Corren > Nyheter

Friday, 23 October, 02:08

Corren - 25 sep 20 kl. 15:41

Huset på Strandvägen 36 i Motala sålt igen - andra gången på kort tidSandra Maria Elisabeth Haglund, 39, och Stephen Harris, 33, är nya ägare till fastigheten på adressen Strandvägen 36 i Motala..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Strandvägen, Motala, Maria Elisabeth Haglund, Stephen Harris

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huset, Strandvägen36 i , Motala, sålt, igenandra , gången på kort tid
Skånskan - 18 okt 19 kl. 09:00

Huset på Osbyholm Strandvägen 66 i Hörby sålt igen – andra gången på kort tid

Hörby Anders Jehander och Ingrid Maria Nyström, båda 35 år, är nya ägare till fastigheten på adressen Osbyholm Strandvägen 66 i Hörby. Ägarbytet blev klart i oktober 2019 och köpesumman blev 1 715 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som november 2018 för 1 125 000 kronor.

Supermiljöbloggen - 29 jan 15 kl. 14:49

Avföring från hus på Strandvägen pumpas rakt ut i viken

Avloppsvatten från en fastighet på Strandvägen i Stockholm har pumpats rakt ut i Nybroviken i 85 år. Nu ska det åtgärdas. Huvudanledningen till att Djurgårdsbrunnsviken är övergödd har nu visat sig vara att det under 85 års tid har pumpats ut avloppsvatten direkt ut i Nybroviken från en fastighet på Strandvägen.

Corren - 26 jan 17 kl. 16:07

Brand i villa på Strandvägen

Räddningstjänsten har larmats om en brand i en byggnad på Strandvägen i Motala..

YLE - 18 aug 17 kl. 06:56

Strandvägen i Lovisa ska vara klar till Lovisa Historiska Hus

Arbetena med Strandvägen i Lovisa ska vara klara till evenemanget Lovisa Historiska Hus i slutet av nästa vecka. Det lovar Markus Lindroos, chef för samhällsteknik i Lovisa. De sista stenläggningsarbetena längs Strandvägen i Lovisa blir klara före veckoslutet och södra ändan av vägen vid Tullbron asfalteras nästa vecka.

GöteborgsPosten - 16 maj 19 kl. 07:09

Huset på Strandvägen 5 i Falkenberg får ny ägare

Eva Lindh, 56 år, ärver fastigheten på adressen Strandvägen 5 i Falkenberg efter Sven Göte Gustafsson. Ägarbytet blev klart i april 2019. Huset är byggt 1924 och har en boyta på 193 kvadratmeter..

YLE - 15 maj 14 kl. 04:37

Uselt trafikvett på Strandvägen i Larsmo

Grov överhastighet ligger bakom flera allvarliga olyckor i Jakobstadsregionen den senaste tiden. Kållbyvägen, Nykarlebyvägen och Strandvägen mellan Jakobstad och Karleby pekas ut som extra besvärliga sträckor. Överkommissarie Hans Snellman pendlar från Karleby till Jakobstad så gott som varje dag.

Skånskan - 12 feb 20 kl. 15:24

Arbete utmed Strandvägen

borstahusen Det kommer att bli trångt och krångligt att ta sig fram på Strandvägen i Borstahusen de närmaste två åren.
Anledningen är att NSVA ska byta ut vatten och avloppsledningar och samtidigt ska Landskrona stad bygga om för att öka trafiksäkerheten. Både för bilister, cyklister och gående.

YLE - 03 sep 14 kl. 06:23

Strandvägen i Ingå görs säkrare

Det behövs ett nytt övergångsställe över Strandvägen i Ingå för att göra trafiken säkrare. Samhällstekniska nämnden har beslutat att det ska byggas ett övergångsställe mellan det privata daghemmet och parkeringsplatsen mitt emot daghemmet. Daghemsbarnen och vårdarna är nu tvungna att korsa Strandvägen utan övergångsställe.

Skånskan - 08 jun 18 kl. 09:00

Fastigheten på Fogdarp Strandvägen 505F i Höör såld för 783 000 kronor

Höör Nu är det klart vem som köpt tomtmarken på Fogdarp Strandvägen 505F i Höör av Inga Marianne Carlsen, Karin Maj-Britt Schönström, Olle Bengt Göran Schönström och Åke Schönströms dödsbo. Nya ägare är Stefan Catalin Ionita, 45, och Cornelia Popescu, 46. Priset blev 783 000 kronor, och de nya ägarna tog över tomten i maj 2018.

Expressen Dina Pengar - 09 aug 20 kl. 04:30

Så skyddar de rikaste på Strandvägen sina pengar

På Strandvägen bor några av Sveriges rikaste kvinnor.Bland andra Märta Schörling, 36, som tillsammans med sin syster Sofia Schörling är god för drygt 80 miljarder kronor.Samtidigt visar Expressens granskning att många gifta par på Östermalm skriver äktenskapsförord – ofta i männens favör.

VBL - 10 sep 12 kl. 17:18

Trafikolycka på Strandvägen

JUST NU. Det har skett en trafikolycka i korsningen av Strandvägen och Malax söderfjärdsvägen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.