DN > Ekonomi

Thursday, 29 October, 08:40

DN - 27 sep 20 kl. 20:32

Ygeman: ”Energimarknadsinspektionen har fel”Energiminister Anders Ygeman (S) försvarar sin uppgörelse där elnätsbolagen får ytterligare miljardintäkter med att han vill undvika. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Anders Ygeman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ygeman, Energimarknadsinspektionenhar , fel
Expressen - 07 jun 16 kl. 13:42

Ygeman medger fel: Rimligt med KU-kritik

Inrikesminister Anders Ygeman prickas av KU i tre fall. Nu medger att han begått misstag och förtjänar kritik. – I några fall har jag uppenbarligen gått lite för långt.

Expressen - 06 mar 14 kl. 23:41

"Anders Ygeman har fel om flygtrafiken"

Regeringen tänker inte återreglera flygtrafiktjänsten. Beskedet är en oerhörd lättnad för alla våra regionala flygplatser som annars hade att vänta fördyringar på cirka 30 procent..

Cornucopia - 05 sep 16 kl. 09:09

Ygeman: Inte Eliassons fel eller ansvar att polisen inte levererar

Inrikesminister Ygeman (s) framträdde igår tillsammans med rikspolischefen Eliasson (i)1. i Public Service/SVT:s Agenda. Han konstaterade att det varken är Eliassons fel eller ansvar att polisen inte "levererar" lag, ordning och lagförda brottslingar.

Cornucopia - 22 jun 17 kl. 15:19

Ygeman har tappat kontakt med verkligheten och bör avgå

"Hjälp oss! Hjälp oss!" - rikspolischef Dan Eliasson"Att säga att polisbristen är akut, det är att ta till överord.

Cornucopia - 16 jun 17 kl. 10:33

Ygeman smet från hyra och hade ett 30-tal anmärkningar hos Kronofogden

Inrikesminister Anders Ygeman (s) har varit yngre och vi vet alla att allt man gjort tidigare ska användas för att döma lämpligheten som minister, t ex en obetald TV-licens. Ygeman visar sig ha smitit från hyran när han utan hyresvärdarnas vetskap ska ha drivit ett kollektiv, som totalkvaddade en villa. Därtill hade han ett 30-tal ärenden hos Kronofogden, och allt detta var medan han tydligen var SSU-ordförande.

Cornucopia - 12 jun 17 kl. 09:31

DN: Åtta nya särskilt utsatta problemområden - Ygeman retweetar barnboksförfattare

DN rapporterar att polisens kollaps nu är fullständig, och att det inte alls som utlovat har vänt. Åtta särskilt utsatta problemområden har uppkommit senaste året, där polisen tappat kontrollen och rättsväsendet inte fungerar. Samtidigt ägnar sig inrikesminister Ygeman åt att retweeta en barnboksförfattare om brittisk politik, istället för att sparka polischefen Danielsson och sedan själv avgå.

Cornucopia - 21 jan 19 kl. 13:23

Anders Ygeman (S) blir energi- och digitaliseringsminister

Fd ministern som fick sparken för hanteringen av Transportstyrelseläckan, Anders Ygeman (S), gjorde idag sin återkomst i en regering. Som en extra skymf mot väljarna blir han energi- och digitaliseringsminister, eller om man så vill infrastrukturminister. Man får hoppas att han ordnar så att regeringskansliet får ett digitaliserat bokningssystem för möteslokaler nästa gång myndigheter under hans ansvar läcker topphemliga svenska agenters identiteter till främmande makt.

Skånskan - 03 mar 16 kl. 04:00

Po­lisen måste sty­ras, Ygeman

Opinion När Po­lisen i Stock­holm i sam­band med en mu­sik­fes­ti­val mörkade att ett stort an­tal sex­u­ella tra­kas­se­rier be­gåtts fick det, ett halv­år senare, stor upp­märk­sam­het. Att po­lisen ofta döljer vad som händer för me­di­er som söker in­for­ma­tion att rap­por­tera har inte blivit lika om­ta­lat. Men jour­na­lister runt om i landet vet hur svårt det kan vara att få be­sked, om det inte är rätt per­son som svarar i te­le­fonen.

Skånskan - 19 nov 16 kl. 01:00

Ygeman bör ta till sig Riks­re­vi­sionens kri­tik

ERWP.fif(2)Gräns­kon­trollerna som in­fö­rdes vid Öresund samt ett an­tal hamnar för snart ett år se­dan får hård kri­tik av Riks­re­vi­sionen. Fram­för allt är det sättet som de in­fö­rdes på, utan klara mo­ti­ve­ringar och med otyd­lig ut­formning som kri­ti­seras.

Cornucopia - 24 nov 16 kl. 16:55

Gästinlägg: Öppet brev till Anders Ygeman från Blankröstaren om vapendirektivet

Nedanstående är ett gästinlägg från pseudonymen Blankröstaren och är ett öppet brev adresserat till inrikesminister Anders Ygeman.
Anders Ygeman förklarar på Folk & Försvars rikskonferens i Sälen
hur inga svenska skyttar ska drabbas av EU:s vapendirektiv.Bäste herr Inrikesminister!

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 12 kl. 11:13

EI: Fel inte betala för elavbrott

Vissa elnätsföretag har bara betalat ut ersättning för elavbrott om alla faser i en fastighets elsystem slagits ut av den senaste tidens stormar. Det är fel anser Energimarknadsinspektionen (EI) ? avbrott på en fas ska räcka för att få ersättning.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Asiens börser fortsatt nedåt vid öppning

Asiens ledande börser inledde dagen, liksom de föregående i veckan, på minus, då ett förvärrat coronaläge på många håll fortsätter att oroa….

DN - 14 timmar sedan

Bred nedgång på Stockholmsbörsen – igen

Årets uppgång är nu nästan helt utraderad..

DN - 15 timmar sedan

13.000 företag ska göra Kina oberoende av USA

Tusentals kinesiska företag ger sig in i industrin för halvledare, sporrade av utlovade enorma investeringar av Kinas ledning för att….

DN - 15 timmar sedan

Huawei träffar Ygeman om svartlistningen

Representanter för Huawei vill upphäva sin svartlistning i 5G-utbyggnaden och träffar på torsdagen digitaliseringsminister Anders Ygeman. –.

DN - 17 timmar sedan

LO om minimilöner: ”Det här är fel medicin”

Både fack, arbetsgivare och arbetsmarknadsministern riktar skarp kritik mot det lagförslag om minimilöner som EU-kommissionen lade fram på….

DN - 17 timmar sedan

New York-börserna backar

Det är en mörk start på handelsdagen på New York-börserna. Alla ledande index faller tungt..

DN - 20 timmar sedan

Amazons Sverigelansering hånas för översättningsmissar

När e-handelsjätten Amazon lanserade sin svenska webbsida under onsdagen förekom felaktiga översättningar på sajten..

DN - 21 timmar sedan

Expert: Amazon-lansering imponerar inte

Efter år av spekulationer har amerikanska Amazons e-handel till slut öppnat en svensk version..

DN - 23 timmar sedan

H&M tung förlorare på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen går mot en tung handelsdag. I den inledande handeln är OMXS-index ned 2,1 procent med i princip samtliga OMXS30-bolag på….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.