Nyteknik > Teknik

Saturday, 31 October, 10:46

Nyteknik - 26 sep 20 kl. 07:00

Här förvandlas Canoos elbil till en supersnabb gokartEn låda på hjul som ska revolutionera bilindustrin. Så beskrev Canoo sin elbilslösning och avfärdade tankar om att tävla med Tesla. Nu har de släppt en video som på ett sätt motbevisar detta..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Canoos, Canoo, Tesla

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här förvandlas, Canoos, elbiltill en , supersnabb, gokart
YLE - 04 mar 17 kl. 09:18

Supersnabb förbindelse mellan Åbo och Helsingfors utreds

Utredningsarbetet om det skulle vara möjligt att förverkliga en supersnabb, Hyperloopförbindelse, mellan Åbo och Helsingfors går vidare. Nu utreds också om det är möjligt att bygga en testbana mellan Åbo och Salo. Utredningarna görs för att klargöra miljökraven och se vilka följder en supersnabb förbindelse kunde ha på närliggande markområden.

Cornucopia - 26 sep 17 kl. 17:04

Elbil eller pluginhybrid?

I frågan om elbil så finns alternativet pluginhybrid, som blir billigare på grund av mindre batterikapacitet, trots att den även har en förbränningsmotor. Men när är en pluginhybrid egentligen bäst? Det hela landar i en analys av det egna körsträckebeteendet.

Sydöstran - 13 jul 19 kl. 06:00

Här planeras Blekinges första supersnabb-laddare för elbilar

Sex nya supersnabb-laddare för elbilar planeras på Circle K i Karlskrona. Det blir Blekinges första supersnabb-laddare som sparar mycket tid för bilisterna..

DI - 18 jan 20 kl. 10:07

Här skapar Volvo sin första elbil - ”Alla på företaget påverkas”

Volvo Cars ska förvandlas från ett bilbolag dominerat av diesel­bilar till ett där elektrifieringen tar över..

Dagens PS - 24 aug 18 kl. 15:01

Därför är det läge att gå över till elbil i höst

Nu i höst är det ett bra tillfälle att börja köra miljösmart. Det har aldrig varit så lönsamt och enkelt att gå över till eldrift som nu. Bättre räckvidd och det nya skattesystemet för bilar som har det lätt tungvrickande namnet Bonus Malus gör det extra fördelaktigt att köra elbil.

Cornucopia - 16 dec 18 kl. 12:39

82 mil med elbil på en dag

Under lördagen körde vi drygt 82 mil elbil, Sätila - Västerås och tillbaka. Nedan är en redogörelse för resan med detaljer.
Sveriges näst äldsta Tesla Supercharger-station är den i Arboga.

Cornucopia - 16 nov 18 kl. 11:05

Billig elbilsladdning i Säffle - 35 mil för elbil räcker fortfarande

Gårdagens föreläsningsresa till och från Säffle gick förstås utmärkt med elbil och även en ort med mindre än 10 000 invånare erbjuder tolv publika laddplatser. Även om de är belagda med avgift, så visade sig en av dem vara mycket prisvärd med en kostnad på under 1:- SEK per kWh.
Laddning i Säffle.

Cornucopia - 12 dec 18 kl. 13:35

Livscykelanalys: 84% lägre CO2-ekvivalenta utsläpp för elbil jämfört med fossildiesel

En livscykelanalys från ett belgiskt universitet visar på 85% lägre CO2-ekvivalenta utsläpp under bilens livscykel när man jämför en elbil med en snål fossildieselbil. Störst påverkan har respektive lands elmix, men även fossilelkraftlandet Polen blir det lägre utsläpp med en elbil än snål fossildiesel.Livscykelanalys utsläpp CO2-ekvivalenter per km för snål diesel respektive elbil för olika länders energimix.

Cornucopia - 11 sep 19 kl. 12:19

Volkswagens första rena elbil ID.3 från 350 000:- SEK

Grundpriset på Volkswagens första rena elbil ID.3 har nu offentliggjorts, och kommer i Sverige börja på 350 000:- SEK, så det blev inget med den där elbilen för 200 000:-.Volkswagen ID.

IDG - 23 nov 11 kl. 07:56

Supersnabb uppgradering till Windows 8

Du som har tänkt uppgradera till Windows 8 när det kommer ut på marknaden kan se fram emot en supersnabb installation..

IDG - 08 jan 13 kl. 06:00

Supersnabb usb 3 kommer 2014

Redan i slutet av nästa år kan usb3 komma i en ny supersnabb variant som har lika hög överföringshastighet som Thunderbolt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.