Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 31 October, 14:29

Aftonbladet - 28 sep 20 kl. 06:30

Experterna: Skadan orsakad av kraft på 600 ton▸ Experter som granskat bilderna på hålet i Estonias skrov är eniga – ett objekt har trängt in i med mycket stor kraft. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Estonias

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experterna, Skadan, orsakadav , kraft, 600, ton
YLE - 21 okt 14 kl. 14:39

Experterna vill ha hårdare stimulanspolitik

Riksdagens ekonomiutskott har i dag hört en rad namnkunniga nationalekonomer. Och experterna var eniga om två saker: Det lönar sig att satsa på infrastruktur och vi kan förvänta oss en lång period av svag tillväxt. Ekonomiutskottet har offentliga hearingar när ärendet är speciellt viktigt.

UNT - 09 feb 11 kl. 07:00

Kraft inte med mot Leksand

ISHOCKEY. Jimmie Kraft kommer inte att spela kvällens match mot Leksand och kanske inte heller mot Örebro på måndag. Han skadade axeln mot Rögle och tvingades bryta matchen.?

Nyheter 24 - 26 nov 11 kl. 13:15

SD-experterna: "Åkesson ohotad men de är kronprinsarna"


Nyheter24 ställde sex frågor om Sverigedemokraterna till SD-experterna Daniel Poohl, Niklas Orrenius och Christoph Andersson. GÖTEBORG. Sverigedemokraternas partistämma, kallad Landsdagarna, hålls i Göteborg under helgen.

Dagen - 30 okt 11 kl. 15:47

Ny studie: Globala uppvärmningen orsakad av människan

En ny studie visar att dagens globala uppvärmning är orsakad av människan. Det rör sig inte om en naturlig temperaturförändring.

Det är Svante Björck, klimatforskare vid Lunds universitet, som med sin forskning visat att dagens situation är ett undantag i historien.

DI - 11 jan 17 kl. 14:33

Experterna: Ryssland övar för storskalig konflikt

SÄLEN. Ryssland blir en allt farligare och mer oberäknelig kraft. När Donald Trump tillträder som president i USA finns en uppenbar risk för en ny världsordning som ökar de säkerhetspolitiska riskerna i Sverige, enligt några av Sveriges tyngsta bedömare..

Expressen Dina Pengar - 24 feb 20 kl. 12:54

Experterna: Så ska du göra med dina aktier

Coronaeffekten slår till med full kraft mot världens börser.Stockholmsbörsen följer med i nedgången med ett ras på drygt 3 procent.Flygbolaget SAS dök med drygt 7 procent under förmiddagen.

DI - 30 jul 15 kl. 13:54

Bank dålde förlust orsakad av rougue trader – får miljonböter

Övervakningsmyndigheterna i Hongkong har bötfällt den japanska banken Nomura med motsvarande 600.000 US-dollar, 5,2 miljoner kronor, för att ha dolt en förlust orsakad av en så kallad rougue trader..

GT - 04 okt 16 kl. 08:23

Man död efter olycka orsakad av halka

En man i 50-årsåldern har avlidit efter en svår bilolycka utanför Karlskoga, orsakad av blixthalka. Mannens anhöriga är underrättade. Ytterligare tre personer skadades i den svåra olyckan..

Expressen - 06 jul 12 kl. 17:14

SSK värvar Carlsson - om skadan läker ihop

Mattias Carlsson lämnar Djurgården. Nu återvänder forwarden till Södertälje - när han är skadefri. - Avtalet träder i kraft när Mattias är frisk samt att de försäkringsärenden som ligger utanför SSK:s kontroll löses, säger sportchefen Per Nygårds..

Sydsvenskan - 06 feb 15 kl. 23:00

Jansrud träningstvåa trots skadan

Axelskadad i super-G:n och osäker på fortsättningen av VM. Dagen efter var Kjetil Jansrud tvåa på störtloppsträningen — trots att han körde i den mer vadderade storslalomdräkten i stället för sin vanliga startdräkt.— Det har blivit väldigt mycket bättre, konstaterar han.

Helsingborgs Dagblad - 06 feb 15 kl. 23:00

Jansrud träningstvåa trots skadan

Axelskadad i super-G:n och osäker på fortsättningen av VM. Dagen efter var Kjetil Jansrud tvåa på störtloppsträningen — trots att han körde i den mer vadderade storslalomdräkten i stället för sin vanliga startdräkt.— Det har blivit väldigt mycket bättre, konstaterar han.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.