DI > Ekonomi

Monday, 26 October, 11:38

DI - 28 sep 20 kl. 05:34

Experter fruktar repris av valet 2000
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experter, fruktar, reprisav , valet, 2000
DN - 19 mar 18 kl. 13:16

Live: DN:s experter om ryska valet

Valfusk, bråk och väntad seger för Putin. Dagen efter valet i Ryssland ger DN:s experter dig allt du behöver veta..

Expressen - 06 feb 20 kl. 19:47

Experter: Corona kan skapa läkemedelsbrist

Det nya coronaviruset har lett till rusning efter munskydd på svenska apotek. Experter fruktar även att det ska bli brist på viktiga läkemedel. Dels för att människor panikköper virusmediciner, dels för att Kina är världens största producent av läkemedelsråvaror.

SvD - 10 nov 11 kl. 08:47

Experter fruktar giftregn mot jorden

Rysk rymdsond riskerar krascha..

Sydsvenskan - 02 mar 13 kl. 06:30

Folket fruktar att valet ska leda till nya upplopp

Vid Kenyas förra val drabbades staden Kisumu hårt av våldet. De synliga såren har läkt men hos väljarna finns en oro för att presidentvalet på måndag ska utlösa nya upplopp..

Dagens PS - 13 mar 17 kl. 08:09

Se upp – proffsen fruktar börsrekyl

Sedan USA-valet är Stockholmsbörsen på plus 12 procent. Bara i år är uppgången 5 procent. Men nu höjer allt fler experter varningsflagg för att ett bakslag är nära förestående.

PrivataAffärer - 09 feb 17 kl. 10:25

Finansmarknaderna fruktar en ”Trump-smäll”

I november jublades det på världens börser. Valet av Trump skakade om, men åt ett precis motsatt håll än alla förutsatt. Men nu är sötebrödsdagarna till ända, och experter varnar för en försenad "Trump-smäll"....

Dagensanalys.se - 09 nov 17 kl. 09:01

Smarta annonser på Facebook påverkade USA-valet

Ryska experter på sociala medier lyckades påverka valet i USA. Att kunna manipulera på den nivån kräver expertis och en otrolig insikt i målgruppers värderingar. Här kan du läsa hur det gick till.

Dagens PS - 21 dec 17 kl. 11:11

Experter tror på egen Moderatregering

”Fullt tänkbart scenario”, enligt professor i statsvetenskap. En renodlad Moderatregering efter valet skulle sannolikt ha bättre förutsättnigar att accepteras av SD än en alliansregering, skriver Di och får medhåll av flera experter på området. ”Eftersom en moderat regering sannolikt för en bättre migrationspolitik ur SD:s synvinkel än vad en alliansregering eller en rödgrön regering skulle göra är det här ett fullt tänkbart scenario”, säger Tommy Möller, professor i statsvetenskap vid Stockholms universitet, till tidningen, som konstaterar utifrån sin genomgång att en enpartiregering ledd av Ulf Kristersson ”har bäst förutsättningar att släppas fram när andra alternativ blockeras”.

Dagens PS - 09 nov 16 kl. 11:00

Löfven fruktar politikerhat

Stefan Löfven understryker att regeringen förberett sig på att det kunde bli en sådan här valutgång. Men han manar samtidigt till ansvar bland ”alla politiska ledare” så att det politiska klimat som nu råder i USA, som han ser det, inte sprids. ”Jag tror det är ett valresultat som oroar många enskilda människor, liksom marknader”, säger Stefan Löfven men påpekar att Sverige ska ”anstränga sig för att ha goda relationer med USA”.

YLE - 16 maj 15 kl. 06:11

Anne Suominen: Från FBK till sixpack - politiken går i repris

Knatteligan, frivilliga brandkåren, nödlägesregeringen, regnbågskoalitionen, sixpack. De har haft sina smeknamn och den nya får säkert också sitt. Men målen i regeringsprogrammen har varit rätt lika.

Skånskan - 27 aug 18 kl. 05:00

Eslöv fruktar manipulation från Ryssland

ESLÖV Inför årets val har kommunen skärpt vaksamheten och säkerheten. En del av insatserna handlar om att snabbt kunna gå till motoffensiv om valprocessen utsätts för fientlig manipulation.
Kommunens säkerhetschef sticker inte under stol med att den troligaste angriparen i så fall skulle vara Ryssland.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.