Sydsvenskan > Utrikes

Tuesday, 27 October, 13:32

Sydsvenskan - 25 sep 20 kl. 12:26

Rögle utsatt för biljettbedrägeriRögle har utsatts av ett misstänkt bedrägeri eller förskingring, skriver Aftonbladet. Ishockeyklubben har upprättat en polisanmälan och en anställd inom föreningen har arbetsbefriats. – Det stämmer att det varit på det viset och det vi har gjort är att.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rögle, utsattför , biljettbedrägeri
Kristianstadsbladet - 15 nov 18 kl. 12:30

Sweden Rock utsatt för omfattande bedrägeri – rör sig om 100 000-tals kronor

Inför sommarens Sweden Rock varnade festivalledning för falska biljetter. Nu har ett omfattande biljettbedrägeri polisanmälts. Enligt uppgift ska det handla om 100 000-tals kronor..

NT - 29 jul 12 kl. 21:01

Två fall av biljettbedrägeri

Vd:n för företaget Biljett Nu är begärd häktad efter flera anmälningar från besvikna Bruce Springsteen-fans som genom företaget har köpt biljetter som inte har funnits..

Sydöstran - 03 jul 19 kl. 06:03

Flera Ronnebyfamiljer offer för biljettbedrägeri

Ett större antal personer i södra Sverige, varav flera familjer i Ronneby, tros ha blivit lurade på omfattande belopp när de har köpt flygbiljetter till Kosovo via nätet. Den aktuella sajten har nu stängts ner. Polisen befarar att mörkertalet är stort.

Hela Gotland - 28 jun 19 kl. 07:45

Spelare dömd för flera fall av bedrägeri

En A-lagsspelare i ett gotländskt lag har fällts för sammanlagt 20 fall av biljettbedrägerier..

Skånskan - 30 apr 18 kl. 14:09

70-åring utsatt för bedrägeri

SIMRISHAMN När en 70-årig Simrishamnsbo fick två brev från kreditbolag förstod han att han var utsatt för bedrägeri. Kreditbolagen hade kollat om de kunde ge honom lån men det var någon annan som använt 70-åringens personuppgifter. Han anmälde det i helgen som bedrägeri..

Skånskan - 11 sep 19 kl. 10:53

Man utsatt för bedrägeri

Blentarp En 73-årig man i Blentarp har gjort en polisanmälan om att han har blivit utsatt för bedrägeri i form av investeringar i kryptovalutan bitcoin.
Det var i somras som mannen tog del av en lockande annons där det uppgavs att man kunde tjäna mycket pengar på kort tid. Mannen satte därför i hopp om detta in 5 000 kronor.

Corren - 09 jan 13 kl. 15:14

Kvinna utsatt för grymt bedrägeri

Kvinnan betalade 35 000 euro i tron att hon skulle gifta sig och få en förmögenhet på 15 miljoner kronor. I stället blev hon utsatt för ett grymt bedrägeri..

Helsingborgs Dagblad - 04 mar 13 kl. 13:24

Utsatt för kontokortsbedrägeri

En kvinna i 60-årsåldern, bosatt i Vejbystrand, misstänks ha blivit utsatt för ett kontokortsbedrägeri. Under natten mellan torsdagen och fredagen i förra veckan gjordes två uttag från hennes konto, ett i Ängelholm och ett annat i Helsingborg. Sammanlagt blev kvinnan av med 7 900 kronor.

Nya Wermlands Tidningen - 17 dec 15 kl. 13:00

Utsatt för bedrägeri

En man har anmält att han blivit utsatt för bedrägeri då någon okänd gärningsperson på okänt sätt gjort uttag på hans personkonto..

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 16 kl. 14:13

Företag utsatt för bedrägeri

Ett företag i Munka Ljungby har blivit utsatt för ett bedrägeri genom sin mejlkonversation..

Corren - 07 dec 16 kl. 21:20

Firma utsatt för växtbedrägeri

En trädgårdsfirma i Vadstena blev nyligen utsatt för ett växtbedrägeri..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.