DI > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 22:29

DI - 27 sep 20 kl. 21:33

Ny rapport: Tre börsbolag som gynnas av nya megatrenden
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny rapport, Tre, börsbolagsom , gynnasav nya , megatrenden
SvD - 12 okt 15 kl. 08:51

Grundare till tre börsbolag har avlidit

Tord Johansson, grundare till de tre börsnoterade bolaget Itab, Xano och Ages, avled i lördags 60 år gammal. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 19 nov 19 kl. 13:13

Två av tre börsbolag saknar hållbarhetskompetens i styrelsen

Två av tre styrelser för de stora noterade bolagen i Sverige saknar personer med tidigare erfarenhet eller kompetens….

DN - 12 sep 16 kl. 12:27

Börsbolag räds inte bostadsbrist


Två av tre börsbolag anser inte att bostadsbristen påverkar företagets tillväxt, enligt en enkät som marknadskonsulten PMP har låtit göra. – Bilden att bostadsbristen hämmar tillväxten får man nog ta med en rejäl nypa salt, säger Lotta Gustafsson, affärsområdeschef på PMP..

DI - 12 sep 16 kl. 14:40

Börsbolag hämmas inte av bostadsbrist

I en färsk undersökning från marknadskonsulten PMP uppger två av tre börsbolag att bostadsbristen inte påverkar företagets tillväxt. Det skriver DN..

DI - 08 mar 17 kl. 20:59

Stjärnförvaltaren: SCA borde delas i tre bolag

Carnegie Fonder har köpt SCA-aktier varje månad sedan i oktober – hittills för nära 2 miljarder kronor. Förvaltaren Simon Blecher avslöjar att placeringen är helt driven av uppdelningen – men han vill gå ännu längre och klyva SCA i tre börsbolag..

Nya Wermlands Tidningen - 26 sep 17 kl. 17:53

Vill dela upp Volvo i tre

Volvo CE – med bland annat Arvikafabriken – kan inom några år behöva stå på egna ben.Volvos storägare Christer Gardell vill dela upp fordonskoncernen i tre börsbolag: Volvo Trucks, Volvo Penta och Volvo CE..

Dagens PS - 02 mar 18 kl. 09:14

Raketfart i börsbolag efter stark rapport

Aktien är upp med 8 procent direkt i starten på Stockholmsbörsen. Enligt Di:s Ulf Peterson är rapporten ”lite bättre än väntat”. Det säger han till DiTV:s Börsmorgon.

SVT - 15 okt 18 kl. 06:15

Ny rapport: Anna kan vara vanligaste vd-namnet 2026

Antalet kvinnliga vd:n i svenska börsbolag ökar rekordsnabbt just nu, visar stiftelsen Allbrights årliga rapport. Om utvecklingen fortsätter i samma takt kan Anna vara det vanligaste vd-namnet i svenska börsbolag redan 2026. – Det kan vara en metoo-effekt, säger Amanda Lundeteg, Allbrights vd..

Resume - 10 nov 14 kl. 08:58

Rapport: Börsbolag dömer ut marknadsföring

Nära vartannat börsbolag tycker inte att marknadsföringen ger någon större effekt på försäljningen. SvD har fått fram nya uppgifter som pekar på att det var en miniubåt i Stockholms skärgård och hushållen överger större tv-abonnemang. Det är några av nyheterna i Morgonsvepet..

DN - 27 maj 19 kl. 14:05

Rapport: Många börsbolag saknar policy mot sexhandel

Flera svenska börsbolag, och större banker har inga riktlinjer mot sexuell exploatering och hur de motverkar människohandel eller prostitution. Det visar en ny studie som DN har tagit del av..

Ekonomistas - 04 maj 19 kl. 13:09

ESO-rapport föreslår justerad inkomstbeskattning

Nyligen presenterades en ESO-rapport om den svenska inkomstbeskattningen. Bakom rapporten står två av Sveriges mest framträdande akademiska skatteekonomer, Spencer Bastani och Håkan Selin. I detta inlägg diskuteras några av rapportens slutsatser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.