Aftonbladet > Nyheter

Friday, 30 October, 03:32

Aftonbladet - 25 sep 20 kl. 16:44

Knivhöggs i badrummet – när polisen var på väg▸ Tommie Lindh, 19, hade precis ringt polisen och stod i badrummet och borstade tänderna..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Lindh

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knivhöggsi , badrummetnär , polisenvar på , väg
Uppsalanyheter.se - 30 jan 17 kl. 02:57

Knivhöggs allvarligt vid trapphusrån

En 58-årig man knivhöggs allvarligt på söndagskvällen när utsattes för ett rån i sitt trapphus på Kyrgårdsgatan i centrala Uppsala.En 58-årig man knivhöggs allvarligt på söndagskvällen när utsattes för ett rån i sitt trapphus på Kyrgårdsgatan i centrala Uppsala.   Det var strax efter klockan 22:40 som polisen fick larm om ett brutalt rån som skett i ett trapphus på Kyrkogårdsgatan i centrala Uppsala.

Uppsalanyheter.se - 27 okt 15 kl. 02:29

Knivhöggs i ryggen, bestals på mobiltelefonen

En 18-årig man knivhöggs i ryggen vid ett personrån på resecentrum under måndagskvällen, gärningsmannen kom över en mobiltelefon. En 18-årig man knivhöggs i ryggen vid ett personrån på resecentrum under måndagskvällen, gärningsmannen kom över en mobiltelefon.   Det var vid 22:30 tiden som ett personrång skedde på Resecentrum i Uppsala.

Uppsalanyheter.se - 31 jul 14 kl. 21:57

Knivhöggs och rånades i Storvreta

En kvinna i 50-årsåldern knivhöggs och rånades i eftermiddags i Storvreta av två män på en moped. En kvinna i 50-årsåldern knivhöggs och rånades i eftermiddags i Storvreta av två män på en moped.   Enligt uppgift ska kvinnan ha väntat på en buss när de två männen på en moped kom fram till henne och tog väskan, i samband med händelsen ska en av männen även ha huggit kvinnan i axeln.

BT - 23 mar 14 kl. 06:58

Knivhöggs på väg hem från jobbet

En 19-årig man överfölls och knivhöggs av flera gärningsmän i Enköping natten mot söndagen. Han var på väg hem från jobbet när han vid två-tiden överfölls av mellan tre och fem gärningsmän. Han påträffades knivhuggen i ryggen på gatan av förbipasserande och fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Kristianstadsbladet - 23 mar 14 kl. 06:58

Knivhöggs på väg hem från jobbet


En 19-årig man överfölls och knivhöggs av flera gärningsmän i Enköping natten mot söndagen.Han var på väg hem från jobbet när han vid två-tiden överfölls av mellan tre och fem gärningsmän. Han påträffades knivhuggen i ryggen på gatan av förbipasserande och fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Sydsvenskan - 16 apr 16 kl. 06:46

Knivhöggs i benen av okänd

En man i 25-årsåldern knivhöggs i båda benen i Skarpnäck, söder om Stockholm, under natten mot lördag. Enligt polisen ska gärningsmannen ha varit helt okänd för den skadade. Händelsen rubriceras som försök till mord.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Försökte rädda en hemlös man – knivhöggs till dödsSörjde Donnie

KALIFORNIEN. Vardagshjälten Donnie Reed, 40, beskrivs som en man som hade som vana att hjälpa människor i nöd.Men i lördags, när han ingrep vid trakasserier mot en hemlös man, slutade det i en tragedi.

Kristianstadsbladet - 11 feb 13 kl. 21:06

Man knivhöggs i Göteborg


En man i 25-årsåldern knivhöggs på måndagskvällen i låret vid Lilla Bommen i Göteborg. Två okända gärningsmän ska ha kommit i en bil och angripit mannen som fördes med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, uppger polisen i Västra Götaland. - Han har inga livshotande skador, säger Björ Blixter, presstalesman hos polisen.

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 13 kl. 21:13

Man knivhöggs i Göteborg

En man i 25-årsåldern knivhöggs på måndagskvällen i låret vid Lilla Bommen i Göteborg. Två okända gärningsmän ska ha kommit i en bil och angripit mannen som fördes med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, uppger polisen i Västra Götaland. ?

Helsingborgs Dagblad - 02 mar 13 kl. 19:18

Man knivhöggs flera gånger

En 39-årig man knivhöggs flera gånger vid ett lägenhetsbråk i Gimo utanför Östhammar på lördagseftermiddagen. ? Han har fått åtminstone tre knivhugg varav ett ska ha punkterat ena lungan, säger Tommy Karlsson, vakthavande befäl vid polisen i Uppsala län, till TT.

BT - 02 mar 13 kl. 19:16

Man knivhöggs flera gånger

En 39-årig man knivhöggs flera gånger vid ett lägenhetsbråk i Gimo utanför Östhammar på lördagseftermiddagen. - Han har fått åtminstone tre knivhugg varav ett ska ha punkterat ena lungan, säger Tommy Karlsson, vakthavande befäl vid polisen i Uppsala län, till TT.Polisen har inga uppgifter om tillståndet för den skadade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.