UNT > Lokalt

Saturday, 31 October, 08:16

UNT - 27 sep 20 kl. 21:01

Polischefen: "Livet kan ta slut när som helst"Hon är polischef i Rinkeby, ett av landets tuffaste polisområden, och är van vid dödshot, gängkriminalitet och skjutningar. Under Therese Rosengrens ledning har droghandeln försvunnit från tunnelbanestationen och i polishuset pågår en kulturresa..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Rinkeby, Therese Rosengrens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polischefen, Livetkan ta , slutnär som , helst
Västerbottens Folkblad - 22 apr 14 kl. 23:15

[PLUS] Ingela Frost: ”Jag tänkte: nu är livet slut”

Ingela Frost fick beskedet hudcancer för fyra år sedan. - Jag tänkte att nu var livet slut, säger....

Expressen - 02 aug 15 kl. 22:35

"Helst skulle jag vilja få sakta somna in"

I en debattartikel i DN på söndagen efterlyser den cancersjuke journalisten och författaren Harald Norbelie en utredning om frivillig dödshjälp. För Expressen berättar han om livet med sjukdomen - och önskan att själv få bestämma när livet ska ta slut. – Helst skulle jag vilja att jag sakta fick somna in.

Expressen - 22 jul 19 kl. 15:02

John F Kennedy Juniors liv fick ett våldsamt slut

John F Kennedy Jr hade utseende som en filmstjärna, var klipsk som få och hade dessutom fördelen att vara infödd i USA:s mest berömda familj.Han spåddes en lysande framtid - kanske till och med som president. Men tragik följde släkten Kennedy i spåren.

NT - 06 sep 11 kl. 19:30

Livet slut för sälsenior

Världens äldsta säl i fångenskap är död. Else, som hon kallades, blev 53 år och bodde på djurparken Ouwehands i Rhenen, centrala Nederländerna..

NSD - 03 mar 12 kl. 09:41

Plötsligt tog livet slut i min lilla dal

Jag har förstått att naturen är en ändlig resurs, ett jordens arv som vi måste sköta, respektera och vårda..

Skånskan - 10 mar 16 kl. 08:52

”Man ska inte tro att livet är slut”

PERSONLIGT Vet du vad njursvikt är? Känner du till skillnaden mellan bukdialys och bloddialys?
Troligen inte.

YLE - 07 feb 16 kl. 09:23

Livet utanför samhället
Livet utanför samhället Bortglömda byggnader, förfallna tält i mörka skogshörn och övergivna båtar tjänar år efter år som tillfälliga hem åt hundratals östeuropeiska romer som befinner sig i Finland. Text: Jeanette Björkqvist Bilder: Karl Vilhjálmsson Det knastrar i de slitna tygstyckena, som är täckta av mögelfläckar efter månader utomhus i ett fuktigt höst- och vinterväder där ingenting någonsin hinner torka. Trots att de två tälten slagits upp i skydd av Centralparkens trädbestånd, så hittar den bitande vintervinden sin väg fram ända in under torra klädlager.

Skånskan - 29 aug 16 kl. 09:03

Stehårt slit gav jobb till slut

Bara drygt ett år har gått sedan Qamar Happoush kom från Syrien till Malmö. I dag talar hon utmärkt svenska, och arbetar som ingenjör. Bakom framgångssagan ligger dels stenhårt slit, dels en avundsvärd förmåga att inte ge upp trots till synes oövervinneliga hinder.

SVT Debatt - 27 jan 14 kl. 06:00

Släpp inte ut polischefen som våldtog mig

KRIMINALVÅRD Varför heter det ”kriminalvård” om man inte behöver ta emot någon vård? Mannen som våldtog mig släpps ut ändå, han behöver inte vara frisk nog. I helgen släpptes förre polischefen Göran Lindberg fri efter bara fyra år, trots att han dömdes till sex års fängelse för en lång rad sadistiska sexbrott.

Helsingborgs Dagblad - 16 jun 15 kl. 00:21

Här riskerar barnen livet för drömmen om Europa

I den spanska enklaven Melilla spelar turisterna golf medan afrikanska flyktingar fastnar i rakbladsvass taggtråd. Det var hit Amin och hans bror Osama kom hösten 2013. HD och Sydsvenskan har träffat vännerna som är kvar.

Sydsvenskan - 16 jun 15 kl. 00:21

Här riskerar barnen livet för drömmen om Europa

I den spanska enklaven Melilla spelar turisterna golf medan afrikanska flyktingar fastnar i rakbladsvass taggtråd. Det var hit Amin och hans bror Osama kom hösten 2013. HD och Sydsvenskan har träffat vännerna som är kvar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.