Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Saturday, 24 October, 22:58

Vestmanlands Läns Tidning - 25 sep 20 kl. 14:33

Debatt: Regeringen fortsätter att strunta i brottslighetenMellan januari till augusti i år har 228 skottlossningar ägt rum där 27 personer har avlidit och....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Regeringenfortsätter att , struntai , brottsligheten
Dagens PS - 05 sep 17 kl. 08:19

Debatt: ”Regeringen har tappat kontrollen”

Chefsekonom jämför bostadssubventionerna med dåvarande Sovjets. ”En rad argument talar för att de sovjetliknade subventionerna bör avvecklas och partierna bör snarast återuppta de bostadssamtal som har tystnat”, skriver Dan Andersson, chefsekonom på LO på Di Debatt. Han hävdar att bostadssubventionerna nu är lika stora som andel av BNP som när de avvecklas under 1990-talet.

Politikerbloggen - 11 feb 11 kl. 10:00

DEBATT ?Regeringen kör på i samma ekorrhjul?

DEBATT. Regeringen presenterade idag beslutet om att skjuta till en miljard kronor för utbildning av vårdpersonal inom äldreomsorgen vilket går under namnet ?Omvårdnadslyftet?.

DalaDemokraten - 10 nov 17 kl. 15:30

Debatt: Regeringen, att skrota handikappersättningen är förödande för synskadade och blinda

Regeringen vill skrota handikappersättningen. Kära regering, tänk om och tänk rätt! Vid ett möte på socialdepartementet den 17 oktober meddelade socialminister Annika Strandhäll att regeringen inom....

Kristianstadsbladet - 28 jun 20 kl. 18:31

Debatt: Regeringen vill inte betala vad det kostar

Förhandlingarna inför höstens försvarsbeslut har avslutats på initiativ av försvarsminister Peter Hultqvist. Trots ett försämrat säkerhetsläge och ett stort politiskt stöd för ett starkare försvar har Hultqvist och regeringen misslyckats med att få till en politisk överenskommelse som accepterats av några andra partier än Miljöpartiet och Socialdemokraterna. Förklaringen är att regeringen helt enkelt inte vill betala vad det kostar att ha en god försvarsförmåga, skriver Moderaterna Pål Jonson och Hans Wallmark..

Politikerbloggen - 30 apr 12 kl. 12:43

DEBATT Regeringen kan inte leva på gamla meriter

DEBATT. Vill vi ha en dynamisk tillväxt så räcker inte dagens system mycket till utan vi måste ta strid för sänkta skatter och presentera ett politiskt alternativ som säkrar vår tillväxt och välstånd även i framtiden. Det skriver Alfred Askeljung och Isak Engqvist, förbundsstyrelseledamöter i Centerstudenter, i en debattartikel på TV4/Politikerbloggen.

DI - 23 jan 19 kl. 21:30

Debatt: Regeringen måste låna till snabbtågen

DEBATT. Överenskommelsen mellan S, MP, C och L slår fast att stambanor för höghastighetståg ska färdigställas och finansieringsdiskussionerna återupptas. För en så omfattande investering räcker inte Trafikverkets investeringsbudget, skriver företrädare för fyra handelskamrar.

DI - 03 feb 11 kl. 07:35

Debatt: Regeringen tillsätter kriskommitté

Regeringen tillsätter på torsdagen en kommitté med ett brett uppdrag att se över regelverken för krishantering och rusta Sverige med bättre verktyg för att möta nya kriser, skriver finansmarkandsminister Peter Norman på Dagens Industris debattsida..

DI - 09 apr 11 kl. 08:40

Debatt: Regeringen vill veta hur statliga bolag ska förvaltas

Regeringen har beslutat att en utredning ska undersöka hur det statliga ägandet av bolag ska organiseras. Turerna runt höga ersättningar i till exempel Vattenfall skadar förtroendet för bolagen och därmed lönsamheten, skriver finansmarknadsminister Peter Norman (M)..

ÖstersundsPosten - 24 mar 16 kl. 10:57

Debatt: Regeringen tvärvänder och plankar C-förslag

Regeringen har nu kommit med ett förslag om sänkt arbetsgivaravgift för den första anställda i ett företag. I praktiken är det en halvmesyr av vad Centerpartiet redan föreslagit – med en lång rad krångliga villkor och avgränsningar..

Dalarnas tidningar - 18 jun 20 kl. 06:59

Debatt: Regeringen för en orättvis museipolitik - fri entré missgynnar Dalarna

År 2016 införde regeringen fri entré på 18 statliga museer, företrädesvis i Stockholm.....

Dalarnas tidningar - 29 jun 20 kl. 06:01

Debatt: Regeringen måste vakna – rovdjurspolitiken är viktig för hela landet

Regeringen har misslyckats med den svenska vargförvaltningen. För sju år sedan beslutade....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.