:31

Den nya M-ledarens dilemma

Framväxten av populistiska och invandrarkritiska partier i Europa väcker frågor om hur övriga partier ska förhålla sig till dem. I Sverige har isolering hittills varit svaret. När Moderaterna väljer ny partiledare är förhållningssättet till både migrationspolitiken och relationen till Sverigedemokraterna frågor som inte går att undvika.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.