DI > Ekonomi

Friday, 23 October, 23:47

DI - 28 sep 20 kl. 06:28

Coronapengar från staten ett lotteri
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronapengarfrån , statenett , lotteri
Kristianstadsbladet - 25 aug 14 kl. 07:08

"Geografiskt lotteri" för barnlösa

Det har blivit lättare för samkönade par att få tillgång till assisterad befruktning.Men förutsättningarna för ofrivilligt barnlösa att få hjälp skiljer sig fortfarande mycket i landet.
- Många får vänta länge, får väldigt olika antal försök i olika landsting och många får söka sig utomlands.

BT - 25 aug 14 kl. 07:08

"Geografiskt lotteri" för barnlösa

Det har blivit lättare för samkönade par att få tillgång till assisterad befruktning. Men förutsättningarna för ofrivilligt barnlösa att få hjälp skiljer sig fortfarande mycket i landet.- Många får vänta länge, får väldigt olika antal försök i olika landsting och många får söka sig utomlands.

Aftonbladet - 13 maj 20 kl. 09:37

Skatteverket i USA kräver tillbaka coronapengar från svenskar

▸ Flera svenskar har fått coronastöd av amerikanska staten. Nu meddelar skatteverket i USA att man förväntar sig att….

Nerikes Allehanda - 13 jul 20 kl. 05:18

Orimliga och felaktigt riktade krav: Mångmiljonärer ska inte få statliga coronapengar

Ropen skalla: statliga coronapengar till alla som har drabbats av coronapandemin.Ni som går ut....

Dagens PS - 11 sep 13 kl. 15:15

Konkurrensverket granskar lotteri

Konkurrensverket granskar Svenska Postkodlotteriet för att se om lotteriet missbrukar sin ställning. Missförstånd ligger bakom, enligt företaget. Det finns uppgifter om att lotteriet kräver ensamrätt från de välgörenhetsorganisationer som får ta emot pengar, enligt SvD.

Trelleborgs Allehanda - 18 sep 14 kl. 18:04

Lotteri ska stärka småidrotterna

Det statliga stödet har legat still i sju år.Förhoppningen om ett lyft med en ny regering är mycket litet.I stället sätter idrottsrörelsen hoppet till ett nytt, digitalt lotteri.

Kristianstadsbladet - 18 sep 14 kl. 18:04

Lotteri ska stärka småidrotterna

Det statliga stödet har legat still i sju år.Förhoppningen om ett lyft med en ny regering är mycket litet.I stället sätter idrottsrörelsen hoppet till ett nytt, digitalt lotteri.

FriaTider - 06 apr 14 kl. 15:16

Lotteri­inspektionen slår ner på olaglig Xbox

Är det rimligt att utan särskilt tillstånd låta kundernas barn spela TV-spel i din restaurang? Nej, i alla fall inte enligt svenska staten som nu ingriper mot Max Hamburgerrestaurang i Uppsala och nu misstänkts för brott mot automatspellagen..

Cornucopia - 25 jul 17 kl. 13:01

Varför skatt på arbete men inte på lotteri?

En av socialistiska Sveriges mest utmärkande absurditeter är den hårda skatten på eget kompetent arbete, men frånvaron av skatt på tur som inom hasardspelens lotterier. Är det inte dags att sänka skatten på arbete och lägga skatt på lotterivinster?

Om du jobbar hårt, t ex som landets alla företagare, så skattas du med marginalskatter på upp till ca 70%.

Kristianstadsbladet - 18 dec 13 kl. 10:35

Ifö Bromölla kan ha anordnat olagligt lotteri

Lotteriinspektionen har hört av sig till Bromölla kommun angående Ifö Bromölla IF:s verksamhet Stöttepelare, som inspektionen menar kan vara ett olagligt lotteri.
Kommunen har utrett ärendet och kommit fram till att det är att betrakta som ett lotteri, men föreningen har svarat att den ser Stöttepelare som ett medlemsstöd. Reglerna säger att det är en lotteriverksamhet då en eller flera deltagare kan få en vinst till ett högre värde än vad de övriga deltagarna kan få.

Kristianstadsbladet - 31 dec 13 kl. 18:13

Retligt lotteri i Katalonien


Flera miljoner euro i lotterivinster delades på nyårsafton ut i den spanska regionen Katalonien, när vinnarna drogs i La Grossa - regionens första nyårslotteri.Katalanerna planerar att folkomrösta om självständighet från Spanien den nionde november, vilket har pekats ut som konstitutionsvidrigt av den spanska regeringen. I ljuset av den striden är La Grossa en fräck utmaning - både av centralmakten och det populära statliga jullotteriet El Gordo (den feta).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.