DI > Ekonomi

Saturday, 31 October, 07:32

DI - 25 sep 20 kl. 13:45

Han vill stoppa EU-pengar till flyget
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han vill stoppa, EU-pengartill , flyget
Dagen - 16 feb 11 kl. 13:10

Attefall: Kan inte stoppa saudiska pengar till moskéer

- Det finns i dag inget lagligt hinder, svarade i går Stefan Attefall Sverigedemokraternas Kent Ekeroth som frågat hur han ser på Saudiarabiens finansiering av skolor och moskéer i Sverige.

Kontroll av pengatransaktioner görs på vanligt sätt, men i Sverige råder religionsfrihet och föreningsfrihet och varje medborgare kan fritt utöva sin religion, menade Attefall som fick snabbt svar från Ekeroth:
- Stefan Attefall verkar missa poängen. Att det inte finns ett formellt lagligt hinder att föra in pengar i landet hindrar inte regeringen från att, liksom sina norska kolleger, avstå från att svara på sådana förfrågningar och därmed se till att den sortens finansiering uteblir.

Cornucopia - 05 maj 19 kl. 17:06

Oscar Properties VD satsar pengar på andra fastighetsaffärer

Samtidigt som Oscar Properties begär att fordringsägarna ska gå med på villkorsändringar för bolagets obligationer för att hindra bolaget från att gå i konkurs, så uppger SvD nu att Oscar Properties satsar sitt eget bolags pengar på andra fastighetsaffärer, istället för att finansiera Oscar Properties. Uppenbarligen ser inte VD:n att bästa avkastningen för kapital är att rädda det börsnoterade bolaget, vilket väcker frågan varför obligationsägarna ska göra det?Veckochart Oscar Properties.

Expressen Dina Pengar - 13 sep 20 kl. 08:35

Så ska regeringen stoppa bidragsfusk

Regeringen satsar på att stoppa bidragsfusk.Nu skärper man åtgärderna mot skattefusk och missbruk av bidragssystemen genom att tillföra mer pengar till flera myndigheter.– Vi vill stoppa pengarna till de kriminella nätverken, oavsett om det är mc-gäng, klaner eller mer löst sammansatta nätverk, säger finansminister Magdalena Andersson (S), till Dagens Nyheter..

Expressen Dina Pengar - 21 jan 11 kl. 10:50

Oppositionen hotar stoppa utförsäljning

Regeringen kan förlora ännu en viktiga fråga i riksdagen: Planerna på att sälja ut hela eller delar av flera statliga bolag. Socialdemokraterna och Miljöpartiet har lagt fram en motion för att stoppa eller begränsa utförsäljningen. Och de väntas få stöd av Sverigedemokraterna.

Expressen Dina Pengar - 03 jun 20 kl. 17:31

Trump vill stoppa flygbolag från Kina

Donald Trump vill stoppa kinesiska flyg – både från att flyga in i och ut ur USA.Det skriver New York Times.Förbudet ska gälla från den 16 juni..

SVT - 22 aug 19 kl. 12:39

Bolsonaro drar in stöd till hbtq-filmer: ”Bortkastade pengar”

Brasilien har dragit in filmstödet till 80 projekt för att stoppa statliga pengar till filmer och tv-program med hbtq-tema. Draget kommer några dagar efter det att landets högerkonservative president Jair Bolsonaro antytt via en livesändning på nätet att han ville förändra reglerna för statligt filmstöd..

Länstidningen i Jämtland - 19 dec 19 kl. 14:06

Region JH får inte låna mer pengar av Kommuninvest – Hellstrand (C): Kreditgivare kan inte bara stoppa in pengar i vårt konkursbo

Det ackumulerade underskottet för 2019 landar på 1,5 miljarder. Det innebär att Region Jämtland....

DI - 07 okt 11 kl. 15:49

Debatt: Stoppa svarta pengar i upphandlingar

Upphandlare borde motverka oseriösa företag, anser Lars Täuber, vd, ISS Facility Services..

Världen Idag - 29 apr 18 kl. 08:00

Vill stoppa EU-pengar till palestinskt våld

EU-bistånd som går bland annat till de palestinska områdena bör inte användas till att finansiera skolböcker som uppviglar till våld och hat. Det slår ett utskott i Europaparlamentet fast i en rapport som antogs av parlamentet förra veckan..

SmålandsPosten - 14 jul 14 kl. 07:02

Stoppa driftstödet till Småland airport

Kommentar till Gunnar Nordmarks inlägg om flyg­platsen den 16 juni. Gunnar Nordmark påstår att flygplatsen ger ekonomisk­ tillväxt. Detta verkar knappast troligt då flygplatsen gått med förlust i flera år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.