NT > Nyheter

Sunday, 01 November, 01:53

NT - 25 sep 20 kl. 16:00

Det övergår mitt förstånd – nu råder det stor oroInget besked är också ett besked. I det här fallet är det högst oroväckande..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det övergårmitt , förståndnu , råderdet , stor, oro
Skånskan - 19 feb 17 kl. 09:32

Nya bostäder fyller gamla spårområdet

SJÖBO Platsen där den gamla Trelleborgsfabriken i Sjöbo stod gapar tomt och trist. Nu tycker politikerna att det är dags att marken saneras och att det byggs bostäder här i stället. ERWP.

YLE - 21 jul 14 kl. 04:30

Döda havsbottnen två gånger så stor som Danmark – kolla läget nära dig

På ytan lyser solen men i djupet breder de syrefattiga områdena ut sig. Utan syre kan varken fiskar eller bottendjur leva. Med hjälp av #FixaSkärgårdens syrekarta kan du kolla hur syrehalten har förändrats vid kusten nära dig och ute på öppet hav.

YLE - 27 dec 15 kl. 09:00

Ole Norrback: ”Fokus på egennytta förstör samhället”

När egennyttan tar över förlorar alla, säger minister Ole Norrback. Snäva gruppintressen borde varken tillåtas dominera inrikespolitiken eller den interna diskussionen i Svenskfinland, säger veteranpolitikern till Svenska Yle. Enligt Norrback har de senaste åren i finländsk politik präglats av en politisk dragkamp, som lett till att de stora samhällsutmaningarna hamnat i skymundan: - I den förra regeringen var det Samlingspartiet och SDP som gjorde varandra till huvudmotståndare och glömde att de hade som uppdrag att se till att folket får det bättre.

YLE - 03 jun 17 kl. 14:19

"En stor framtid väntar oss efter nian"

Det var både vemod och framtidstro i luften när niorna vid Vasa Övningsskola fick sina avgångsbetyg på lördagsförmiddagen.
- En stor framtid väntar oss, säger Muhammad Ibrahim. Muhammad Ibrahim och Arttu Rintamäki är två av Vasa Övningsskolas nästan 50 nior som fick sina avgångsbetyg i år.

YLE - 30 jun 16 kl. 15:06

Dyrare taxiresor och svårare att få bostadslån - här är lagarna som träder i kraft i sommar

Taxiresorna blir dyrare, familjeåterförening görs svårare och närståendevårdare får rätt till ledighet. Bland annat de här lagarna träder i kraft på fredag. Från och med 1 juli blir det i medeltal 1,2 procent dyrare att ta taxi.

YLE - 01 apr 14 kl. 11:37

Polisen övervakar övergångsställen

Polisen övervakar övergångsställena extra noga denna vecka. Fältchef Magnus Jakobsson från polisen i Vasa hoppas att bilisterna skall köra så vettigt att polisen slipper dra in körkort för hänsynslöshet. Varje år sker det omkring 1000 olyckor vid övergångsställen.

Nyheter 24 - 06 aug 17 kl. 16:31

Efter Neymars övergång: "Gör om UEFA-reglerna och ta efter NBA"

Jag har alltid älskat fotboll. Jag älskar enkelheten och charmen kring det. Jag älskar att det är så mycket mer än en boll man sparkar på.

Sydsvenskan - 03 sep 15 kl. 04:00

Zlatans känslor för Malmö djupare än många förstår

Han pratade om transferfönstret och Milan med en praktisk saklighet. Snacket om Ryssland-Sverige i EM-kvalet lät mest som en dag på jobbet. Och så kom det som en slutkläm en fråga kring hans ekonomiska engagemang i parfym och kläder, som han mötte med aversion.

Cornucopia - 30 jan 17 kl. 11:44

Bostadsminister Peter Eriksson (mp): Sänk reavinstskatten på bostäder

Bostadsminister Peter Eriksson (mp) säger till DN att han vill se en "rejäl sänkning" av reavinstskatten på bostäder. Ur ett bostadsmarknadsperspektiv är detta förstås rejält vettigt för att öka rörligheten, samt att komma runt det oerhört löjliga att staten ska ha en del av värderingen på din bostad, trots att bostadens värde i själva verket minskat.
En bostads värde ökar inte med bostadspriset, som bara är en värdering.

Barometern - 05 aug 14 kl. 09:08

C vill ta bort övergångställe

Övergångstället vid Storgatan/Mineral­vägen gör mer skada än nytta. Det tycker bilskolläraren och centerpartisten Rune Magnusson. I en motion till kommunfullmäktige föreslår han att avsmalningen och övergångsstället helt enkelt tas bort.

Sydsvenskan - 24 aug 13 kl. 08:00

Vem är värst på vägarna?

Du har säkert sett dem på vägar och gator. Bilen som kör alldeles för nära bakom dig och inte skulle ha en chans att bromsa om det skulle bli ett plötsligt stopp. Bilen som kör mot rött eller inte stannar vid stoppmärket.

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

En person gripen för grovt vapenbrott

Det var under en husrannsakan som misstanke om brottet uppstod..

NT - 30 minuter sedan

Supertyfon in över Filippinerna

Supertyfonen Goni har dragit in över Filippinerna och myndigheterna varnar för katastrofala förhållanden i de delar av landet som man tror kommer att drabbas värst..

NT - 45 minuter sedan

Merkel-efterträdare utses i januari

Tysklands förbundskansler Angela Merkels parti CDU kommer att utse en efterträdare till partiledarposten i januari..

NT - 1 timme sedan

Larmades ut till brand på åker

Under natten mot söndag larmades räddningstjänsten till en brand på åker..

NT - 1 timme sedan

Rikskänd polishund död

Polishunden Django, som blev rikskänd efter ett ingripande 2018, har dött..

NT - 1 timme sedan

Bil på E22 i full brand under natten

SOS larmades under natten mot söndag..

NT - 1 timme sedan

Brinnande fordon stoppar trafiken

Problem i trafiken på E22 mellan trafikplatserna Brånnestad och Hageby i riktning mot Norrköping..

NT - 2 timmar sedan

Kvinna knivskuren och rånad i Göteborg

En 55-årig kvinna blev slagen, knivskuren och rånad av två män i området Flatås i Göteborg strax efter klockan 20 på lördagen, skriver Göteborgs-Posten..

NT - 2 timmar sedan

New York lättar på karantänsregler

Majoriteten av resenärerna som anländer till den amerikanska delstaten New York måste nu sitta i karantän i tre dagar och sedan testa sig för covid-19..

NT - 3 timmar sedan

Springsteen lånar ut låt till Bidenreklam

Att Bruce Springsteen inte tillhör Donald Trumps fanskara har länge varit känt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.