DN > Utrikes

Sunday, 25 October, 00:40

DN - 25 sep 20 kl. 14:25

”Vi struntar i covidreglerna” – kändisupprop skakar NederländernaVi tänker inte följa covidreglerna längre – det var budskapet från ett antal unga nederländska kändisar med miljontals följare på Instagram. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Nederländerna, Instagram

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi struntari , covidreglerna, kändisupprop, skakar, Nederländerna
BT - 03 dec 14 kl. 12:15

Börsen struntar i regeringskrisen

Aktiehandlarna bryr sig inte om regeringskrisen. Stockholmsbörsen skakar av sig den politiska oron och stiger. Vid 12-tiden ligger OMXS-index på plus 0,5 procent, lite bättre än utvecklingen på de ledande Europabörserna.

SvD - 03 dec 14 kl. 12:15

Börsen struntar i regeringskrisen

Aktiehandlarna bryr sig inte om regeringskrisen. Stockholmsbörsen skakar av sig den politiska oron och stiger. Vid 12-tiden ligger OMXS-index på plus 0,5 procent, lite bättre än utvecklingen på de ledande Europabörserna..

Nyheter 24 - 09 aug 11 kl. 10:20

Soffliggarna är de sanna demokraterna


KRÖNIKA. Zeke Tastas ifrågasätter vår demokrati och frågar sig varför vi inte vågar utveckla den. I Vallentuna har partiet Demoex ett mandat.

Sydsvenskan - 20 feb 11 kl. 01:30

Att sluta såpacirkeln

Foto: Anna Simonsson
Idag har "Big Brother" nypremiär och Jens Liljestrand testade huset.
Jag är tillbaka. Det är svårt att beskriva för den som inte varit där.

HBL - 19 okt 13 kl. 13:04

De fattiga lider när Ungern putsar sin fasad

På pappret ser det ut som om Ungern återhämtar sig från finanskrisen i rekordfart. Men för många av landets fattiga känns det mest som en fasadrenovering då det styrande partiet skapar kortsiktiga tvångsjobb och inför nya skatter.? Jag älskar fotboll, men det här är bara sanslöst!

BT - 20 nov 13 kl. 10:11

Oppositionen angrep skattesänkningar

- Moderaterna har en prioritering som går före allt annat, att låna till att sänka skatten, sade Fredrik Olovsson (S), när debatten om ramarna för 2014 års statsbudget inleddes i riksdagen i dag. - Regeringen uppger att man står fast vid budgetmålen, men i handling struntar man i det.Liknande tongångar hördes från Miljöpartiet.

Dagensanalys.se - 16 feb 18 kl. 11:25

5 Tips hur du garanterat misslyckas i sociala medier

Content Marketing-specialisten Pontus Staunstrup har satt ihop en guide vad du INTE skall göra om du vill lyckas nå fram i det digitala bruset. Dagens företagsledare och marknadschefer kan inte ha missat den digitala revolutionen och sociala medier som upptar allt mer av människors liv. Trots det saknar många företag en tydlig strategi för digital marknadsföring och just sociala medier.

Skånskan - 17 dec 19 kl. 12:00

KD:s ickeröster avgjorde fråga om handhälsning

TRELLEBORG SD och M fick när Kristdemokraterna la ner sina röster igenom att Trelleborgs kommun inte ska anställa personer som av religiösa eller kulturella skäl inte skakar hand med det motsatta könet.Ett nej i kommunstyrelsen vändes till ett ja när politikerna i Trelleborgs kommunfullmäktige efter en dryg timmes debatt och votering tog beslutet att följa Helmuth Peterséns (SD): s motion från 2018 om att införa en regel som säger att ingen ska anställas i kommunen om man inte vill ta i hand med det motsatta könet med hänvisning till kulturella eller religiösa skäl. – Det är inte acceptabelt att invandrare och flyktingar sätter dagordningen för hur män och kvinnor hälsar på varandra i Sverige.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Brexitförhandlare förlänger Londonbesök

EU:s chefsförhandlare Michel Barnier skulle egentligen ha lämnat London på söndagen men planerar att förlänga sin vistelse till och med….

DN - 30 minuter sedan

Uppgift: al-Qaidaledare dödad i Afghanistan

Den afghanska säkerhetstjänsten uppger att man dödat en högt uppsatt ledare inom terrorgruppen al-Qaida..

DN - 2 timmar sedan

Obama lovar normalitet efter Trump

USA:s tidigare president Barack Obama gick i sitt andra kampanjtal till stöd för Joe Biden ännu en gång till hård attack mot president….

DN - 2 timmar sedan

Åtta barn döda i attack mot skola i Kamerun

Minst åtta barn dödades på lördagen i en attack mot en skola i Kumba, i den engelsktalande delen av sydvästra Kamerun, uppger FN:s kontor….

DN - 2 timmar sedan

Nya restriktioner väntar i Italien efter rekordmånga coronafall

Under lördagen rapporterades om närmare 20.000 nya coronafall i Italien – en ny rekordnotering för ett enskilt dygn i landet..

DN - 2 timmar sedan

Tongivande oppositionell flyr Venezuela

Den tongivande venezuelanske oppositionspolitikern Leopoldo López har lämnat den spanska ambassadörens residens i Caracas för att fly….

DN - 3 timmar sedan

Firade att viruset var borta – nu stiger dödstalen dramatiskt i Tjeckien

Tjeckien var länge ett av de länder som verkade ha klarat sig undan en omfattande coronasmitta i början av pandemin..

DN - 3 timmar sedan

Frankrike kallar hem ambassadör från Turkiet

Frankrikes president Emmanuel Macron behöver ett ”psyktest”, säger turkiske kollegan Recep Tayyip Erdogan..

DN - 8 timmar sedan

Striderna fortsätter i Nagorno-Karabach – USA medlar

Efter två avbrutna vapenvilor försöker nu USA medla i konfliken mellan Armenien och Azerbajdzjan i regionen Nagorno-Karabach..

DN - 10 timmar sedan

Civila dödade i bombdåd i Kabul

Nio civila har dödats av en vägbomb utanför Afghanistans huvudstad Kabul. Bussen de färdades i var på väg från Kabul till staden Ghazni,.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.