DI > Ekonomi

Saturday, 31 October, 20:54

DI - 25 sep 20 kl. 16:20

Krisdrabbade PGS ännu inte på säker mark
Läs mer på DI
Läs mer om:
PGS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krisdrabbade, PGS, ännuinte på , säker, mark
DI - 29 jan 19 kl. 09:32

Krisdrabbade PG&E ansöker om konkursskydd

Kraftbolaget PG&E, som anklagas för att genom oaktsamhet ha orsakat bränderna i norra Kalifornien i höstas, ansöker om konkursskydd, så kallat chapter 11. Det rapporterar Wall Street Journal..

Nyan - 19 okt 13 kl. 10:22

Vårdöbrons framtid är ännu osäker

Infrastrukturminister Veronica Thörnroos (C) har ännu inte fått hela den utredning som ska ligga till grund för beslutet om Vårdöbrons framtid.
Bron är i så dåligt skick att den antingen måste byggas om eller ersättas en ny bro. Det första alternativet beräknas kosta fem miljoner euro medan kostnaden för en ny bro landar på runt nio miljoner euro.

SR - 05 aug 14 kl. 10:11

Skadade Woods medverkan ännu osäker

Ryggskadade Tiger Woods är ännu inte på plats på Valhalla för PGA-mästerskapen. Men hans caddie är det..

YA - 09 feb 19 kl. 00:01

Ännu osäker framtid för gamla Coop

Konsums gamla butikslokal vid femkorset i Skurup har nu stått tom i sju år. Och ännu är ingen ny butiksägare på väg in. Men med jämna mellanrum kommer nya förslag på vad lokalerna kan tänkas användas till..

YA - 10 feb 19 kl. 12:00

Ännu osäker framtid för gamla Coop

Konsums gamla butikslokal vid femkorset i Skurup har nu stått tom i sju år. Och ännu är ingen ny butiksägare på väg in. Men med jämna mellanrum kommer nya förslag på vad lokalerna kan tänkas användas till..

Nyan - 16 feb 17 kl. 14:20

Åland Muddrivers söker lämpligt tävlingsområde

MOTORSPORT. Helgen 3–5 mars kör Ålands Muddrivers igång den lokala offroadsäsongen.
Men ännu söker man ett lämpligt område till den tredje och sista deltävlingen av Åland Offroad Trophy Cup.

UNT - 20 dec 12 kl. 14:51

Osäker framtid för Nationalnyckeln

Framtiden för utgivningen av bokverket Nationalnyckeln och för hur forskningen inom Svenska artprojektet ska bedrivas är ännu osäker.  Men klart är att det kommer att bli nedskärningar. Det framgår av ett beslut som regeringen fattade på torsdagen..

YLE - 27 jan 16 kl. 15:44

Raseborg funderar ännu över veterinärvårdens framtid

Samhällstekniska nämnden i Raseborg skulle på tisdagen (27.1) ta ställning till hur den kommunala veterinärservicen i Västnyland ska organiseras. Men tekniska direktören Jan Gröndahl tog tillbaka ärendet eftersom han vill utreda konsekvenserna av beslutet ytterligare.

GöteborgsPosten - 27 jul 17 kl. 12:11

Peter Hultqvists framtid som minister osäker

Försvarsminister sitter kvar i regeringen, men hans post är ännu osäker. Statsministern menar att kritiken mot honom inte är seriös men Alliansen vill gå vidare med sin misstroendeförklaring..

ÖstersundsPosten - 20 aug 17 kl. 06:00

Kriget tvingade ner Syriens första kvinnliga pilot från luften – nu försöker hon ta sig tillbaka

1997 blev Wedad Shujaa Syriens första kvinnliga pilot. Efter 17 år och 7000 flygtimmar bland molnen tvingade det syriska kriget ner henne och maken Fadi Ied på marken. Nu handlar allt om att ta sig tillbaka till skyarna.

HBL - 16 nov 13 kl. 11:27

Yle: Rehn ännu osäker på EU-kandidatur

EU-kommissionens viceordförande, finanskommissionären Olli Rehn överväger fortfarande ifall han ska ställa upp i EU-valet. Rehn sade i Morgonettan på Yle att svaret torde stå klart under julen.Olli Rehn skulle ha en chans att bli den liberala gruppens toppkandidat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.