Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Saturday, 24 October, 23:18

Länstidningen i Södertälje - 26 sep 20 kl. 22:50

Ungdomar sköt fyrverkerier – polisen tillkalladesUnder sena lördagskvällen skickades polispatruller till Järnas centrala delar..
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Järnas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungdomar, sköt, fyrverkerier, polisen, tillkallades
Expressen - 26 dec 15 kl. 21:21

Grupp ungdomar sköt fyrverkerier mot polis

En större polisinsats pågår för närvarande i Norrköping. Enligt uppgifter till Expressen ska ett gäng ungdomar ha skjutit fyrverkerier mot polisen, som i sin tur ska ha gått in med kravallutrustning. Spårvagnstrafiken är nu avstängd i stadsdelen Navesta, och området ska vara avspärrat av polisen..

Polisen - 11 nov 11 kl. 13:43

Ungdomar blir ambassadörer för Polisen

Ungdomar från Bromangymnasiet i Hudiksvall har bilden klar för sig. Polisen gör ett fantastiskt arbete som många inte ser. Den bilden vill de förmedla vidare till andra ungdomar och allmänheten..

Polisen - 29 apr 13 kl. 11:20

Inför valborg ? nykterheten hos ungdomar fokus för Polisen

I samband med valborgsmässofirandet har Polisen särskilt fokus på nykterheten bland ungdomar. Fler poliser än vanligt finns på de platser och i de miljöer där många ungdomar rör sig..

Barometern - 26 dec 15 kl. 22:56

TV: Ungdomar kastade sten mot polisen i Växjö

En grupp ungdomar kastade sten mot polisen i Växjö under lördagskvällen. En container sattes i brand, när patrullerna kom till platsen besköts de med raketer och grön laser..

Jönköpingsnytt - 31 dec 12 kl. 09:11

Ungdomar sköt fyrverkerier - vittnen ringde polisen

Jnytt har tidigare skrivit om att ungdomar på Öxnehaga ertappats med att skjuta fyrverkerier mot bilister i området. Nu har det hänt en liknande händelse under natten mot nyårsafton..

Expressen - 31 dec 18 kl. 19:46

Ungdomar sköt fyrverkerier mot polisbil

Redan innan tolvslaget kommer uppgifter om fyrverkerier som orsakat problem.I Vallby i Västerås uppges ungdomar ha kastat smällare och fyrverkerier mot människor och en polisbil, skriver SVT. – Ungdomar kastade smällare mot bilar och människor som passerade, säger Jonas Lindgren vid polisens regionledningscentral i region Mitt till tv-kanalen..

GT - 21 feb 15 kl. 22:55

Ungdomar sköt fyrverkerier mot polis

JUST NU: Bråkiga ungdomar kastade sten och sköt fyrverkeripjäser mot polisen sedan fritidsledarna stängt deras fritidsgård i Borås..

Länstidningen i Södertälje - 30 dec 19 kl. 01:49

Polisutryckning till Ronna: "Enligt inringaren ska ungdomar skjuta med fyrverkerier och vapen i luften"

Under natten mot måndag larmades polisen till Ronna i Södertälje efter samtal om oroligheter på....

Västerbottens Folkblad - 23 apr 16 kl. 20:56

Ungdomar sprang från polisen

Polisen larmades till Ålidhemsskolan efter att ungdomar setts vistas på taket. När polisen kom till platsen sprang ungdomarna därifrån. Ett larm kom in till polisen att ungdomar skymtats på Ålidhemsskolans tak.

ÖstersundsPosten - 14 mar 17 kl. 15:09

Ungdomar attackerade nattvandrares bostad – polisen ser ingen koppling till nattvandring

Ungdomar ska ha kastat snöbollar och skjutit raketer mot en nattvandrares bostad i Östersund. Polisen ser ingen koppling till nattvandring.
– Det är ungdomar som gör ofog eller vad man kalla det, säger Börje Öhman, informationschef vid polisen i Västernorrland..

Länstidningen i Jämtland - 14 mar 17 kl. 15:09

Ungdomar attackerade nattvandrares bostad – polisen ser ingen koppling till nattvandring

Ungdomar ska ha kastat snöbollar och skjutit raketer mot en nattvandrares bostad i Östersund. Polisen ser ingen koppling till nattvandring.
– Det är ungdomar som gör ofog eller vad man kalla det, säger Börje Öhman, informationschef vid polisen i Västernorrland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.