News55 > Nyheter

Thursday, 29 October, 02:52

News55 - 25 sep 20 kl. 15:24

Omfattande stölder på skånsk kyrkogårdEn kyrkogård i skånska Hörby har utsatts för omfattande vandalisering. Totalt har runt 80 gravar drabbats då totalt 127 gravkors och andra symboler stulits, rapporterar Skånska Dagbladet. Omfattningen står klart i samband med en inventering av den senas. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Hörby, Skånska Dagbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omfattande, stölder, skånsk, kyrkogård
Trelleborgs Allehanda - 04 jun 12 kl. 10:51

Koppartjuvar greps utanför kyrkan

Två koppartjuvar greps på söndagskvällen i Stora Slågarp. Duon var då på väg att släpa bort fem staket och en grind från kyrkan.
Det var strax före klockan 23 på söndagskvällen som duon greps efter att ett vittne hade kontaktat polisen.

Cornucopia - 14 feb 15 kl. 13:48

Konventionell terrorbalans råder mellan Ryssland och NATO - ingen kan vinna

"80-talet ringde och ville ha tillbaka sitt kalla krig" - Jag, men jag var nog inte först för ett så givet uttalandeEn djupare analys av förbandskartan i Europa visar att Ryssland och NATO har uppnått en ömsesidig konventionell terrorbalans. Även om NATO i utgångsgrupperingarna är svagare och Ryssland starkare finns inte någon möjlighet till ett avgörande på det konventionella slagfältet. En konflikt riskerar därmed att eskalera till kärnvapenkrig när låsta positioner uppnås eller Ryssland följer sin doktrin och sätter in taktiska kärnvapen.

Skånskan - 16 mar 16 kl. 10:22

Alla ska vara med och bygga upp Skåne

Debatt Det finns all anledning att vara stolt över Skåne. När människor runt om i världen har drabbats av krig och förföljelse så har skåningarna öppnat sina hjärtan och välkomnat dem. Under hösten kom över 10 000 asylsökanden per vecka till Sverige och särskilt blev omfattande blev strömmarna till Skåne.

Skånskan - 18 okt 16 kl. 06:00

Stor kopparstöld från församlingshus

SVEDALA 30 kvadratmeter koppartak, 40 meter stuprännor och ett antal meter hängrännor har stulits från två byggnader som tillhör Svedala församling. Allt material var av koppar och nu väntar ett omfattande och dyrbart återställningsarbete.– Det här är en oerhört stor förlust för oss.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.