Realtid > Ekonomi

Saturday, 24 October, 20:14

Realtid - 25 sep 20 kl. 14:20

Oasmia stämmer tidigare styrelse – kräver 30 miljoner kronorOasmia Pharmaceutical stämmer bolagets tidigare styrelse och kräver att denne betalar cirka 30 miljoner kronor..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Pharmaceutical

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oasmia, stämmertidigare , styrelse, kräver30 miljoner kronor
PrivataAffärer - 28 jun 19 kl. 10:06

Ras i Oasmia efter usel morgon

Oasmia redovisar ett resultat efter skatt på -48,7 miljoner kronor för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret (-32,1). Resultatet per aktie uppgick till -0:23 kronor (-0:18). Nettoomsättningen uppgick till 0,3 miljoner kronor (0,8).

DI - 21 jan 19 kl. 18:21

Arwidsro kräver extra bolagsstämma i Oasmia

Arwidsro menar att beslutet av Oasmias styrelse att ställa in den extra bolagsstämma som skulle ha ägt rum den 25 januari, utgör en överträdelse av aktiebolagslagen, och kommer därför att begära att Bolagsverket omgående kallar till en ny extra bolagsstämma..

DI - 10 apr 19 kl. 07:30

Oasmias nya styrelse har dialog med avsatt ordförande

Efter styrelsebytet i Oasmia har tidigare arbetande styrelseordföranden tillika storägaren Julian Aleksov ingen formell roll i bolaget i dag. Däremot har den nya styrelsen en god dialog med honom även om det är oklart vilken roll han som storägare kommer att spela framöver. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.