SR > Nyheter

Friday, 23 October, 02:58

SR - 27 sep 20 kl. 19:00

Över en miljon döda i världen – en siffra som rymmer många tragedierEn miljon människor har bekräftats döda världen över till följd av coronapandemin, enligt Worldometer. Hör Linda Almqvist Johansson berätta om sorgen efter att hennes pappa Sune avled till följd av covid-19. Hör även Kent Östling som kallats Sveriges sjukast. Vi pratar även med bland andra Gunnar Wetterberg om coronavirusets påverkan i jämförelse med andra pandemier genom historien..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Worldometer, Linda Almqvist Johansson, Sune, Kent Östling, Sveriges, Gunnar Wetterberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över en miljon, dödai världen en , siffrasom , rymmer många tragedier
BT - 31 dec 14 kl. 14:02

Svart flygår långt ifrån det värsta

En rad spektakulära flygolyckor ägde rum under 2014. Men trots de många dödsoffren och tragedierna var det långt ifrån ett av de värsta flygolycksåren. På en av årets sista dagar försvann Air Asias plan QZ 8501 från radarn.

Fler nyheter från SR

SR - 3 timmar sedan

Otydliga regler för sjuttiplussare

Folkhälsomyndigheten besked om att lätta upp de hårda restriktionerna för sjuttio-plussarna har under dagen lett till fler frågor om vad det är som egentligen gäller..

SR - 8 timmar sedan

”Kan likställas med totalförbud av abort”

Idag beslutade konstitutionsdomstolen i Polen att ytterligare inskränka aborträtten i landet. Enligt domslutet ska allvarliga fosterskador nu inte utgöra skäl för abort..

SR - 8 timmar sedan

Trumps kandidat godkänd av justitieutskottet

I USA har senatens justitieutskott godkänt president Donald Trumps kandidat till Högsta Domstolen, Amy Coney Barrett. Röstsiffrorna blev tolv mot noll..

SR - 9 timmar sedan

”300 personer fortfarande väldigt lite”

”Vi blöder fortfarande ekonomiskt”, uppger företrädare inom kultur- och idrottsevenemangsbranschen..

SR - 9 timmar sedan

Trump och Biden möts i sista debatt inför valet

I natt möts USA:s president Donald Trump och utmanaren Joe Biden i Nashville för en andra och sista direktsänd TV-debatt inför valet den 3 november..

SR - 9 timmar sedan

Damberg säger nej till ny utredning om militär utrustning

Inrikesminister Mikael Damberg säger idag nej till att undersöka om det fanns fordon med hemlig militär utrustning ombord på den förlista passagerarfärjan Estonia..

SR - 10 timmar sedan

”För friska” försökspersoner tvingades stanna

En del av försökspersonerna i det svenska kariesexperimentet var på väg att få lämna Vipeholm för att de var för friska för att vara där. Men vissa tvingades ändå att stanna, för att inte experimentet skulle förstöras, visar dokument som Ekot och P1 Dokumentär gått igenom..

SR - 10 timmar sedan

Tallink Silja varslar sjöpersonal

Kryssningsrederiet Tallink Silja varslar alla ombordanställda i Sverige. Totalt kan det komma att beröra omkring 500 anställda..

SR - 11 timmar sedan

Publiktaket höjs till 300

Publiktaket höjs till max 300 personer på kultur- och sportevenemang från den 1 november, meddelar regeringen. Samtidigt skärps reglerna kring nattklubbar..

SR - 11 timmar sedan

JUST NU: Om publikrestriktioner

Nu ändrar regeringen riktlinjerna för hur många som får sitta i publiken under kultur och idrottsevenemang -Ekot sänder direkt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.