DI > Ekonomi

Friday, 30 October, 13:54

DI - 26 sep 20 kl. 17:40

Motor City klarar krisen – men valet kan påverka sektorn radikalt
Läs mer på DI
Läs mer om:
City

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Motor, City, klarar, krisenmen , valetkan , påverka, sektorn, radikalt
YA - 26 jul 13 kl. 04:00

Regeringen klarar krisen bäst

Vid en nationell kris är samordning mellan samhällets aktörer viktigt. Därför måste regeringens roll bli tydligare.
På onsdagskvällen spårade ett tåg ur strax utanför den välkända vallfartsorten Santiago de Compostela i Spanien.

Eurosport - 11 maj 11 kl. 19:32

Fotboll - Premier League - Legendaren: "City klarar sig utan Tévez"

Manchester City riskerar att tappa Carlos Tévez. Men legendaren Mike Summerbee tror inte att det spelar någon större roll. "Det finns spelare som kan ta hans plats", säger han till PA..

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 15 kl. 20:30

Luften i city klarar gränsen - nästan

Luften i Helsingborg klarar miljönormen igen. Det får Christian Orsing (M) att ifrågasätta de framtida bussfilerna ännu en gång..

SmålandsPosten - 20 mar 20 kl. 07:32

Tillsammans jobbar vi för att klara krisen

Coronaviruset påverkar nu allt och alla. Dagligen kommer besked om förändrat läge, restriktioner och stödinsatser. Börsen rasar och förutsättningarna för flera företag har förändrats radikalt.

Expressen - 30 sep 17 kl. 20:22

Maskinen City slog Chelsea i toppmötet

Manchester City klarar sig fint – även utan Sergio Agüero.Det blev seger i toppmatchen borta mot Chelsea.Kevin De Bruyne blev stor hjälte i 1-0-segern.

DI - 11 feb 11 kl. 13:54

Fler bedömare tror att Spanien klarar krisen

Allt fler analytiker bedömer att Spanien i huvudscenariot kommer att klara av att reda ut sin skuldsituation på egen hand, säger Gilles Moec, en av chefekonomerna vid Deutsche Bank i London, till Bloomberg..

VA - 14 mar 11 kl. 12:55

Försäkringsbolagen klarar krisen

14 mars Även om jordbävningen i Japan kommer att leda till en av de största försäkrade förlusterna i historien, så kan sådana förluster absorberas av försäkrings- och återförsäkringsbolagen utan omfattande solvensproblem, eller överdrivna finansiella spänningar. De skriver kreditvärderingsinstitutet Fitch i ett pressmeddelande på måndagen. Fitch konstaterar att det kommer att ta ett tag innan det går att göra en mer samlad bedömning av kostnaderna.

Helsingborgs Dagblad - 17 mar 11 kl. 12:30

Svenska företag klarar krisen

Volvo Personvagnar köper omkring tio procent av komponenterna till sina bilar, räknat i ekonomiskt värde, från Japan. I dagsläget har företaget säkrat leveranser för full produktion i både Göteborg och belgiska Gent under hela nästa vecka, men inte längre än så..

NSD - 17 mar 11 kl. 12:28

Svenska företag klarar krisen

Volvo Personvagnar köper omkring tio procent av komponenterna till sina bilar, räknat i ekonomiskt värde, från Japan. I dagsläget har företaget säkrat leveranser för full produktion i både Göteborg och belgiska Gent under hela nästa vecka, men inte längre än så..

DI - 12 maj 11 kl. 14:54

Grekiska branschen som klarar krisen

En av få styrkor i den grekiska ekonomin är rederibranschen. Flottan hör till världens största och växer. Bäst av allt: branschen är i princip oberoende av den inhemska ekonomin.

E24 - 14 jul 11 kl. 11:52

"Euroländerna klarar krisen"

Finansmarknadsminister Peter Norman säger sig vara "övertygad" om att euroländerna lyckas lösa skuldkrisen, och att europrojektet lever vidare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.