Sydsvenskan > Utrikes

Tuesday, 27 October, 12:16

Sydsvenskan - 25 sep 20 kl. 13:48

Ryttare från helt land stängs av för att skydda hästarnaFörenade arabemiraten har anklagats för djurplågeri. Nu straffar sig årets regelbrott..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ryttarefrån , helt, land, stängsav för att , skydda, hästarna
Expressen - 06 jan 14 kl. 18:06

Döda kossor flöt i land längs Skånes sydkust

Fem döda kor har flutit i land på skånska sydkusten under och efter nyår. Flera hade benen bundna och hela eller delar av öronen var avskurna. – Det är nog för att försvåra identifieringen.

BT - 12 dec 14 kl. 09:38

Tågspår i Skåne och Småland stängs

Trafikverket stänger tågspår i södra och sydöstra Skåne redan tidigt på eftermiddagen. Trafikverket väljer att stänga många tågspår flera timmar innan stormen väntas nå kusten. TT: Är ni inte ute i onödigt god tid?

YA - 17 okt 18 kl. 10:29

Mystiska bollar flöt i land längs kusten

Cirka tusen små bollar har hittats längs sydkusten. Kustbevakningen har ingen förklaring och Trelleborgs kommuns miljöinspektör är förbryllad..

Barometern - 30 sep 19 kl. 18:22

Arbetsförmedlingen på Öland stängs i november

Inga kontor kvar på Öland efter första november. Det är tidsplanen som nu presenteras. Nyheten överraskade kommunalrådet i Borgholm som inte fått information innan..

YA - 17 okt 18 kl. 10:29

Mystiska bollar flöt i land längs kusten – Kustbevakningen har ingen förklaring

Cirka tusen små bollar har hittats längs sydkusten. Kustbevakningen har ingen förklaring och Trelleborgs kommuns miljöinspektör är förbryllad..

Expressen - 24 feb 19 kl. 10:42

Grupp med hästar rymde – sprang längs väg

Polisen i Skåne larmades på söndagsförmiddagen om ett gäng hästar utan ryttare som sprang längs väg 11 nära Veberörd..

YLE - 17 feb 16 kl. 15:59

Svårt hitta ersättande gröda för potatis på Åland

Det blir mycket svårt att ersätta potatisen som gröda ifall det skulle vara så att chipsfabriken på Åland läggs ned i samband med de pågående samarbetsförhandlingar som pågår inom koncernen Orkla. Diskussionerna om vad som skulle kunna ersätta potatisen ifall värsta scenariot inträffar pågår för fullt på Åland. - Potatisodlingen måste ersättas, men det går inte att se någon självklar ersättare i dagsläget.

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 14 kl. 14:06

Fler döda kor längs Danmarks kust

Ytterligare två döda kor har flutit i land längs Danmarks kust, rapporterar Danmarks Radio. Den danska polisen misstänker att korna kan ha slängts ifrån ett skepp som lastats med kvigor i USA och seglat via Östersjön in i en rysk hamn för flera dagar sedan. En obduktion i Sverige under gårdagen visade att minst två av de döda korna som flutit i land i Sverige sköts till döds..

Kristianstadsbladet - 10 jan 14 kl. 14:04

Fler döda kor längs Danmarks kust


Ytterligare två döda kor har flutit i land längs Danmarks kust, rapporterar Danmarks Radio. Den danska polisen misstänker att korna kan ha slängts ifrån ett skepp som lastats med kvigor i USA och seglat via Östersjön in i en rysk hamn för flera dagar sedan.En obduktion i Sverige under gårdagen visade att minst två av de döda korna som flutit i land i Sverige sköts till döds..

UNT - 10 jan 14 kl. 14:04

Fler döda kor längs Danmarks kust

Ytterligare två döda kor har flutit i land längs Danmarks kust, rapporterar Danmarks Radio. En obduktion i Sverige under gårdagen visade att minst två av de kor som flutit i land i Sverige sköts till döds.(TT).

BT - 10 jan 14 kl. 14:09

Fler döda kor längs Danmarks kust

Ytterligare två döda kor har flutit i land längs Danmarks kust, rapporterar Danmarks Radio. Den danska polisen misstänker att korna kan ha slängts ifrån ett skepp som lastats med kvigor i USA och seglat via Östersjön in i en rysk hamn för flera dagar sedan. En obduktion i Sverige under gårdagen visade att minst två av de döda korna som flutit i land i Sverige sköts till döds.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.