SR > Nyheter

Sunday, 01 November, 02:56

SR - 25 sep 20 kl. 14:47

Betalningsstrul på högskoleprovet – drabbade får köa omDet är stora problem med betalningen av anmälningsavgiften för högskoleprovet. De som misslyckas med att nå fram till betalningen får köa om..
Läs mer på SR

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Betalningsstrul, högskoleprovet, drabbadefår , köaom
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Betalningsstrul hos Danske Bank

Danske Bank har problem med återkommande betalningar, alltså stående överföringar. Flera privatkunder har drabbats dels av att betalningarna är försenade, dels att betalningarna genomförts två eller tre gånger. Banken kunde på torsdagskvällen inte säga hur många kunder som är drabbade eller när allt ska fungera igen.

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 12 kl. 23:55

Betalningsstrul hos Danske Bank

Danske Bank har problem med återkommande betalningar, alltså stående överföringar. Flera privatkunder har drabbats dels av att betalningarna är försenade, dels att betalningarna genomförts två eller tre gånger. Banken kunde på torsdagskvällen inte säga hur många kunder som är drabbade eller när allt ska fungera igen.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Skott mot präst i Lyon troligen inte terrordåd

I franska Lyon har en person frihetsberövats, misstänkt för att ha skjutit en ortodox präst igår eftermiddag. Flera uppgifter tyder på att det inte rör sig om ett terrordåd den här gången..

SR - 3 timmar sedan

Uppgifter: Industrins parter har fått ett slutbud

Fack och arbetsgivare inom industrin ska nu i kväll ha fått ett slutbud i förhandlingarna om nya löneavtal, det uppger tidningen Dagens Arbete. Det är inte känt vad budet innehåller..

SR - 6 timmar sedan

Ny nedstängning i Storbritannien

Från och med nästa vecka kommer människor endast att kunna lämna sitt hem om de har "synnerliga skäl", säger Storbritanniens premiärminister Boris Johnson när han presenterar de restriktionerna på en presskonferens på lördagskvällen..

SR - 7 timmar sedan

Nya restriktioner införs i Österrike

Från och med midnatt, natten mot tisdag, kommer Österrike att gå in i en andra stängning av stora delar av samhället. Det sa förbundskansler Sebastian Kurz vid en presskonferens idag..

SR - 8 timmar sedan

Präst skjuten i Frankrike

En grekisk-ortodox präst har skjutits i Lyon i Frankrike. Angriparen ska ha flytt från platsen, enligt fransk polis..

SR - 9 timmar sedan

Nooshi Dadgostar väljs till ny V-ledare

Nu står det klart att Nooshi Dadgostar har valts till partiledare för Vänsterpartiet efter ett enhälligt beslut på partiets kongress..

SR - 10 timmar sedan

Armenien uppmanar folket att delta i försvaret

I Armenien uppmanar landets ledare alla som har möjlighet att ta vapen i hand och delta i försvaret av utbrytarregionen Nagorno-Karabach. Många är redo att följa den uppmaningen. Ekots korrespondent besökte ett träningsläger för frivilliga i Armeniens huvudstad Jerevan..

SR - 10 timmar sedan

Svenska soldater kan vara aktuella för fredsbevarande insats

Svenska soldater kan vara aktuella för en fredsbevarande insats i konflikten om Nagorno-Karabach. Det hävdar USA:s nationelle säkerhetsrådgivare och hänvisar till pågående samtal med de skandinaviska regeringarna. Svenska UD svarar att Sverige inte har mottagit någon officiell förfrågan..

SR - 11 timmar sedan

Sjöstedt håller fast vid hotet mot Löfven

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt lämnar sitt uppdrag i eftermiddag och när partiets kongress inleddes efter lunch så markerade han fortsatt att Socialdemokraterna och Stefan Löfven måste lyssna på LO i las-frågan, annars kan regeringen tvingas avgå..

SR - 11 timmar sedan

Stockholm stänger kommunala museer

Stockholms stad stänger kommunala museer från och med söndag. Dessutom införs nya begränsningar för idrotts- och simhallar. Anledningen är Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.