Aftonbladet > Nyheter

Monday, 26 October, 14:41

Aftonbladet - 25 sep 20 kl. 15:36

Aftonbladets bokcirkel fortsätter – rösta fram din favorit▸ Rösta fram vilken som ska bli nästa bok i Aftonbladet kulturs bokcirkel. Gå in på aftonbladet.se.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aftonbladets, bokcirkelfortsätter , röstafram din , favorit
Aftonbladet - 29 maj 13 kl. 23:02

Aftonbladets Tipsa - bästa innovation

Politologerna - 25 maj 14 kl. 08:42

Behöver du personrösta? Det beror på vilket parti du röstar på.

För detta inlägg har Elias Markstedt bistått med dataanalyser. Svenska väljare har nu sedan ganska lång tid tillbaka haft möjligheten att personkryssa den kandidat de i första hand vill ska väljas för det parti väljaren röstar på. I det här inlägget ska vi ta en snabb titt på hur stora skillnaderna mellan olika kandidater för samma parti egentligen är när det gäller åsikter i politiska frågor, samt om sammanhållningen är större eller mindre inom vissa partier.

ÖstersundsPosten - 11 dec 13 kl. 05:15

Pristagare nästa för ÖP:s bokcirkel

Årets Augustprisvinnare "Egenmäktigt förfarande" av Lena Andersson. Det är nästa bok för ÖP:s digitala bokcirkel..

SmålandsPosten - 02 jan 14 kl. 06:17

Bokcirkel ska väcka läslust

Med julböcker, högläsning och pepparkakor ska SFI-elever bygga upp sitt ordförråd. Under hösten och vintern har de träffats varannan måndag på biblioteket i Alvesta för att läsa böcker tillsammans.
– Det är viktigt att de får lust att läsa och tillgång till böcker, säger bibliotekarien Juliane Straub.

Nya Wermlands Tidningen - 11 sep 12 kl. 08:13

Bokcirkel startar på biblioteket

? Det har fallit väl ut i andra kommuner och vi ville se om det fanns ett intresse även här, säger Sara Urger som är upphovsmannen till bibliotekets bokcirkel som startar nästa vecka. Uppslutningen har varit god och nu finns bara ett fåtal platser kvar..

Vimmerby Tidning - 05 apr 13 kl. 08:50

Läser mer tack vare bokcirkel

Kinda SPF:s bokcirkel består av tio entusiastiska damer. I går träffades de för att diskutera sin senast lästa bok ”Det Röda Fältet”, som är skriven av nobelpristagaren Mo Yan..

ÖstersundsPosten - 28 nov 16 kl. 07:06

Läs Nobelpristagaren i bokcirkel med oss

Är det en trubadur som får Nobelpriset, eller ska vi räkna Bob Dylans texter som poesi? Häng med i Mittmedias kulturredaktions digitala bokcirkel som startar nästa vecka..

Norrtelje Tidning - 28 nov 16 kl. 07:06

Läs Nobelpristagaren i bokcirkel med oss

Är det en trubadur som får Nobelpriset, eller ska vi räkna Bob Dylans texter som poesi? Häng med i Mittmedias kulturredaktions digitala bokcirkel som startar nästa vecka..

Barometern - 28 jan 20 kl. 18:00

Rudas bästa tid uppmärksammas i bokcirkel

Var det bättre förr? Ja, kanske. Hur som helst kan man få veta mer om hur det verkligen var på den bokcirkel som pågår i Ruda under våren..

Supermiljöbloggen - 17 apr 20 kl. 10:08

Klimatpepp med digital bokcirkel i coronatider

KULTURTIPS:: Prepp och pepp inför nästa kris? Göteborgs universitet startar digital bokcirkel för hemmasittare som vill diskutera klimat..

Cornucopia - 15 feb 15 kl. 11:21

Aftonbladets Flashback-"granskning": Angrepp på främste konkurrenten?

Det finns en annan botten i varför Schibsted/Aftonbladet gett sig på Flashback, hängt ut privatpersoner och skrivit en hel del om Flashbacks ägare. Det handlar om mediakrisen och är i förlängningen ett försök att via indragningar av yttrandefrihet och publicistisk frihet göra att alterantiva media förbjuds.

Aftonbladets kampanj mot Flashback är samma andas barn som när Miljöpartiet ville införa åsiktsregistrering på Internet och förbjuda bloggar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.