News55 > Nyheter

Friday, 30 October, 20:48

News55 - 25 sep 20 kl. 14:18

Uppköpsrykten får spelaktie att rusaSpelbolaget William Hills aktie rusar över 20 procent på Londonbörsen efter uppgifter om uppköp av riskbolaget Apollo Global Management. Enligt källor till nyhetsbyrån ska man utreda möjligheterna till en affär. William Hill som grundades på 1930-talet. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
William Hills, Londonbörsen, Apollo Global Management, Hill

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppköpsryktenfår , spelaktieatt , rusa
PrivataAffärer - 05 jun 13 kl. 08:06

Meda avfärdar uppköpsrykten

Läkemedelsbolaget Medas aktiekurs har stigit på uppköpsrykten den senaste tiden. Rykten som nu avfärdas av bolagets ledning....

DN - 24 apr 14 kl. 12:58

Jätteaffärer och uppköpsrykten i läkemedelsbranschen

Läkemedelsbranschen bubblar av jätteaffärer och uppköpsrykten just nu. Pfizer har närmat sig Astra Zeneca samtidigt som schweiziska Novartis och kanadensiska Valeant både köper, säljer och omstrukturerar för mångmiljardbelopp..

DI - 26 sep 16 kl. 22:07

New York: Uppköpsrykten lyfte Twitter

Börsveckan inleddes med sjunkande kurser på Wall Street med främst press från finansrelaterat, Twitter steg på uppköpsrykten..

PrivataAffärer - 17 sep 18 kl. 13:07

Uppköpsrykten viktig faktor bakom haussen för H&M

I motsats till många andra av börsens klädhandlare kunde H&M glädja marknaden med bättre försäljningssiffror för sommarperioden juni-augusti. Med intäkter på nära 56 miljarder var det 3 procent bättre än marknadens förväntningar – och det är första gången på länge som bolaget kunde visa upp något som överraskade positivt. Samtidigt var förväntningarna lågt ställda, dels beroende på de generella problem som bolaget haft med försäljningsutvecklingen senare år, dels för att andra klädhandlare visat en svag försäljning under den varma sommaren i norra Europa som antas ha påverkat trafiken i butikerna.

Affärsvärlden - 06 jul 15 kl. 15:25

Viktminskningsbolag rusar efter uppköpsrykten

USA-baserade Weight Watchers, som erbjuder produkter och tjänster som ska underlätta viktminskning, kan komma att plockas upp av en okänd aktivistfond, skriver The New York Post som hänvisar till personer med insyn i frågan. Uppgifterna har fått aktiekursen att rusa med över 22 procent i förhandeln på måndagen..

Affärsvärlden - 31 maj 13 kl. 09:15

Uppköpsrykten lyfter Meda

Meda steg i inledningen av fredagens handel på rykten om uppköp..

DI - 31 maj 13 kl. 09:13

Meda stiger efter uppköpsrykten

Läkemedelsbolaget Meda steg i inledningen av fredagens handel på rykten om uppköp..

Affärsvärlden - 31 maj 13 kl. 09:49

Läkemedelsbolag vill inte kommentera uppköpsrykten

Det indiska läkemedelsbolaget Sun Pharma ville inte kommentera ryktena om ett eventuellt uppköp av Meda, låter Sun Pharma meddela Nyhetsbyrån Direkt..

SvD - 20 apr 14 kl. 21:43

Uppköpsrykten kring Astra Zeneca

Astra Zeneca kan vara nära att bli uppköpta av amerikanska läkemedelskonkurrenten Pfizer. Enligt rykten ska Pfizer ha försökt locka med ett bud på motsvarande 664 miljarder kronor. Företagen har valt att bemöta spekulationerna med tystnad..

SvD - 20 apr 14 kl. 21:43

Uppköpsrykten kring Astra Zeneca

Astra Zeneca kan vara nära att bli uppköpta av amerikanska läkemedelskonkurrenten Pfizer. Enligt rykten ska Pfizer ha försökt locka med ett bud på motsvarande 664 miljarder kronor. Företagen har valt att bemöta spekulationerna med tystnad..

Cornucopia - 03 feb 15 kl. 09:36

Uppköpsrykten om COS

Finwire skriver nu att det föreligger budrykten på fuloljebolaget Canadian Oil Sands (TSX:COS) från Syncrudes övriga ägare, som t ex Imperial Oil (TSX:IMO). Man kan se vissa likheter med oljepriskraschen 2008 - 2009, som innebar ett antal uppköp.

Dagschart COSEtt av bolagen (egentligen en sk trust) den vändan var Harvest Energy, vilket blev väldigt lönsamt för den som klev in på eller nära botten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.