Vimmerby Tidning > Nyheter

Tuesday, 27 October, 16:14

Vimmerby Tidning - 25 sep 20 kl. 14:32

Nya påbud i Madrid – regeringen kräver merDet regionala styret i Madrid inför strikta smittskyddsregler i ytterligare ett antal områden – men centralregeringen kräver att huvudstaden går ännu längre..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Madrid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya påbudi , Madrid, regeringen, kräver, mer
Regeringen - 07 jun 12 kl. 11:57

Regeringen ser över behovet av nya bostäder i Stockholm

Regeringen ser mycket allvarligt på den stora bostadsbristen i Stockholmsregionen. Därför har regeringen idag beslutat att ge Stockholms läns landsting - i egenskap av regionplaneorgan för kommunerna i Stockholms län - i uppdrag att göra en regional bedömning av behovet av nya bostäder i alla kommunerna i Stockholms län. Pressmeddelande: Regeringen ser över behovet av nya bostäder i Stockholm Socialdepartementet, 7 juni 2012.

BT - 10 aug 12 kl. 16:57

Regeringen ser över lastbilsvikter

Regeringen är i färd med att analysera konsekvenserna av den hovrättsdom som innebär att internationella transporter på svenska vägar inte får överstiga 40 ton mot tidigare praxis på 48 ton.
Det skriver infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd (M) i ett svar till Danmarks transportminister Henrik Dam Kristensen (S). Hon hoppas på en snar lösning.

Regeringen - 03 aug 17 kl. 11:00

Regeringen ser över Transportstyrelsens arbete

Regeringen har i dag tagit två beslut med anledning av de uppgifter som har framkommit om Transportstyrelsens it-upphandling. Första uppdraget innebär att en utredare ska genomlysa händelserna som ledde fram till att säkerhetskänslig och av andra skäl sekretessbelagd information hanterades på ett sätt som strider mot svensk lagstiftning. Det andra uppdraget innebär att Transportstyrelsen ska kartlägga vilken information som har hanterats på ett felaktigt sätt och bedöma vilka åtgärder som eventuellt krävs för att hanteringen av skyddsvärda uppgifter framöver ska ske på ett lämpligt sätt..

Regeringen - 09 nov 17 kl. 12:30

Regeringen ser över Statens medicinsk-etiska råd

Statens medicinsk-etiska råd (Smer) fungerar sedan drygt trettio år tillbaka som ett rådgivande organ för medicinsk-etiska frågor. Sedan rådet inrättades har utvecklingen gått snabbt framåt och regeringen anser därför att det finns skäl att se över Smers verksamhet och dess organisatoriska former..

Regeringen - 01 feb 18 kl. 12:30

Regeringen ser över regler kring miljö- och trafiksäkerhetskrav för myndigheters bilar och bilresor

Regeringen beslutade i dag att ge Transportstyrelsen i uppdrag att se över förordningen om miljö- och trafiksäkerhetskrav för myndigheters bilar och bilresor (SFS 2009:1) och lämna förslag på lämpliga uppdateringar..

Regeringen - 08 maj 13 kl. 09:48

Regeringen ser över järnvägens organisation

Regeringen har i dag gett Gunnar Alexandersson i uppdrag att göra en översyn av järnvägens organisation. Gunnar Alexandersson, ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm, har lång erfarenhet av forskning och utredning inom transportområdet.- Syftet med översynen är att föreslå förbättringar av järnvägens organisation som på bästa sätt möter framtidens och resenärernas krav på ett effektivt och hållbart transportsystem, säger infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd.

Regeringen - 12 apr 18 kl. 12:00

Regeringen ser över sjukförsäkringen

Idag presenterade regeringen nya åtgärder för en trygg och hållbar sjukförsäkring med rätt stöd till individen. Det är en del av det åtgärdsprogram för en trygg sjukförsäkring med människan i centrum som regeringen presenterade tidigare i år..

SN - 22 jul 12 kl. 16:50

Regeringen ser över jaktregler

Dovhjortar, vildsvin och annat klövvilt stödutfordras på vintrarna av många sörmländska markägare som säljer jakträtter. Nu ska regeringen se över om det behövs regler för hur man får utfordra vilt..

E24 - 07 apr 16 kl. 08:16

Regeringen kräver svar om Findus nedläggning i Bjuv

Regeringen kräver en förklaring till beslutet att lägga ned Findus i Bjuv. Näringsminister Mikael Damberg har fått statsministerns uppdrag att kalla till sig ledningen för den brittiska ägaren Nomad Foods, som så sent som i höstas köpte Findus, rapporterar Sydsvenskan/HD:s näringslivssajt 8till5..

Regeringen - 20 maj 16 kl. 09:35

Regeringen ser över styrningen av digitala tjänster

Regeringen gav igår, den 19 maj, Hans-Eric Holmqvist i uppdrag att leda utredningen ”Effektiv styrning av nationella digitala tjänster i en samverkande förvaltning”. Uppdraget ska redovisas senast den 31 oktober 2017..

Regeringen - 14 nov 16 kl. 12:36

Regeringen satsar över halv miljard på medicinsk forskning

Gabriel Wikström, folkhälso-, sjukvårds- och idrotts­minister och Helene Hellmark Knutsson, högskole- och forskningsminister, debattartikel, Dagens Medicin, den 11 november 2016. Regeringen gör flera satsningar och de kommer att utvecklas vidare i den forskningspolitiska propositionen i slutet av november, skriver sjukvårdsminister Gabriel Wikström (S) och Helene Hellmark Knutsson (S), minister för högre utbildning och forskning, i en replik..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.