Expressen > Nyheter

Friday, 23 October, 01:40

Expressen - 26 sep 20 kl. 22:52

Journalisten Abdullah Bozkurt misshandlades av tre mänDen turkiske journalisten Abdullah Bozkurt, 49, blev i torsdags misshandlad av tre män utanför sitt hem.Bozkurt är undersökande journalist med fokus på Turkiet – och han tror inte att han attackerades av en slump.– Jag kan inte säga med hundraprocentig säkerhet att den här attacken är kopplad till mitt skrivande, men det är min misstanke, säger han..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Abdullah Bozkurt, Turkiet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Journalisten, Abdullah, Bozkurt, misshandladesav , tre, män
DN - 02 aug 16 kl. 20:00

På flykt undan Erdogans utrensningar


Turkiet är på väg att förvandlas till ett öppet fängelse och president Erdogan driver landet mot en auktoritär islamistisk stat, säger den turkiske journalisten Abdullah Bozkurt..

SvD - 22 dec 16 kl. 22:25

Journalist i Sverige pekas ut efter mord i Turkiet

På sociala medier sprids lögner av Erdoğan-anhängare om att den turkiske journalisten Abdullah Bozkurt, som sedan i somras är bosatt i Sverige, var inblandad i mordet på Rysslands ambassadör i Turkiet. ”De försöker underminera mitt arbete”, säger han till SvD..

Kristianstadsbladet - 07 sep 13 kl. 14:36

Egyptisk journalist misshandlades


En egyptisk journalist misshandlades då han bevakade den arabiska filmfestivalen i Malmö på fredagskvällen.Den okände förövaren trängde sig fram till journalisten då denne höll på med en intervju framför biografen Spegeln vid Stortorget, slog honom i ansiktet och försökte tilltvinga sig hans kamera.Bråket avstyrdes av festivalens vakter.

BT - 07 sep 13 kl. 14:38

Egyptisk journalist misshandlades

En egyptisk journalist misshandlades då han bevakade den arabiska filmfestivalen i Malmö på fredagskvällen. Den okände förövaren trängde sig fram till journalisten då denne höll på med en intervju framför biografen Spegeln vid Stortorget, slog honom i ansiktet och försökte tilltvinga sig hans kamera.Bråket avstyrdes av festivalens vakter.

Kristianstadsbladet - 08 jul 14 kl. 11:13

Abdullah: Jag vann valet

Följetongen kring det afghanska presidentvalet fortsätter.Abdullah Abdullah vägrar erkänna det preliminära resultatet och utropar sig själv till segrare.
Den förre utrikesministern Abdullah Abdullah vägrar erkänna det preliminära resultatet för den andra och avgörande valomgången som visar att hans rival Ashraf Ghani vunnit.

BT - 08 jul 14 kl. 11:13

Abdullah: Jag vann valet

Följetongen kring det afghanska presidentvalet fortsätter. Abdullah Abdullah vägrar erkänna det preliminära resultatet och utropar sig själv till segrare.Den förre utrikesministern Abdullah Abdullah vägrar erkänna det preliminära resultatet för den andra och avgörande valomgången som visar att hans rival Ashraf Ghani vunnit.

BT - 08 jul 14 kl. 15:15

Abdullah utropar sig som vinnare

Följetongen kring det afghanska presidentvalet fortsätter. Abdullah Abdullah vägrar erkänna det preliminära resultatet och har utropat sig själv till segrare.Förre utrikesministern Abdullah Abdullah underkänner det preliminära resultatet för den avgörande valomgången som visar att hans rival, Ashraf Ghani, vunnit.

Helsingborgs Dagblad - 07 sep 13 kl. 14:38

Egyptisk journalist misshandlades

En egyptisk journalist misshandlades då han bevakade den arabiska filmfestivalen i Malmö på fredagskvällen. Den okände förövaren trängde sig fram till journalisten då denne höll på med en intervju framför biografen Spegeln vid Stortorget, slog honom i ansiktet och försökte tilltvinga sig hans kamera. Bråket avstyrdes av festivalens vakter.

Kristianstadsbladet - 11 maj 14 kl. 10:40

Karzai-allierad stöder Abdullah


Ettan i den första valomgången i Afghanistans presidentval, Abdullah Abdullah, stärkte på söndagen sitt favoritskap när Zalmai Rassoul tillkännagav att han stöder Abdullah i den andra valomgången.Rassoul hade stöd från den sittande presidenten Hamid Karzai i den första omgången, men det hjälpte inte. Rassoul slutade trea efter Abdullah och förre Världsbanksekonomen Ashraf Ghani.

BT - 11 maj 14 kl. 10:40

Karzai-allierad stöder Abdullah

Ettan i den första valomgången i Afghanistans presidentval, Abdullah Abdullah, stärkte på söndagen sitt favoritskap när Zalmai Rassoul tillkännagav att han stöder Abdullah i den andra valomgången. Rassoul hade stöd från den sittande presidenten Hamid Karzai i den första omgången, men det hjälpte inte. Rassoul slutade trea efter Abdullah och förre Världsbanksekonomen Ashraf Ghani.

BT - 07 dec 14 kl. 22:07

Abdullah: Väst lämnar för tidigt

De sista utländska stridande soldaterna ska ha lämnat Afghanistan vid månadens slut. För tidigt, anser chefsminister Abdullah Abdullah som i en intervju med The Sunday Times säger att landet är i behov av fortsatt flygunderstöd. Abdullah säger till tidningen att mycket tid gått förlorad under den tidigare presidenten Karzais dispyter med västerländska ledare under året.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.