UNT > Lokalt

Saturday, 31 October, 08:10

UNT - 27 sep 20 kl. 20:35

Pistoler och granater när magnetfiskarna ställde utEtt 300-tal mer eller mindre rostiga föremål återfanns vid Hamnspången i Uppsala på söndagen. Där visade nämligen Uppsala magnetfiskeförening upp några av sina fynd för allmänheten..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Hamnspången, Uppsala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pistoleroch , granaternär , magnetfiskarna, ställdeut
Västerbottens Folkblad - 09 jan 19 kl. 17:00

[PLUS] Nöjesprofil beställde vapen – åtalas för smuggling

En nöjesprofil i länet beställde tre pistoler på Internet. Han åtalas för smuggling. – Det känns....

Skånskan - 05 apr 17 kl. 18:46

Beställde granater för attack

MALMÖ Samtidigt som den 49-årige Malmöbon satt i fängelse i Holland arrangerade fixade han en leverans av två handgranater som skulle användas mot kriminella i Malmö. Nu åtalas han vid Malmö tingsrätt för stämpling till mord, förberedelse till mord och grovt vapenbrott. ERWP.

Kristianstadsbladet - 02 sep 18 kl. 16:52

Granater smällde på Rinkabyfältet

YLE - 02 jul 17 kl. 07:58

“Min morfar var spion” – norrmannen Magnus Bratten spionerade för CIA:s räkning i det kalla krigets Finland

“Kom till en enslig bensinmack vid E18-vägen. Sök upp en man som har blå vindtygsjacka, keps och en tidning. Han sitter till vänster om fönstret”.

Skånskan - 14 maj 19 kl. 18:21

Planerade bombdåd under ett halvår

HÄSSLEHOLM 21-åringen åkte tidigt till Hässleholm och gömde sina vapen under några buskar.
Drygt fyra timmar senare gick han in och smällde av bomber på HTS.Mannen greps på platsen och erkände vad han gjort, men har genom förhören hävdat att han kastat sina bomber i tomma korridorer, och de skott han avfyrat med sitt halvautomatiska kolsyregevär ska ha skjutits i en tom korridor, efter att de sista eleverna lämnat.

Supermiljöbloggen - 30 sep 13 kl. 14:58

Kemikalieinspektionen har kartlagt giftiga leksaker

Kemikalieinspektionen har kontrollerat förekomsten av giftiga leksaker på den svenska marknaden och funnit att det finns fortsatta brister, särskilt bland mjuka plastleksaker och elektriska leksaker. Sveriges sextonde miljökvalitetsmål är att skapa en Giftfri miljö, och Kemikalieinspektionen (KemI) har på uppdrag av regeringen utarbetat en ?Handlingsplan för en giftfri vardag 2011?

Trelleborgs Allehanda - 10 sep 14 kl. 13:35

Mikkelsen njuter i västernrollen

Mads Mikkelsen lekte sällan cowboys och indianer som barn - för honom var det Bruce Lee och karatefilmer som gällde.Men trots det kände han sig omedelbart hemma när han tog på sig kläderna för västernfilmen "The salvation". - Det händer omedelbart någonting, man får känslan av vilda västern gratis, säger Mikkelsen till TT.

Kristianstadsbladet - 10 sep 14 kl. 13:35

Mikkelsen njuter i västernrollen

Mads Mikkelsen lekte sällan cowboys och indianer som barn - för honom var det Bruce Lee och karatefilmer som gällde.Men trots det kände han sig omedelbart hemma när han tog på sig kläderna för västernfilmen "The salvation". - Det händer omedelbart någonting, man får känslan av vilda västern gratis, säger Mikkelsen till TT.

BT - 10 nov 14 kl. 09:28

Polis använde vapen utan licens

En polis från Herrljunga åtalas vid den särskilda åklagarkammaren i Malmö, som handlägger mål som rör bland annat poliser, för att ha haft privata vapen som saknat licens i ett år och fem månader. Brottet rubriceras som ringa vapenbrott. Polismannen är med i en skytteförening och vapnen det handlar om används där.

Världen Idag - 02 okt 15 kl. 00:00

Sköt ihjäl kristna i skolmassaker

Tio personer har dödats i en skolskjutning på Umpqua community college i amerikanska delstaten Oregon. Gärningsmannen ska ha vandrat från klassrum till klassrum med tre pistoler och ett gevär, uppger CNN. Han ställde upp elever på rad och frågade en efter en om de var kristna.

Cornucopia - 01 jul 18 kl. 15:12

BREAKING: Detaljer om vapenbeslaget i Taberg/Jönköping

Angående dagens moderata utspel om våldsbejakande organisationer kan bloggen nu avslöja detaljer kring vapenbeslaget i Taberg utanför Jönköping, som har kopplingar till militant sk autonom vänster. Tillsammans med ett nytt tillslag i Sundsvall talar mycket för att extremvänstern och extremhögern håller på att beväpna sig för eldstrid.
Ryska automatvapen - en AK-74 "Kalashnikov" av modernare snitt och en SVD-63 "Dragunov" - på en plats i Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.