Dagens Media > Ekonomi

Friday, 30 October, 14:47

Dagens Media - 25 sep 20 kl. 14:55

Konflikt på SR efter rasismuppropEfter uppropet – motsättningar mellan Sveriges Radios vd Cilla Benkö och initiativtagarna. ”Det här ser vi som ett sätt för henne att slippa ta ansvar”, säger SR-journalisten Maya Abdullah, till DN..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
SR, Sveriges Radios, Cilla Benkö, Maya Abdullah, DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konfliktpå SR efter , rasismupprop
Cornucopia - 03 jul 20 kl. 08:21

Australien ökar försvarsbudgeten till långt över 2% av BNP för att förbereda för konflikt med Kina

Australien ökar sin försvarsbudgeet till långt över 2% av BNP under den närmaste tioårsperioden. Anledningen uppges vara att man behöver förbereda sig för en väpnad konfrontation ("krig") mot Kina. Bland annat anskaffar man nya sjömålsrobotar med mycket lång räckvidd för att klara av en konflikt till sjöss.

Nyheter 24 - 11 jan 12 kl. 07:39

Migrationsverket utvisar till Syrien: "Finns ingen väpnad konflikt"


Det blir inget stopp på utvisningarna till Syrien trots regimens brutala våld mot oppositionen. Detta eftersom regimen är så överlägsen. Som politiskt aktiv i hemlandet Syrien riskerar Ali, som egentligen heter något annat, att råka mycket illa ut.

Barometern - 22 mar 14 kl. 09:27

Räkna med en konflikt

”Vi som bor i Kalmar och övriga södra Sverige bör fundera över möjligheten att vi inom de närmsta åren kan komma att få en större konflikt i grannskapet.” Krim, en del av Ukraina enligt all internationell rätt, annekteras nu av Ryssland. President Vladimir Putin har klargjort att halvön ska bli rysk.

Cornucopia - 18 okt 15 kl. 19:55

Söndagsläsning: Mot väpnad konflikt

Dags för lite seriös söndagsläsning. Så är en trevlig söndagskväll, full av tillförsikt och förväntningar inför morgondagens arbetsvecka blir den givna läsningen Johan Wiktorins omfattande analys av den säkerhetspolitiska situationen titulerad Mot väpnad konflikt III hos Kungliga krigsvetenskapsakademien.

Det handlar om hur Ryssland går mot en fullskalig väpnad konflikt i enlighet med den ryske generalstabschefen (motsv ÖB) Gerasimovs modell över konfliktens olika skeenden.

Nyan - 06 dec 16 kl. 14:58

Intern konflikt: Manelius lämnar Åländsk demokrati

Stephan Toivonen och Nils Manelius interna konflikt om Åländsk demokratis politiska linje är orsaken bakom att Manelius i går lämnade den politiska grupperingen.

– Vi är irriterade på varandra, säger Manelius.
I går meddelade Stephan Toivonen i ett pressmeddelande att Nils Manelius har tagit time-out från Åländsk demokrati.

SVT - 08 jan 20 kl. 19:50

”Folk vill att USA och Iran ska ta sin konflikt någon annanstans”

I Iraks huvudstad har åsikterna om de senaste dagarnas upptrappade konflikt mellan USA och Iran gått isär. Men enligt SVT:s utrikesreporter Lina Malers, på plats i Bagdad, finns det en önskan som de flesta irakierna verkar dela: – De säger att både USA och Iran ska ta sin konflikt någon annanstans. Irak har gått igenom många år av konflikt och många är väldigt trötta på det..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Konflikt på gång i Sveriges hamnar

Medlarnas ansträngningar att hitta ett bud som båda parter kunde acceptera misslyckades. Nu tyder allt på att det blir konflikt i hamnarna vid midnatt. ?

BT - 25 sep 12 kl. 17:48

Konflikt på gång i Sveriges hamnar

Medlarnas ansträngningar att hitta ett bud som båda parter kunde acceptera misslyckades. Nu tyder allt på att det blir konflikt i hamnarna vid midnatt.
- Medlarna lade ett bud som vi accepterade och motparten förkastade, sade Sveriges hamnars vd Peter Jeppsson till TT vid 17-tiden.

Magazin24 - 27 sep 12 kl. 09:12

Hamnarbetarna i konflikt

Vid midnatt gick de Transport-anslutna hamnarbetarna i Köpings hamn ut i konflikt. Varslet om konflikt i hamnen löstes ut vid midnatt. Det råder alltså förbud mot nyanställningar, inhyrning, övertidsarbete och mertidsarbete vid Köpings hamn.

Trelleborgs Allehanda - 05 jan 13 kl. 14:00

Kommunen och Skop i ny konflikt

Undersökningsföretaget Skop har avbrutit arbetet med en marknadsundersökning som man påbörjat åt Trelleborgs kommun. Skälet är enligt Skop att man inte har fått något avtal.
?

Expressen - 16 maj 14 kl. 17:58

Bekräftat: Det finns en konflikt med Northug

Petter Northug bryter samarbetet med sitt team Nye Høyder efter krav från sponsorn Coop. Nu bekräftar teamet att en konflikt uppstått. – Det är sant att det finns en konflikt mellan Petter och Nye Høyder som har att göra med det avbrutna samarbetet, säger managern Are Sörum Langås till TV2..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.