Aftonbladet > Nyheter

Monday, 26 October, 22:47

Aftonbladet - 27 sep 20 kl. 11:38

Nya coronaregler för äldreboenden sågas▸ Socialstyrelsens föreslagna regler som ska ersätta det nationella besöksförbudet på äldreboenden kritiseras av tunga. .
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya coronareglerför , äldreboenden, sågas
Helsingborgs Dagblad - 13 jul 20 kl. 15:34

Artister kräver tydligare coronaregler

173 musiker, scenarbetare och artister vill se tydligare coronaregler kring folksamlingar. I ett öppet brev ifrågasätter de vad de menar är skillnader mellan olika branscher, rapporterar SVT Kulturnyheterna. ”Vi ser fulla krogar, uteserveringar och över.

SVT - 13 jul 20 kl. 13:15

Artister ifrågasätter otydliga coronaregler i öppet brev

173 musiker, scenarbetare och artister vill ha tydligare besked kring folksamlingar. I ett öppet brev riktat till kultur- och justitieministern ifrågasätter de att regeln om högst 50 personer på evenemang står fast, samtidigt som till exempel Eriksdalsbadet i Stockholm får ta emot 650 personer..

SVT Debatt - 08 mar 14 kl. 12:00

Varför ifrågasätts vi kvinnliga företagare?

FÖRETAGANDE Det är på tiden att politikerna erkänner betydelsen av kvinnors entreprenörskap i välfärden. Vi är viktiga för både kvaliteten och jämställdheten. För exakt ett år sedan bildades nätverket Välfärdens grupp 8 för att försvara kvinnors rätt att starta och driva företag i välfärden, på samma villkor som andra företagare, och kunna gå med vinst.

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 15 kl. 09:57

Livet måste bli gladare på våra äldreboenden

På våra äldreboenden finns våra gamla som arbetat och slitit i hela sitt liv. De borde förtjäna lite guldkant nu på livet höst!På grund av personalbrist finns oftast inget utrymme för prat, skratt eller aktivitet längre.

YA - 31 mar 16 kl. 03:00

Full gas för bättre miljö i sydöstra Skåne

En av de två lastbilar som kör ut mat till kommunens förskolor, skolor och äldreboenden har bytt drivmedel från diesel till gas..

Kristianstadsbladet - 25 jan 17 kl. 15:58

Svea: Varför finns inte Animal Planet på äldreboenden?

God morgon! Animal Planet på äldreboende i Bromölla önskas och en brygga vid Korran i Åhus är två av sakerna som efterfrågas i dagens spalt..

Sydöstran - 31 jan 20 kl. 09:05

Vegetariska heldagar totalsågas; ”Ska få kalops”

Miljöpartiets Lova Necksten vill införa en helvegetarisk dag i veckan på kommunala äldreboenden. Men hon kritiseras hårt av politiska motståndare. .

Barometern - 31 okt 19 kl. 14:27

Politiker frågas ut om nedläggning av äldreboenden

Flera samhällsföreningar i ytterområdena bjuder in allmänheten till en utfrågning av politikerna angående nedläggningen av äldreboendena i Misterhult..

Skånskan - 02 feb 19 kl. 19:00

Fastighetsägare: Hur många frågetecken som helst

ESLÖV En av Eslövs största privata fastighetsägare är avvaktande till kommunens ambitioner att få igång trygghetsboenden.
– Det finns hur många frågetecken som helst, säger Bert Andersson på BA Bygg Fastigheter.Hans främsta invändning är att satsningen verkar göras för att spara pengar.

BT - 22 nov 14 kl. 10:19

Gör en pudel, Borås stad

Det är ett absolut krav från funktionshinderrådet att det inte ska finnas djur på boenden. Det sa Lena Palmén (S), kommunalråd, med anledning av den senaste tidens debatt om djur på äldreboenden (BT 14/11). Med tanke på den svenska och internationella gedigna dokumentationen kring de positiva effekterna av djur i äldreboenden är detta uttalande och beslut mycket förvånansvärt.

SmålandsPosten - 21 mar 14 kl. 00:25

Resurserna till äldre ökar

Trots en åldrande befolkning med stora behov av omvårdnad fortsätter kommunerna att rusta ner platserna på äldreboenden. Det rapporterar TT efter att ha tagit del av Socialstyrelsens rapport som visar att äldre som bor i särskilt boende minskat med 1 500 på ett år. Nyheten kryddas med ett enskilt exempel på hur fel det kan gå i den kommunala planeringen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.