Realtid > Ekonomi

Monday, 26 October, 14:16

Realtid - 25 sep 20 kl. 13:07

Selin öppen för fler investeringar inom foodtechErik Selin, som precis investerat i funktionella matbolaget Lohilo Foods, kan tänka sig fler investeringar inom foodtech, säger han till Realtid..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Selin, Lohilo Foods, Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Selin, öppenför , fler, investeringarinom , foodtech
YLE - 24 jan 13 kl. 13:10

Fler investeringar planeras på UPM i Jakobstad

I dag firas taklagsfest på UPM Kymmenes nya reningsverk i Jakobstad. 30 miljoner har det kostat då det står helt färdigt i slutet av året. Ännu ifjol var det landets största industriinvestering, men sedan dess har andra byggprojekt kört förbi, berättar byggnadschef Kenneth Åkerlund.

GöteborgsPosten - 21 jul 17 kl. 09:42

Storsponsorn öppen för fler investeringar i Blåvitt

Han betalar Torbjörn Nilssons lön under återkomsten till Kamratgården. Storsponsorn Nisse Wiberg är öppen för fler liknande sponsringar. – Vi ska utnyttja våra legendarer mer, säger han..

SmålandsPosten - 30 okt 17 kl. 08:33

Återvinningen öppen fler dagar

Lessebo kommuns återvinningscentral strax utanför Lessebo tätort kommer att ha öppet fler dagar efter årsskiftet. I stället för varannan lördag kommer centralen att hållas öppen varje helgfri lördag. .

Affärsvärlden - 02 sep 15 kl. 10:39

Telia Sonera flaggar för fler investeringar i svenska teknikbolag

Telia Sonera är inte färdiga med sina investeringar i svenska teknikbolag ännu. I alla fall om man ska tro bolagets vd Johan Dennelind, skriver nyhetssajten Breakit..

Dagens Media - 22 jun 20 kl. 07:42

Sophia Bendz: ”Jag har gjort fler investeringar under pandemin”

I det 132:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Sophia Bendz, som är partner och investerare på Atomico. I avsnittet diskuterar duon investeringar och jakten på nästa unicorn..

Blekinge Läns tidning - 17 okt 18 kl. 05:00

”Det finns alla möjligheter till fler investeringar i Karlskrona”

Samhällsbyggnadsbolaget har köpt fastigheter i Karlskrona för en miljard. – Vi gör gärna fler affärer i Karlskrona, säger vd:n Ilija Batljan..

DI - 12 feb 20 kl. 18:14

Vill se fler investeringar i mode – ställer ut på konstmuseum

Enligt modevetaren och curatorn Cay Bond är mode precis lika värdefullt som konst. ”Det borde finnas fler kunniga i Sverige som investerar….

BT - 15 okt 12 kl. 13:24

Fler vägar till full sysselsättning

Sverige utmärker sig i internationella jämförelser. Ansvarsfullt hanterade och sunda statsfinanser gör det möjligt för Sverige att satsa när andra länder tvingas till åtstramningar. För att klara jobben och öppna fler vägar till full sysselsättning, samtidigt som den globala ekonomin präglas av såväl svag efterfrågan från krisdrabbade länder som hård konkurrens från till exempel Kina, behöver Sverige kontinuerligt stärka konkurrenskraften.

DI - 07 sep 19 kl. 10:00

Hockeystjärnan lyfter kalsongmärket – öppen för fler investeringar

Sedan hockeyproffset Henrik Lundqvist gick in som delägare i underklädesmärket Bread & Boxers har försäljningen skjutit….

Nya Wermlands Tidningen - 29 jul 11 kl. 07:30

Kommuner förlorar viktiga investeringar

Om kommunerna och staten menar allvar med att vilja förbättra företagsklimatet, få fler investeringar och arbetstillfällen samt öka skatteintäkterna så är det verkligen dags att ta tag i de långa handläggningstiderna, skriver Jens Hedström..

SR - 07 aug 20 kl. 06:09

Geely gör nya investeringar i Sverige

Nu är det tio år sedan kinesiska Geely köpte Volvo Cars i en historisk affär. Sedan dess har många nya jobb skapats i Västsverige. Hans Oscarsson, som är vd för Geelys svenska ägarbolag, säger till Ekot att fler investeringar kommer att göras framöver i Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.