DI > Ekonomi

Friday, 30 October, 15:21

DI - 25 sep 20 kl. 15:36

Polen stänger kolgruvor senast 2049
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polen, stänger, kolgruvor, senast, 2049
Barometern - 14 mar 20 kl. 07:41

Polen stänger gränserna  – färjan från Karlskrona ställs in

Polen stänger sina gränser natten mot söndag på grund av coronaviruset. Stena Line drar därför in färjetrafiken från Karlskrona till Polen för passagerare från lördag midnatt. Under 72 timmar ges dock svenska och polska passagerare en chans att resa till sina hemländer..

Trelleborgs Allehanda - 14 mar 20 kl. 11:16

Polen stänger gränsen - oklart hur det påverkar färjorna från Trelleborg

Polen stänger sina gränser vid midnatt till söndag. Detta har lett till att Stena Line ställt in sina färjor för passagerare från Karlskrona. Men på TT-Line har man ännu inte fattat något beslut..

Skånskan - 13 mar 20 kl. 21:08

Även Polen stänger gränserna

Polen har meddelat att de stänger gränserna.Under fredagskvällen meddelade  premiärministern Morawiecki att polen kommer att stänga sina gränser. Ingen som inte är polsk medborgare får ta sig in i landet och polska medborgare som återvänder sätts i karantän under 14 dagar.

DN - 03 jan 18 kl. 22:09

Polen hänger ut dömda sexualförbrytare i öppen databas

Dömda sexualförbrytare i Polen offentliggörs nu med namn och bild i ett register som det polska justitiedepartementet har publicerat.  – Rätten att skydda våra barn står över förbrytarens anonymitet, säger justitieminister Zbigniew Ziobro, enligt Die Zeit..

Aftonbladet - 13 mar 20 kl. 20:15

Polen stänger gränserna

▸ Polen kommer från och med söndag att förbjuda utlänningar att resa in i landet på grund av coronaviruset..

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 20 kl. 20:15

Polen stänger gränserna

Polen kommer från och med söndag att förbjuda utlänningar att resa in i landet på grund av coronaviruset. Dessutom ska alla polacker som varit utomlands sättas i en 14 dagar lång karantän vid hemkomsten, meddelar premiärminister Mateusz Morawiecki på en.

UNT - 13 mar 20 kl. 20:15

Polen stänger gränserna

Polen kommer från och med söndag att förbjuda utlänningar att resa in i landet på grund av coronaviruset..

Sydsvenskan - 13 mar 20 kl. 20:15

Polen stänger gränserna

Polen kommer från och med söndag att förbjuda utlänningar att resa in i landet på grund av coronaviruset. Dessutom ska alla polacker som varit utomlands sättas i en 14 dagar lång karantän vid hemkomsten, meddelar premiärminister Mateusz Morawiecki på en.

Blekinge Läns tidning - 13 mar 20 kl. 20:48

Polen stänger gränserna – färjan från Karlskrona berörs

Polen kommer från och med söndag att förbjuda utlänningar att resa in i landet på grund av coronaviruset. Det påverkar Stena Line som har färjeförbindelser från Karlskrona till Gdynia..

DN - 06 jan 19 kl. 15:09

Polen stänger undermåliga ”escape room”

Efter att fem 15-åriga flickor omkommit i en brand i ett "escape room" har ägaren gripits.  Nu lovar Polens premiärminister att stänga alla anläggningar som inte lever upp till säkerhetskraven.  – Alla förebyggande åtgärder är viktiga, säger Mateusz Morawiecki, enligt Reuters.

SVT - 06 jan 19 kl. 16:35

Polen stänger osäkra ”escape rooms” efter dödsbranden

Efter att fem 15-åriga flickor omkommit i en brand i ett ”escape room” lovar Polens premiärminister att alla anläggningar som inte uppfyller säkerhetskraven ska stängas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.