DI > Ekonomi

Monday, 26 October, 11:31

DI - 28 sep 20 kl. 05:32

New York Times: Trump har undvikit att betala skatt
Läs mer på DI
Läs mer om:
York Times

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, York, Times, Trumphar , undvikitatt , betala, skatt
DI - 02 okt 16 kl. 09:05

The New York Times: Trump betalade inte skatt i 18 år

Republikanernas presidentkandidat Donald Trump har undvikit att betala skatt i 18 år, rapporterar tidningen The New York Times..

SVT - 21 jun 19 kl. 07:19

New York Times: Trump beordrade anfall mot Iran

USA:s president Donald Trump beordrade anfall på en handfull militära anläggningar i Iran. Men ordern drogs tillbaka, rapporterar The New York Times. Då ska flygplan redan ha varit i luften..

Dagensanalys.se - 12 feb 18 kl. 12:02

New York Times tjänar nära 3 miljarder kronor på inlåsta artiklar

En av tidningarna som Trump verkligen ogillar är New York Times som säkert pågrund av han själv numera tjänar storkovan på sina inlåsta nyheter. Vad sägs som 2,2 miljoner betalande läsare. Förutom sina över 2 miljoner betalande läsare har man även 400.

Dagensanalys.se - 09 maj 17 kl. 08:29

Hur New York Times räddade sig själv

New York Times såg sin aktie skjuta i höjden efter att de visade ett starkt resultat för Q1, präglat av 308 000 nytillkomna digitala prenumeranter. En av anledningarna till att de fått betydligt fler prenumeranter beror på Donald Trump och 2016 års val. Men tidningen har också jobbat hårt det senaste året för att få sina läsare att betala för deras produkt snarare än annonsörer.

Cornucopia - 16 okt 14 kl. 10:56

New York Times: USA hittade tusentals granater med kemiska stridsmedel i Irak

En av världens mest ansedda tidskrifter, New York Times, avslöjar i en färsk artikel att USA hittade tusentals granater med kemiska stridsmedel i Irak under ockupationen av landet. Kemiska stridsmedel där några av de sista stora lagren avsedda för destruktion nu fallit i Islamiska Statens händer.

Den allmänna berättelsen har fram till nu varit att USA inte hittade några massförstörelsevapen i Irak, men New York Times lättar nu på förlåten och lägger fram omfattande bevis utifrån de tjogvis med amerikaner som sårades av kemiska stridsmedel under ockupationen.

Dagensanalys.se - 16 feb 18 kl. 08:50

New York Times ska bygga data- och tekniklösningar för annonsörer

New York Times vill bli en teknikleverantör åt andra och skapar en ny division som de kallar nytDemo. NytDemo kommer att vara ett tvärfunktionellt team bestående utgivarens data, produkt och design, teknik och reklamgrupper. Syftet är att utveckla dataledda kommersiella produkter baserat på New York Times insikter från sina läsare.

SVT - 09 jun 18 kl. 21:34

Ny dokumentär skildrar New York Times under Trumps första år som president

I dokumentärserien New York Times och Donald Trump: Slaget om sanningen har ett filmteam fått följa redaktionen på New York Times under Donald Trumps första år som presidenten..

SvD - 13 okt 16 kl. 09:31

Trump hotar att stämma The New York Times

Två kvinnor träder fram i The New York Times och anklagar Donald Trump för att ha antastat dem. I tidningen The Palm Beach Post trädde en annan kvinna fram, och berättade att Trump tafsat på henne..

DI - 07 sep 18 kl. 22:34

Trump: Överväger åtgärder mot New York Times

USA:s president Donald Trump uppmanar nu justitieminister Jeff Sessions att inleda en utredning om debattartikeln som i veckan publicerades i New York Times och som har rubriken "Jag ingår i motståndet inom Trump-administrationen"..

Dagensanalys.se - 19 feb 18 kl. 10:31

New York Times ska använda sin erfarenhet för att hjälpa företag med marknadsföring

Tidningen New York Times startar nu ett tvärfunktionellt team som kallas nytDEMO. Baserat på tidningens erfarenheter av vad som engagerar läsare ska de nu hjälpa företag att förbättra sin marknadsföring. Redan finns flera olika projekt på gång.

DN - 11 jul 17 kl. 17:16

New York Times: Här är mejlet till Donald Trump Junior

Tidningen New York Times uppger att de har mejlet som Donald Trump Junior fick om att han skulle få information om Clinton från ryska mellanhänder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.