DI > Ekonomi

Saturday, 24 October, 20:09

DI - 25 sep 20 kl. 13:02

Oasmia stämmer tidigare styrelsen på 30 miljoner kronor
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oasmia, stämmertidigare , styrelsenpå 30 miljoner kronor
PrivataAffärer - 28 jun 19 kl. 10:06

Ras i Oasmia efter usel morgon

Oasmia redovisar ett resultat efter skatt på -48,7 miljoner kronor för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret (-32,1). Resultatet per aktie uppgick till -0:23 kronor (-0:18). Nettoomsättningen uppgick till 0,3 miljoner kronor (0,8).

DI - 13 mar 19 kl. 12:42

Oasmia-chefen om ägarbråket: Det sköter styrelsen

Läkemedelsbolaget Oasmia jobbar vidare med lanseringen av läkemedlet Apealea som fick marknadsgodkännande i EU under hösten. Ägarstriden som stormar runt bolaget sköts av styrelsen, sade bolagets vd Mikael Asp under en presentation i dag.  .

DI - 08 feb 11 kl. 08:55

Ny ordförande i Oasmia

Oasmia har utsett Björn Björnsson till ny styrelseordförande och beslutat att leta ny vd. Detta följer diskussioner mellan huvudägarna, styrelsen och ledningen i Oasmia, med målet att "säkerställa fortsatt fokus på de viktiga interna och externa processerna för att registrera och därefter lansera nya produkter"..

DI - 25 okt 11 kl. 16:56

Därför vill Ågerup in i Oasmia

Bengt Ågerup ser sin investering i läkemedelsbolaget Oasmia som strategisk och räknar med att erbjudas en styrelseplats. ?Vi blir tillräckligt stora för att kunna få en plats i styrelsen om vi vill?

DI - 01 mar 17 kl. 08:52

Storbråk i Oasmia

Oasmia Pharmaceutical uppger, efter Anders Lönners besked om avgång från posten som styrelseordförande i bolaget, att bolaget inte har kunnat acceptera Anders Lönners agerande och de krav han ställt på bolaget, styrelsen och vissa huvudägare..

Affärsvärlden - 01 mar 17 kl. 09:02

Oasmia: "Kan inte acceptera Lönners agerande"

Oasmia Pharmaceutical uppger, efter Anders Lönners besked om avgång från posten som styrelseordförande i bolaget, att bolaget inte har kunnat acceptera Anders Lönners agerande och de krav han ställt på bolaget, styrelsen och vissa huvudägare. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 03 mar 17 kl. 09:04

Oasmia skrotar bonusprogram

Styrelsen i Oasmia Pharmaceutical avser att vid kommande extrastämma annullera de två optionsprogram som klubbades på stämman den 21 november. Det framgår av Mikael Asps vd-ord i bolagets rapport för det tredje kvartalet..

Affärsvärlden - 21 jan 19 kl. 08:54

Oasmia ställer in extrastämma

Styrelsen i Oasmia har beslutat att ställa in den extra bolagsstämma som skulle hållas den 25 januari..

Realtid - 06 mar 19 kl. 12:46

Utökat styrelseförslag för Oasmia

Storägaren Arwidsro föreslår Jörgen Olsson, Sven Rohmann, Peter Zonabend och Gunilla Öhman till styrelsen i Oasmia för den extra bolagsstämman att ta ställning till..

Affärsvärlden - 20 mar 19 kl. 07:00

Extrastämman i Oasmia röstade för Arwidsro - styrelsen byts ut

Extrastämman i Oasmia röstade på tisdagskvällen ja till det styrelseförslag som lämnats av bolagets störste ägare Per Arwidsson genom investeringsbolaget Arwidsro..

DI - 21 mar 19 kl. 16:02

Nasdaq behåller observationsnotering för Oasmia

Nasdaq Stockholm har beslutat att observationsnoteringen av Oasmia skall kvarståmot bakgrund av att den nya styrelsen i bolaget på torsdagen meddelat att den inlett en genomlysning av bolaget ur flera aspekter, enligt ett pressmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.