DI > Ekonomi

Saturday, 31 October, 08:01

DI - 26 sep 20 kl. 19:58

Stort engagemang för Trump i valets mest ovissa delstat
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, engagemangför , Trumpi , valets, mest, ovissa, delstat
Nya Wermlands Tidningen - 18 maj 12 kl. 09:28

Stort engagemang för tågstationerna

Ett stort engagemang slår rot i oron över Värmlandstrafiks planer på att lägga ner tågstationer runt om i Värmland. Facebook-gruppen ?Rädda alla 17 tågstationer?

LV - 18 nov 14 kl. 08:49

Stort engagemang för landsbygden

Under lördagen träffades flera samhällsengagerade landsbygdsbor i bygdegården i Getterum för att diskutera hur landsbygden kan utvecklas i Västerviks kommun. Lotti Jilsmo, landsbygdsutvecklare, upplever att det finns ett stort engagemang för landsbygden i Västerviks kommun.
– Det är roligt att det finns personer som är villiga att utveckla sin bygd på ideell basis.

Barometern - 03 nov 15 kl. 16:09

Stort engagemang på södra Öland

Säga vad man vill om Södra Möckleby. Kanske heter det Degerhamn. Men stort engagemang finns i alla fall.

YA - 29 jan 17 kl. 03:00

Stort engagemang från föräldrar

Onsdagens dialogmöten lockade runt 50 av de inbjudna föräldrarna i kommunen och Owe Rindstrand är nöjd. "Det fanns ett stort engagemang och vi har fått positiv feedback från alla håll.".

Dalarnas tidningar - 02 jun 17 kl. 19:00

Musikstipendier till unga i Borlänge – "de visar stort engagemang"

Borlänge Stora Tuna Rotaryklubb delar ut musikstipendier till fem elever. Ungdomarna visar stort engagemang för att utvecklas inom musiken. – De kämpar hårt, säger Monica Lundin, president i rotaryklubben..

Expressen - 28 jan 18 kl. 12:23

Löfven om Ingvar Kamprad: "En inspiratör med stort engagemang"

Reaktionerna på Ingvar Kamrads bortgång strömmar in.Statsminister Stefan Löfven beskriver Ikea-grundaren som en "en inspiratör med stort engagemang så väl internationellt som för svensk landsbygd".– Ingvar Kamprad var en unik entreprenör som betytt mycket för svenskt näringsliv och som gjort heminredning tillgänglig för de många människorna, inte bara ett fåtal, säger han..

Nyan - 20 sep 18 kl. 20:28

Stort engagemang vid ungdomsmöte

Det var ett stort engagemang när Finströms kommun, fältarna och polisen bjudit in till stormöte i kväll torsdag om den senaste tidens stök bland ungdomarna i Godby. Ett 60-tal personer slöt upp för att lyssna och diskutera fram tänkbara åtgärder för att återställa lugnet och få ungdomarna att träffas på ungdomsgården i stället för ute i Godby. – Vi hade ett mycket bra möte.

Barometern - 08 nov 18 kl. 16:00

Katten Morris hittad efter stort engagemang: ”Rejält förvånad”

Ett stort engagemang från allmänheten gjorde att Katten Morris Minor kunde hittad efter att ha varit försvunnen i en månad. .

Barometern - 17 feb 20 kl. 09:01

Stulen kringla väcker stort engagemang: ”Ett väldigt liv”

I helgen försvann den stora kringlan på Stensö bageris skylt. Stölden har väckt stort engagemang i sociala medier, men ägaren har inga större förhoppningar om att få återse det lackade bakverket..

Expressen - 22 jan 15 kl. 10:59

Stort engagemang för försvunne Bengt, 52

52-årige Bengt som försvann i Helsingborg i fredags är fortfarande inte hittad. Gårdagens sökningar med polishelikopter gav inga resultat – spåren efter Bengt tar slut med en bussresa i fredags. Det trots ett vad polisen beskriver som enormt engagemang från allmänheten.

Blekinge Läns tidning - 11 nov 15 kl. 15:05

Stort engagemang ska bli samordnat

Samordning ska ge asylsökande bättre hjälp. Därför startar kyrkan en helt ny grupp. Den ska fånga upp det stora engagemang som finns..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.