Expressen > Nyheter

Wednesday, 28 October, 16:17

Expressen - 25 sep 20 kl. 14:25

GT storsatsar med ny grävgrupp och ledningMer granskande journalistik, fler fördjupningar och ännu vassare Premiumjournalistik. Med en ny grävgrupp och en uppdaterad ledning storsatsar GT för att fortsätta utveckla Västsveriges största nyhetssajt hösten 2020. – Jag ser väldigt mycket fram emot att bidra så att läsarna ska fortsätta få den vassaste journalistiken på GT, säger prisbelönte Michael Syrén – nyanställd på GT från och med oktober. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Premiumjournalistik, GT, Västsveriges, Michael Syrén

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GT storsatsarmed ny , grävgruppoch , ledning
SvD - 09 feb 16 kl. 13:18

Comhem storsatsar på villamarknaden

Comhems vd Anders Nilsson hoppas kunna växa på villamarknaden där bolaget nu i princip inte finns alls. Samtidigt förbereder Comhems ledning en stor omläggning av hur företaget marknadsförs..

SvD - 29 jun 16 kl. 08:03

Twitter storsatsar på VR och AR

Twitter kämpar hårt för att hålla sig relevanta och inte tappa användare. Det senaste draget är en storsatsning på VR (virtual reality) och AR (augmented reality). Ett helt team, under ledning av den tidigare Apple-designern Alessandro Sabatelli, ska nu ägna sig åt att utveckla plattformen på de båda områdena..

Dalarnas tidningar - 15 nov 16 kl. 06:00

Bjursås Skicenter storsatsar inför säsongen

Den 22 december är det tänkt att Bjursås Skicenter öppnas för säsongen. En storsatsning under ledning av den nya VD:n Per Kempe. Nya backar i olika svårighetsgrader och renoverade stugor är bara en del av den stora satsningen.

Jmini.se - 26 jan 17 kl. 18:10

Populär butik storsatsar på e-handel

Estelle 47 beskrivs som modebutiken för kvinnor i alla åldrar. Den flyttade in på Lantmätargränd 47 i Jönköping city för ett och ett halvt år sedan, under ledning av Christer Rugeståhl, som driver Company Jeans på Solåsen sedan tidigare. Nu expa.....

JAffärer.se - 26 jan 17 kl. 18:10

Populär butik storsatsar på e-handel

Estelle 47 beskrivs som modebutiken för kvinnor i alla åldrar. Den flyttade in på Lantmätargränd 47 i Jönköping city för ett och ett halvt år sedan, under ledning av Christer Rugeståhl, som driver Company Jeans på Solåsen sedan tidigare. Nu expa.....

Expressen - 09 nov 17 kl. 10:53

Nya Opel storsatsar på elbilar

Svåra och tuffa beslut. Men helt nödvändiga.På 100 dagar har Opels nya ledning skapat en ny affärsplan.

Realtid - 27 maj 20 kl. 06:33

Mavera rekryterar ny ledning till utlandsexpansion

Insurtech-bolaget Mavera storsatsar för att expandera utomlands. Nu rekryteras Marko Ahokas  till ny försäljningschef och Viktor Norlander blir ny marknadschef..

HBL - 25 jan 14 kl. 04:45

Kulturfonden ger 500 000 euro

Svenska kulturfonden storsatsar på Guggenheims arkitekttävling. Man lovar bidra med 500 000 euro. "Tävlingen ger våra arkitekter en unik möjlighet till synlighet", motiverar direktör Leif Jakobsson.

Nyheter 24 - 21 nov 11 kl. 14:02

Jawo letar ny klubb - trots tränarbytet


Amadou Jawo fick ingen speltid under Magnus Haglund - nu har tränaren lämnat: "Men min inställning har inte förändrats överhuvudtaget". BORÅS. Under Magnus Haglunds ledning blev det sparsamt med speltid för Amadou Jawo, något som den offensivt inriktade mittfältaren tröttnade på.

Barometern - 11 jun 14 kl. 08:06

Vem släppte in nazisterna?

Svenskarnas parti befäster länets position som ett brunt delta. Barometern följer ett parti som vill skapa svenska oaser på landsbygden, en form av etniskt homogena livsrum. Vi är på väg hem till en nazist.

Dagensanalys.se - 29 jun 16 kl. 07:41

Twitter dedikerar helt team åt virtuell verklighet och augmented reality

Twitter tänker inte stå på sidlinjen när alla andra jättar inom sociala medier storsatsar på virtuell verklighet och augmented reality. Ett helt team har samlats på kontoret under ledning av Alessandro Sabatelli, tidigare från Apple. Teamet ska satsa all sin tid åt att komma på något unikt som gör att användarna återigen strömmar till Twitter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.