DI > Ekonomi

Tuesday, 20 October, 07:25

DI - 27 sep 20 kl. 20:00

Temperaturen höjs – analytiker räknar med konsolideringsvåg
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Temperaturen, höjs, analytiker, räknarmed , konsolideringsvåg
PrivataAffärer - 12 feb 19 kl. 13:12

Intensiv rapportonsdag väntas

Rapporter onsdag 13/2: Ambea (kl 7.00)
Tele2 (kl 7.00)
Sweco (kl 7.

Dagens PS - 12 apr 18 kl. 07:16

Det våras INTE för elpriset

Trots att våren nu tycks kommit till Sverige så ligger elpriset fortsatt högt. Under förra veckan hamnade snittpriset på 42 öre per KwH, vilket är 2 öre lägre än för mars. Priset höjs på grund av en försening av vårfloden, uppger elhandelsbolaget Bixia.

PrivataAffärer - 26 sep 18 kl. 12:19

Analytikernas fokus inför H&M:s rapport

Temperaturen inför H&M:s rapport har onekligen skruvats upp efter att aktien klättrat 20 procent de senaste åtta handelsdagarna. En bättre försäljning än väntat i kombination med nya mediauppgifter om familjen Perssons påstådda önskan om att köpa ut bolaget från börsen har utgjort en bra mix för att få fart på den pressade klädaktien. De siffror H&M släppte i förra veckan vittnade om en försäljningsökning i det tredje kvartalet (juni-augusti) i lokala valutor på 4 procent.

PrivataAffärer - 13 aug 19 kl. 10:04

Högre elpriser än väntat i sommar

Det nordiska elpriset har i sommar hamnat på i snitt 33 öre per kilowattimme för juni och juli. Enligt elbolaget Bixias prognos beräknas priset för augusti att hamna på cirka 38 till 39 öre per kilowattimme. Förra sommarens torra och varma väder gjorde att elpriserna blev rekordhöga med ett snitt på 51 öre per kilowattimme för juni, juli och augusti.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.