DI > Ekonomi

Thursday, 29 October, 08:22

DI - 27 sep 20 kl. 21:02

Oljeveteranen optimistisk – trots priskollapsen: ”Skapar möjligheter”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oljeveteranen, optimistisktrots , priskollapsen, Skapar, möjligheter
Expressen - 18 jul 14 kl. 08:34

Leman: Jag känner en varm optimistisk vind

IFK Göteborg släpper inte 3-0 nästa torsdag. Dagens lottning är hetare. Storsegern mot Györi Eto nere i Ungern skapar en sjuhelsikes fotbollsfeber i Göteborg.

SvD - 03 dec 15 kl. 16:45

Rockström försiktigt optimistisk: Det blåser en ny vind i klimatet

Miljöprofessorn Johan Rockström har positiva förväntningar på klimatmötet i Paris. Många ledare ser nämligen att en fossilfri värld skapar både jobb och tillväxt och välfärd. SvD:s Peter Alestig intervjuade Johan Rockström i samband med att årets "vinterpratare" i Sveriges Radio presenterades..

DI - 04 jul 17 kl. 19:05

Borg optimistisk om världsekonomin

Trots politisk osäkerhet spår förre finansministern Anders Borg två goda år för världsekonomin. ”Trumps twitterkonto skapar en osäkerhet och stör den globala ordningen, men från makroekonomiskt håll så kommer det att bli två goda år och huvudorsaken är att Trump skickar pengar ut i ekonomin”, säger han..

YLE - 18 aug 17 kl. 12:16

Vasakonstnärer skapar nytt ateljéhus på Vasklot

Tiotals konstnärer i Vasa förlorar sina arbetsutrymmen då de är tvungna att flytta ut från gamla kasernområdet och den rivningshotade tvålfabriken. Några av dem börjar på ny kula i Sockerbruket på Vasklot. I och med att stiftelsen Pro Artibus, som hyr ateljéutrymmen på det gamla kasernområdet, inte förnyar sitt hyreskontrakt med staden och rivningshotet hänger över den gamla tvålfabriken står tiotals konstnärer utan ateljéer.

Nyhetskanalen - 06 nov 12 kl. 15:28

Obama: "Jag känner mig optimistisk, men bara försiktigt optimistisk"

- Jag känner mig optimistisk, men bara försiktigt optimistisk. Innan folk verkligen dyker upp och röstar, är allt bara spekulation, sade Obama under ett tv-framträdande i Steve Harvey Morning Show.Han väntas göra ett dussintals tv-framträdanden från hemstaden Chicago under valdagen.

BT - 30 aug 11 kl. 11:46

SEB: Borg är alltför optimistisk

Ekonomerna på storbanken SEB bedömer att det blir en kraftig nedgång nästa år och att återhämtningen kommer att ta lång tid.
Chefekonom Robert Bergqvist anser att finansminister Anders Borgs prognos är alltför optimistisk.
- Borg är dyster för 2012 men han gör en ganska optimistisk bedömning längre fram.

VA - 30 aug 11 kl. 13:49

"Borg är för optimistisk"

30 augusti Förstora Robert Bergqvist, chefsekonom SEB. Ekonomerna på storbanken SEB bedömer att det blir en kraftig nedgång nästa år och att återhämtningen kommer att ta lång tid. Chefekonom Robert Bergqvist anser att finansminister Anders Borgs prognos är alltför optimistisk.

YA - 24 aug 16 kl. 17:04

Regeringens prognos för optimistisk

En optimistisk prognos, tycker ekonomer. Farligt optimistisk, tycker Moderaterna om regeringens ekonomiska utsikter inför budgetarbetet.(TT).

SmålandsPosten - 24 aug 16 kl. 17:04

Regeringens prognos för optimistisk

En optimistisk prognos, tycker ekonomer. Farligt optimistisk, tycker Moderaterna om regeringens ekonomiska utsikter inför budgetarbetet.(TT).

Dagens PS - 04 jan 18 kl. 17:01

UBS mest optimistisk på Wall Street

Investmentbanken UBS är nu mest bullish – optimistisk – på Wall Street. I alla fall när det gäller strategers prognoser för index. Bankens strateg Keith Parker har höjt sin riktkurs för S&P 500-index till 3 150, en höjning med 250 punkter.

Sydsvenskan - 09 jul 19 kl. 08:23

Maduro ”optimistisk” om samtalen

Venezuelas omstridde president Nicolás Maduro säger att han är optimistisk till de återupptagna samtalen i Barbados mellan hans regering och oppositionen. – Jag är väldigt optimistisk. I dag hade de en femtimmarssittning och jag tror att vi steg för ste.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.