SR > Nyheter

Friday, 23 October, 01:57

SR - 27 sep 20 kl. 20:48

Tårgas och chockgranaterRunt 200 människor uppges ha gripits när tiotusentals belarusier demonstrerade på söndagen mot diktatorn Aleksander Lukasjenko. I staden Gomel användes tårgas och chockgranater mot demonstrationen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Aleksander Lukasjenko, Gomel

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tårgasoch , chockgranater
Kristianstadsbladet - 31 jul 13 kl. 05:25

Tårgas och chockgranater i São Paulo


När en fredlig demonstration med 300 deltagare var över bröt sig en grupp loss och löpte amok i São Paulo i Brasilien, uppger polisen. Plundrare angrep bankkontor, butiker och bilförsäljare i jättestaden på tisdagen.Polisen som grep tjugotalet personer slog ner upploppen med tårgas, chockgranater och gummikulor.

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 13 kl. 05:27

Tårgas och chockgranater i São Paulo

När en fredlig demonstration med 300 deltagare var över bröt sig en grupp loss och löpte amok i São Paulo i Brasilien, uppger polisen. Plundrare angrep bankkontor, butiker och bilförsäljare i jättestaden på tisdagen. Polisen som grep tjugotalet personer slog ner upploppen med tårgas, chockgranater och gummikulor..

BT - 31 jul 13 kl. 05:27

Tårgas och chockgranater i São Paulo

När en fredlig demonstration med 300 deltagare var över bröt sig en grupp loss och löpte amok i São Paulo i Brasilien, uppger polisen. Plundrare angrep bankkontor, butiker och bilförsäljare i jättestaden på tisdagen. Polisen som grep tjugotalet personer slog ner upploppen med tårgas, chockgranater och gummikulor.

Kristianstadsbladet - 09 jun 14 kl. 12:56

Protest inför VM - polis sköt tårgas

Strejk, tårgas och chockgranater.Det är kaos i São Paulo - där fotbolls-VM ska inleds på torsdag.
Brasiliansk polis tog till tårgas för att skingra cirka 150 personer som tänt eld på högar av skräp och blockerade en gata i de centrala delarna av staden.

UNT - 31 jul 13 kl. 05:25

Tårgas och chockgranater i São Paulo

När en fredlig demonstration med 300 deltagare var över löpte en grupp amok i São Paulo i Brasilien, uppger polisen. Plundrare angrep bankkontor på tisdagen varpå polisen tog till tårgas och chockgranater mot dem.(TT).

UNT - 31 jul 13 kl. 13:25

Tårgas och chockgranater i São Paulo

När en fredlig demonstration med 300 deltagare var över löpte en grupp amok i São Paulo i Brasilien, uppger polisen. Plundrare angrep bankkontor i natt varpå polisen tog till tårgas och chockgranater mot dem.(TT).

NT - 21 okt 12 kl. 23:23

Tårgas mot kuwaitiskt protesttåg

Kuwaitisk polis använde tårgas och chockgranater för att skingra tiotusentals demonstranter som protesterade i Kuwait City på söndagen mot förändringar i landets vallag. Oppositionen kallar ändringarna en konstitutionell kupp från regeringens sida..

GöteborgsPosten - 09 jun 14 kl. 12:41

Protest inför VM - polis sköt tårgas

Strejk, tårgas och chockgranater. Det är kaos i São Paulo - där fotbolls-VM ska inleds på torsdag..

SvD - 09 jun 14 kl. 12:56

Protest inför VM - polis sköt tårgas

Strejk, tårgas och chockgranater..

SVT - 16 jun 14 kl. 00:32

Polis sköt tårgas mot demonstranter

Matchen mellan Argentina och Bosnien och Hercegovina föregicks av demonstrationer mot VM där polisen tvingades skingra 200 demonstranter med tårgas och chockgranater..

Trelleborgs Allehanda - 13 jul 14 kl. 21:26

Använde tårgas mot demonstranter


Polisen använde tårgas och chockgranater mot 300 anti-VM-demonstranter som försökte marschera mot Maracanã-stadion i Rio de Janeiro kort innan fotbollsfinalen mellan Tyskland och Argentina.Demonstranterna protesterade mot polisförtryck och landets bristande sjukvård.Åtminstone en demonstrant häktades.

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Otydliga regler för sjuttiplussare

Folkhälsomyndigheten besked om att lätta upp de hårda restriktionerna för sjuttio-plussarna har under dagen lett till fler frågor om vad det är som egentligen gäller..

SR - 7 timmar sedan

”Kan likställas med totalförbud av abort”

Idag beslutade konstitutionsdomstolen i Polen att ytterligare inskränka aborträtten i landet. Enligt domslutet ska allvarliga fosterskador nu inte utgöra skäl för abort..

SR - 7 timmar sedan

Trumps kandidat godkänd av justitieutskottet

I USA har senatens justitieutskott godkänt president Donald Trumps kandidat till Högsta Domstolen, Amy Coney Barrett. Röstsiffrorna blev tolv mot noll..

SR - 8 timmar sedan

”300 personer fortfarande väldigt lite”

”Vi blöder fortfarande ekonomiskt”, uppger företrädare inom kultur- och idrottsevenemangsbranschen..

SR - 8 timmar sedan

Trump och Biden möts i sista debatt inför valet

I natt möts USA:s president Donald Trump och utmanaren Joe Biden i Nashville för en andra och sista direktsänd TV-debatt inför valet den 3 november..

SR - 8 timmar sedan

Damberg säger nej till ny utredning om militär utrustning

Inrikesminister Mikael Damberg säger idag nej till att undersöka om det fanns fordon med hemlig militär utrustning ombord på den förlista passagerarfärjan Estonia..

SR - 9 timmar sedan

”För friska” försökspersoner tvingades stanna

En del av försökspersonerna i det svenska kariesexperimentet var på väg att få lämna Vipeholm för att de var för friska för att vara där. Men vissa tvingades ändå att stanna, för att inte experimentet skulle förstöras, visar dokument som Ekot och P1 Dokumentär gått igenom..

SR - 9 timmar sedan

Tallink Silja varslar sjöpersonal

Kryssningsrederiet Tallink Silja varslar alla ombordanställda i Sverige. Totalt kan det komma att beröra omkring 500 anställda..

SR - 10 timmar sedan

Publiktaket höjs till 300

Publiktaket höjs till max 300 personer på kultur- och sportevenemang från den 1 november, meddelar regeringen. Samtidigt skärps reglerna kring nattklubbar..

SR - 10 timmar sedan

JUST NU: Om publikrestriktioner

Nu ändrar regeringen riktlinjerna för hur många som får sitta i publiken under kultur och idrottsevenemang -Ekot sänder direkt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.