Datormagazin > Teknik

Saturday, 31 October, 10:53

Datormagazin - 26 sep 20 kl. 08:47

Nutanix .NEXT 2020 ett digitalt event med massor av nyheterDatormagazin besöker .NEXT 2020 – virtuellt. Nutanix event innehöll mängder av nyheter och höll en hög nivå trots bristen på fysiska möten..
Läs mer på Datormagazin
Läs mer om:
NEXT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nutanix, .NEXT, 2020ett , digitalt, eventmed , massorav , nyheter
Dagensanalys.se - 09 okt 19 kl. 09:26

Nutanix presenterar ny IT-automatisering för privata moln

Nutanix kan idag berätta att Nutanix hyperkonvergerade infrastruktur (HCI)-plattform nu integrerats med ServiceNow IT- och Operations-lösningar för att automatisera kritiska arbetsflöden i privata moln. Därmed kan ServiceNow-kunder inte bara med automatik nå Nutanix HCI-miljöer utan också få tillgång till Nutanix-drivna IT-tjänster och omedelbart få rapporter om kritiska incidenter som berör Nutanix HCI i sina privata moln. Att automatisera de dagliga uppgifterna inom IT är avgörande för att underlätta och påskynda företagens digitala transformation.

Dagensanalys.se - 21 apr 16 kl. 13:00

Sime Next startar Entreprenörskollo för ungdomar

Sime Next startar Entreprenörskollo för ungdomar som äger rum nu i sommar på Epicenter Stockholm. Under fem dagar i slutet av juni kommer ungdomar 14-18 år att coachas i entrenprenörsskap och få chansen att pitcha sina idéer för Epicenter Growth Platform, powered by Google for Entrepreneurs. För andra året i rad arrangeras Sime Next, en unik mötesplats med målet att inspirera ungdomar i digitalt entreprenörsskap.

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 10:12

Onlinestjärnor ställer upp när Sime Next ska inspirera nästa generations entreprenörer

Youtubestjärnan Clara Henry (bild), rymdresenären Karin Nilsdotter, Counter-Strike världsmästaren Christopher “GeT_RiGhT” Alesund och superentreprenörerna Saeid Esmaeilzadeh och Ashkan Pouya, grundare av Serendipity Innovation är några av de som kommer att inspirera och fungera som bollplank åt 1200 Stockholmsungdomar under Sime Next. Självklart kommer även Dagensanalys.se vara där för att dokumentera eventet.

Dagensanalys.se - 29 jul 19 kl. 19:52

Sammy Zoghlami är ny säljchef hos Nutanix

Nutanix har utsett Sammy Zoghlami till Senior Vice President med ansvar för försäljning i Europa, Mellanöstern och Afrika. Efter att ha haft rollen som försäljningschef för företagets verksamhet i södra Europa, kommer Zoghlami att ha ansvar för alla aspekter av Nutanix-försäljningen i en region som sträcker sig från Skandinavien till Sydafrika och från Irland till Ryssland. Under de senaste sex åren jag har varit på Nutanix har jag sett företaget utvecklas dramatiskt, och ingenstans mer än på de scenerna i […] Inlägget Sammy Zoghlami är ny säljchef hos Nutanix dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 09 okt 19 kl. 09:35

HPE och Nutanix presenterar gemensamma erbjudanden

Som en följd av sitt fördjupade partnerskap erbjuder nu Hewlett Packard Enterprise och Nutanix gemensamma lösningar för företag som använder hybridmoln. Det är HPE:s integrerade hybridmoln som en service (aaS,) GreenLake för Nutanix och HPE ProLiant gör det själv-lösning som nu är allmänt tillgängliga. Därmed erbjuder HPE och Nutanix sina kunder och partners fler valmöjligheter, vidgar HPE GreenLakes ekosystem och gör det möjligt för varje kund att utveckla sin egen hybridmolnstrategi.

Dagensanalys.se - 30 jan 20 kl. 17:50

Nutanix rekryterar Mats Ericson till tjänsten som country manager för Sverige

Nutanix har utsett Mats Ericson till Country Manager för Sverige. Det känns jättebra att få möjligheten att arbeta med både nya kollegor och nya utmaningar på Nutanix. Nutanix är en verklig utmanare i branschen och jag ser fram emot möjligheten att möta den ökande tillväxten inom molnbaserade företagslösningar vi ser i Sverige, säger Mats Ericson.

Dagensanalys.se - 21 nov 18 kl. 14:59

Nutanix anställer Helena Lundberg som country manager för Sverige

Nutanix anställer Helena Lundberg till Country Manager för Sverige. Hon tillträder sin post från och med idag. – Det känns helt fantastiskt, säger Helena.

Dagensanalys.se - 11 okt 19 kl. 08:31

Observationer från en konferens med Nutanix

Gissar att du aldrig hört talas om företaget Nutanix. Och det är ett bra betyg eftersom målet för företaget är att faktiskt vara helt osynlig. Men vad företaget gör är viktigare än vad du någonsin kan tro.

Dagensanalys.se - 28 okt 19 kl. 15:06

Purity IT utvecklar nya molntjänster med Nutanix

Norska Purity IT, som hjälper sina kunder bygga infrastruktur i molnet, utvecklar nu sitt partnerskap med amerikanska Nutanix. På Nutanix Platform kan Purity leverera mer sofistikerad service och sköta alla typer av IT-system i alla molnmiljöer. Därmed kan Puritys kunder fokusera på sina respektive kärnverksamheter och applikationer.

Dagensanalys.se - 27 feb 20 kl. 18:18

Arrow väljer Nutanix för att hantera växande datamängder

I takt med att tekniken allt mer blir en integrerad del av våra vardagsliv innebär de växande datamängderna även problem hos små- och medelstora företag. Företag i alla storlekar berörs av de utmaningarna som uppstår när det kommer till att hantera alltmer komplexa IT-miljöer. Det är en anledning till att Nutanix nu lanserar sin tjänst Cloud Bundles om är en del av ett bredare fokus på marknaden för små och medelstora företag i EMEA.

Dagensanalys.se - 23 mar 20 kl. 15:01

Nutanix löser dataanalysens gordiska knut

Nutanix tar nästa steg för analys av riktigt stora datamängder. Nutanix Objects 2.0 kan hantera större datamängder som är spridda på flera datakällor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.