Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 31 October, 08:23

Dagens Media - 25 sep 20 kl. 13:51

Flera sjuka i covid-19 på ExpressenFlera medarbetare på Expressens redaktion ska ha insjuknat i coronaviruset, enligt uppgifter till Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Expressen, Expressens, Dagens Media

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera sjukai , covid-19, Expressen
Expressen - 28 apr 20 kl. 14:52

Ny skånsk studie ska hjälpa svårt sjuka covid-patienter

Antikroppar från tillfrisknade coronapatienter ska i en skånsk studie ges till 50 personer som lider så svårt av sjukdomen covid-19 att de behöver syrgasbehandling..

Expressen - 06 maj 20 kl. 18:07

Bilderna inifrån: Här vårdas de svårast sjuka i corona

De blir svimfärdiga av det intensiva arbetet med de sjukaste covid-patienterna.De sörjer att de inte kan ha större kontakt med anhöriga.Men när de tänker på hur de sett de allra sköraste bli friska skiner de upp.

Expressen - 01 jun 20 kl. 04:30

Risken för njurarna vid svåra covid-19-symtom

När svåra fall av covid-19 bryter ut kan kroppens organ ta skada.I första hand är det lungorna som tar stryk, men allvarligt sjuka patienter kan också få problem med njurarna.– Att man är kritiskt sjuk och intensivvårdas leder till att njurarna påverkas, det vet vi, säger specialistläkaren Petter Brodin..

Expressen - 16 jun 20 kl. 18:56

Nya hoppet: Räddar en av tre svårt sjuka

Det finns hopp. Brittiska forskare uppger att man upptäckt att en steroid kan minska antalet coronadödsfall bland svårt sjuka patienter med en tredjedel, skriver AP.Nu ger Läkemedelsverket grönt ljus för att använda medicinen mot covid-patienter även i Sverige.

Expressen - 16 jun 20 kl. 18:56

Nya hoppet: Räddar en av åtta svårt sjuka

Det finns hopp. Brittiska forskare uppger att man upptäckt att ett vanligt kortison kan minska antalet coronadödsfall bland svårt sjuka patienter med en tredjedel, skriver AP.Nu ger Läkemedelsverket grönt ljus för att sätta in medicinen till covid-patienter även i Sverige.

Expressen - 18 aug 20 kl. 23:38

Norge står fast: Barn blir sjuka lika ofta som vuxna

Varken Sverige eller Island tror på stängda skolor.Norge ser det som en möjlighet om coronasmittan fortsätter härja i höst.Nu vill den norske hälsotoppen Espen Rostrup Nakstad nyansera sig.

Expressen - 21 aug 20 kl. 01:50

Barn ska testas på covid-19 på bred front: ”Bra läge nu”

Barn från fjärdeklass och uppåt kan från och med måndag testa sig om de har covid-19. Region Uppsala vill nämligen kunna ringa in sjuka och smittspåra. Detta för att förekomma att stora smittkluster bildas i länet.

Expressen - 24 apr 20 kl. 07:47

CORONA I KORTHET: Trumps förslag: Spruta in desinfektionsmedel i sjuka • Folkhälsomyndigheten har underskattat dödssiffrorna vid flera tillfällen • Krisen sätter hård press på förskolorna

USA:s president, Donald Trump, har föreslagit att desinficerande städprodukter skulle kunna användas på coronasjuka.■■■Folkhälsomyndigheten har flera gånger underskattat utvecklingen av dödsantal till följd av covid-19, rapporterar Sveriges Radio Ekot.■■■Coronakrav sätter pressad förskolepersonal på prov.

Expressen - 29 mar 20 kl. 04:30

Så påverkas lungorna om man blir sjuk av covid-19

Medan många influensavirus särskilt drabbar de övre luftvägarna söker sig det nya coronaviruset vidare och angriper celler djupt ner i lungorna. Där kan viruset orsaka allvarlig lunginflammation – som alla drabbade inte överlever. Den lunginflammation som coronasjuka får skiljer sig även från andra typer av lunginflammation.

Expressen - 02 apr 20 kl. 23:28

Ambulanspersonalen: Inte bara äldre blir sjuka

Covid-19 slår allra hårdast mot de äldsta i samhället. Men även yngre människor kan få andningssvårigheter och behöva akutvård, vittnar ambulanssjuksköterskor i SVT:s ”Aktuellt”. .

Expressen - 25 mar 20 kl. 20:36

Svårt sjuka Dom, 29, inlåst – i tolv veckor

Storbritannien tar nu ytterligare hårda tag för att stoppa coronaspridningen.Svårt sjuka uppmanas isolera sig helt från andra människor – i minst tre månader.– Det är lite av en chock, säger Dom Breslin till Expressen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.