Expressen > Nyheter

Tuesday, 27 October, 16:50

Expressen - 25 sep 20 kl. 17:48

Flera myndigheter har inte koll på egna hemarbetetFlera av regeringens expertmyndigheter har dålig koll på hur deras bemanning på plats ser ut i pandemin.Det visar en rundringning av Svenska Dagbladet.Bland de synade myndigheterna finns Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen och regeringskansliet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Svenska Dagbladet, Folkhälsomyndigheten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera myndigheterhar inte , koll, egna, hemarbetet
Kristianstadsbladet - 21 sep 12 kl. 11:11

Kontrollera inte men ha koll

En tonårsförälder ska vara som en tigermamma. Verka oberörd när barnen rör sig allt längre bort, men ständigt ha öronen spetsade. Det handlar om att ha koll.

Computer Sweden - 30 okt 15 kl. 06:04

Staten lägger 30 miljarder på it - eller? Myndigheter får kritik för usel koll på kostnaderna


De statliga myndigheternas lägger uppåt 30 miljarder om året på it. Men det är svårt att veta exakt för, de har dålig koll på sina egna kostnader, visar en ny rapport. Dessutom saknar över hälften av dem en it-strategi.

IDG - 30 okt 15 kl. 06:04

Staten lägger 30 miljarder på it - eller? Myndigheter får kritik för usel koll på kostnaderna


De statliga myndigheternas lägger uppåt 30 miljarder om året på it. Men det är svårt att veta exakt för, de har dålig koll på sina egna kostnader, visar en ny rapport. Dessutom saknar över hälften av dem en it-strategi..

YLE - 13 apr 16 kl. 04:01

Finländska myndigheter avslöjar var du surfar - data slussas till företag

När du surfar på webbsidor som upprätthålls av finländska ministerier, städer och sjukvårdsdistrikt sparas en hel del information - till exempel att du läser om könssjukdomar eller skuldrådgivning - hos amerikanska företag. Det här avslöjar Yle Nyheters granskning. Våra surfvanor övervakas och sparas för att företag ska kunna sälja skräddarsydd reklam som hjälper till att finansiera många av de webbsidor vi använder.

Dagensanalys.se - 02 nov 17 kl. 12:18

10 viktiga saker som du måste ha koll på för att lyckas med din digitala transformation

Digital transformation är idag på allas läppar och allt fler lägger på sig fräcka titlar för att utmärka och framhäva sin kompetens sig i det digitala bruset. Men om man skall vara en Digital Marketing Pro måste du kunna bemästra dessa tio viktiga saker. 1.

Dagensanalys.se - 31 maj 18 kl. 12:49

10 viktiga saker som du måste ha koll på om du vill lyckas med din digitala transformation

Digital transformation är idag på allas läppar och allt fler lägger på sig fräcka titlar för att utmärka och framhäva sin kompetens sig i det digitala bruset. Men om man skall vara en Digital Marketing Pro måste du bemästra dessa tio viktiga saker. 1.

Dagensanalys.se - 05 sep 18 kl. 14:47

Sveriges Annonsörer rasar och branschpressen har noll koll

Återigen står vi där – att någon rasar och den som ska rapportera om det har noll koll. Det blir inga långsiktiga effekter om alla går omkring i sitt egna mörker. Vi måste göra något åt den här ohållbara situationen.

Dagensanalys.se - 10 nov 17 kl. 11:01

Nu kan barn under 13 år skaffa egna Google-konton – rena guldgruvan för sökjätten

Snart kan alla föräldrar ha stenkoll på vad barnen gör på Google. Det är lanseringen av nya Family Link som ska se till att barn under 13 kan ha egna Google-konton som är bevakade av deras föräldrar. För Google är det här en helt ny guldgruva av data.

SR - 05 feb 18 kl. 14:24

Konst som visar det osynliggjorda hemarbetet

Petra Hultman, tog i år emot Beckers konstnärsstipendium i år. Hennes första egna utställning på Färgfabriken i Liljeholmen i Stockholm har redan rönt stor uppmärksamhet..

GlobeNewswire - 1 timme sedan

Bergman & Beving AB: Bergman & Beving AB återköp av egna aktier

Pressmeddelande Bergman & Beving AB återköp av egna aktier I enlighet med bemyndigandet från årsstämman den 26 augusti 2020 har Bergman & Beving AB idag återköpt 200 000 B-aktier till en genomsnittskurs om 84,20 kr. Bergman & Beving AB:s totala innehav av egna aktier efter återköpet uppgår till 929 677 B-aktier. Det totala antalet aktier i Bergman & Beving AB, inklusive de av bolaget ägda aktierna, uppgår till 27 436 416 och antalet utestående aktier uppgår till 26 506 739.

YLE - 16 jul 14 kl. 08:07

Kvinnor står fortfarande för lejonparten av hemarbetet

De traditionella könsrollerna är fortfarande starka runtom i världen, visar en ny undersökning. Enligt marknadsundersökningsföretaget Ipsos undersökning upplever 72 procent av kvinnorna att de har största ansvaret för matlagningen, medan motsvarande siffra bland männen är 15 procent. 70 procent av kvinnorna respektive 11 procent av männen anser sig ha huvudansvaret för städningen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.