DI > Ekonomi

Saturday, 24 October, 20:07

DI - 25 sep 20 kl. 14:49

Analytikern om Electrolux: Pangrapport att vänta – aktien borde lyfta mer
Läs mer på DI
Läs mer om:
Electrolux

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytikernom , Electrolux, Pangrapportatt , vänta, aktien, borde, lyfta, mer
Nyteknik - 12 jul 18 kl. 09:20

Apple-analytikern: Det här kan vi vänta oss i höst

Den ofta pricksäkre analytikern Ming-Chi Kuo har nya detaljer om vilka släpp vi bör vänta oss från Apple i höst..

Dagens PS - 22 okt 19 kl. 08:04

Svenska analytikern spår marknadskollaps

”Till slut spricker gummibandet”, säger Peter Malmqvist. Malmqvist, som är chef på Analysguiden på Aktiespararna, uttalar sin mörka profetia om finansmarknaden i Di-TV:s Börsmorgon. Han tror på en krasch inom tolv månader, framgår det, och något konstigare marknadsläge än det som råder i dag har han aldrig upplevt, säger han.

Opinionen.se - 26 mar 13 kl. 08:15

Electrolux tar miljardlån

Electrolux tar ett femårigt obligationslån på 1 miljard kronor för att finansiera den löpande affärsverksamheten, skriver vitvarutillverkaren i ett pressmeddelande. Av lånet, som noteras på börsen i Luxemburg, kommer 400 miljoner kronor att ha en årlig kupongränta på 2,875 procent, medan resterande 600 miljoner kronor har rörlig ränta..

DI - 17 jul 19 kl. 19:51

Analytiker om Electrolux: ”Ska inte förvänta oss mirakel”

Handelstullar och en amerikansk marknad som inlett året svagt – frågan inför Electrolux rapport på torsdag är om vitvarujätten fortsatt räknar med att pris- och produktmix kan fortsätta att kompensera för den tilltagande motvinden..

PrivataAffärer - 06 apr 20 kl. 08:28

Electrolux har lånat 3,4 miljarder till löpande verksamhet

Det rör sig om två lån på vardera 1,7 miljarder kr som bägge förfaller 2023. Det ena obligationslånet löper till fast ränta med en årlig kupong på 1,995 procent och det andra löper till rörlig ränta. Det framgår inte om den nya upplåningen ersätter någon annan.

SvD - 19 jul 14 kl. 22:37

Låg ränta bäddar för överhettning

Riksbankens mål måste breddas. Dagens inflationsmål är för smalt och skapar en räntepolitik som snarare ökar svängningarna i ekonomin, än minskar dem. Det skriver analytikern Peter Malmqvist..

YLE - 08 jan 15 kl. 04:09

Oljepriset sjunker, men konsumenterna får vänta

Oljepriset sjönk på onsdagen till under 50 dollars nivån. Priset på Nordsjöolja är det lägsta sedan maj 2009. Priset har rasat rejält det senaste halvåret.

Expressen - 22 okt 15 kl. 15:25

Analytiker tror på sänkt ränta

Riksbanken kommer att sänka reporäntan och komma med fler stödåtgärder. Det tror analytikern Anna Breman..

PrivataAffärer - 20 mar 18 kl. 09:51

Tekniske analytikern: USA-börsen står inför större nedgång

USA-börserna är både överköpta och övervärderade. Antingen har börserna redan nått en långsiktig topp, eller så sker det senare i år. Därefter kan vi förvänta oss en större nedgång.

PrivataAffärer - 04 sep 18 kl. 14:35

Goldman Sachs: Vänta med att investera i kronan

Det skriver Goldman Sachs analytiker Michael Cahill i ett kundbrev som citeras av Bloomberg News. Goldman-analytikern ser en ”meningsfull risk” för att Riksbanken kommer att justera ned räntebanan med 3-5 punkter för fjärde kvartalet i år, och därmed skulle en räntehöjning i oktober vara utesluten. Han ser också valet på söndag som en risk som knappast är stödjande för den svenska kronan.

DI - 27 feb 19 kl. 09:44

Analytikern tar Swedbank i försvar: ”En fin svensk bank”

Vänta och se när det gäller Swedbanks kris. Det är rådet från Jonas Olavi, allokeringschef på Alfred Berg. ”Jag tycker att man får sansa sig lite.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.