DI > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 21:29

DI - 27 sep 20 kl. 21:33

Ny rapport: Här är bolagen som gynnas av nya megatrenden
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny rapportHär är , bolagensom , gynnasav nya , megatrenden
DI - 01 jul 20 kl. 08:12

Rapport: Så gynnas svenska företag av EU:s koldioxidskatt

EU:s föreslagna koldioxidskatt kan öka konkurrenskraften för svenska företag och kan därmed gynna delar av den svenska industrin..

PrivataAffärer - 07 apr 20 kl. 04:00

Viruset gynnar ”sitta hemma-bolagen”

Vår radikalt förändrade vardag ger vissa branscher och bolag fördelar. När många jobbar hemma, är det främst de digitala bolagen som sticker ut, menar Alexander Gustafsson. Streamingbolagen är en självklar sektor som gynnas.

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Faang-bolagen har lyft de svenska pensionerna

För techbolagen går det bra under pandemin Vi är inte nya på tech i Sverige. Faktum är ju att många av världens framstående tech-innovationer kommer från svenska entreprenörer. Redan innan pandemin lamslog vår värld gick det bra för teknikbolagen.

DI - 16 apr 18 kl. 12:00

Förvaltaren: Så tar du rygg på megatrenden

Genom att fokusera på bolag som gynnas av demografiska trender kan man utklassa index – även i andra sektorer än hälso- och sjukvård. Det anser Aneta Wynimko, förvaltare på fondjätten Fidelity Internationals demografifond..

Dagensanalys.se - 23 jan 19 kl. 13:19

”Alla verksamheter av en viss storlek gynnas mycket av en chatbot”

Sedan sommaren 2016 har det norska teknologibolaget Convertelligence vuxit från 2 till 35 anställda. Genom ett samarbete med Sopra Steria Scale up ska startup-bolaget hitta nya marknader för sina chatbots. – Alla verksamheter av en viss storlek gynnas mycket av en chatbot, oavsett om det är till internt bruk eller riktat mot kunder.

Expressen - 16 nov 16 kl. 06:58

Analytikern: Bolagen som är köpvärda

Råvarubolags uppsving efter Trumps vinst, Nordeas färska rapport om vilka sektorer som gynnas av den ökade migrationen och analytikerns köprekommendationer. Det är ämnena som diskuteras i dagens Börsmorgon..

VA - 16 mar 11 kl. 07:00

Branscherna som gynnas

16 mars Citi räknar inte med att jordbävningen kommer att hindra den ekonomiska återhämtningen eller investerarnas riskaptit. För Europa är tillväxt i USA och tillväxtländer fortfarande den viktigaste makrofaktorn och den negativa chocken för den japanska ekonomin är troligen inte tillräcklig för att förpassa den globala ekonomin till en recession. En jämförelse med katastrofen i Kobe 1995 pekar dock mot att den bristande elförsörjningen kommer att få en mer långvarig effekt på produktionen den här gången.

PrivataAffärer - 15 sep 20 kl. 10:33

Landeborn: Få bolag gynnas av kronrallyt

”På Stockholmsbörsen vimlar det av bolag med dollarexponering och de flesta påverkas negativt. Bara en handfull konsumentbolag gynnas av en starkare krona”, konstaterar Maria Landeborn, senior strateg på Danske Bank. Bland de svenska bolag med stora inköp i dollar som tjänar på att den sjunker i värde märks Electrolux, Husqvarna, Essity och H&M, enligt Maria Landeborn.

PrivataAffärer - 30 nov 15 kl. 07:10

Marcus Hernhag: Bolagen som gynnas av det låga oljepriset

Den största delen av prisfallet på olja borde vara avklarad men det känns ändå inte bråttom att positionera sig i olja. Bättre är det att istället investera i bolag som gynnas av det låga oljepriset, skriver Privata Affärers Marcus Hernhag....

Expressen - 20 feb 17 kl. 07:18

Bolagen som gynnas av starka konjunkturen

I dagens Börsmorgon (varje vardag från 08.50) kommer vi att ta sikte på två kommande rapporterande bolag som båda gynnas av den starka konjunkturen i Norden men som trots det värderas lågt. Ett nytt teknikbolag ska noteras på Stockholmsbörsen och Börsmorgon är på plats och träffar bolagets vd.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.