SR > Nyheter

Sunday, 01 November, 01:50

SR - 25 sep 20 kl. 11:54

Oppositionen enad – kräver mer resurser till ÅklagarmyndighetenRegeringen, Centerpartiet och Liberalerna har fått hård kritik för att Åklagarmyndigheten inte får några extra pengar i nästa års budget. Nu står det klart att alla oppositionspartier i riksdagen, från höger till väster, vill ge myndigheten ett tillskott 2021..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Åklagarmyndigheten, Liberalerna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oppositionen, enad, kräver, mer, resursertill , Åklagarmyndigheten
SVT - 17 jan 20 kl. 22:24

Liberalerna kräver mer pengar till rättsväsendet

Liberalerna kräver mer pengar till rättsväsendet, uppger partiledaren för Nyamko Sabuni för SVT Nyheter. Beskedet kommer i de pågående förhandlingarna om vårbudgeten – efter krav från oppositionen om att ge mer pengar till välfärden..

Sydsvenskan - 22 aug 19 kl. 11:39

Oppositionen körde över styret – kolonisterna fick som de ville

Koloniavtalen i Lunds kommun ska vara tio år långa, och kunna säga upp tidigast år 2028. Det beslutade tekniska nämnden, där oppositionen körde över styret. Nu fruktar nämndens ordförande Jan Annerstedt (FNL) att kommunens byggplaner både kan fördröjas och bli dyrare.

Sydsvenskan - 31 jan 19 kl. 18:02

Oppositionen körde över Malmös rödblå styre om kulturbidrag för gymnasieelever

Oppositionen körde över Malmös rödblå styre om kulturbidrag för gymnasieelever..

Kristianstadsbladet - 29 jan 14 kl. 09:26

Ukrainsk opposition kräver mer


Knappt hade den ukrainska regeringen avgått i tisdags förrän oppositionen kom med nya krav på eftergifter från president Viktor Janukovytj. Bland annat krävs amnesti för fängslade aktivister.Ett slags expeditionsministär under tidigare vice premiärministern Serhij Arbuzov har tagit över efter regeringen men det är oklart vilken roll den kommer att spela.

BT - 29 jan 14 kl. 09:28

Ukrainsk opposition kräver mer

Knappt hade den ukrainska regeringen avgått i tisdags förrän oppositionen kom med nya krav på eftergifter från president Viktor Janukovytj. Bland annat krävs amnesti för fängslade aktivister. Ett slags expeditionsministär under tidigare vice premiärministern Serhij Arbuzov har tagit över efter regeringen men det är oklart vilken roll den kommer att spela.

SvD - 29 jan 14 kl. 09:26

Oppositionen kräver mer

Knappt hade den ukrainska regeringen avgått i går förrän oppositionen kom med nya krav på eftergifter från president Viktor Janukovytj..

Sydöstran - 26 sep 19 kl. 06:00

Oppositionen kräver mer besparingar på socialen

Socialnämnden riskerar att gå nästan 70 miljoner kronor back i år. Oppositionen tycker att det är anmärkningsvärt att inte fler besparingskrav har lagts fram..

Kristianstadsbladet - 27 nov 12 kl. 09:05

PRO kräver mer resurser i vården

Foto: Lasse Ottosson
Tidigt på måndagsmorgonen stod några tappra medlemmar i PRO, Pensionärernas riksorganisation, utanför Skånehuset och delade ut flygblad till politiker, politiska sekreterare och en och annan tjänsteman.
De blev fler och fler efter hand. ?

Skånskan - 25 jan 17 kl. 14:00

SD kräver mer inflytande

ESLÖV Sverigedemokraterna kräver bättre inflytande i Eslövspolitiken genom att utöka antalet platser i nämndernas arbetsutskott. ERWP.fif(8)Valet 2014 blev en succé för SD i Eslöv, som gick fram mest av alla och med 18,8 procent av rösterna tog över platsen som det näst största partiet i kommunen.

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 14 kl. 09:28

Ukrainsk opposition kräver mer

Knappt hade den ukrainska regeringen avgått i tisdags förrän oppositionen kom med nya krav på eftergifter från president Viktor Janukovytj. Bland annat krävs amnesti för fängslade aktivister. Ett slags expeditionsministär under tidigare vice premiärministern Serhij Arbuzov har tagit över efter regeringen men det är oklart vilken roll den kommer att spela..

Kristianstadsbladet - 14 feb 20 kl. 05:00

Klart: Mer pengar till kommunerna när oppositionen kör över styret

Under torsdagen blev det klart att kommunerna kommer att få ta del av ytterligare 2,5 miljarder utöver de fem som regeringen tagit beslut om. Det innebär några miljoner extra till Östra Göinge, men vad pengarna ska användas vill kommunalrådet avvakta med att berätta..

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Uppgifter: Industrins parter har fått ett slutbud

Fack och arbetsgivare inom industrin ska nu i kväll ha fått ett slutbud i förhandlingarna om nya löneavtal, det uppger tidningen Dagens Arbete. Det är inte känt vad budet innehåller..

SR - 5 timmar sedan

Ny nedstängning i Storbritannien

Från och med nästa vecka kommer människor endast att kunna lämna sitt hem om de har "synnerliga skäl", säger Storbritanniens premiärminister Boris Johnson när han presenterar de restriktionerna på en presskonferens på lördagskvällen..

SR - 6 timmar sedan

Nya restriktioner införs i Österrike

Från och med midnatt, natten mot tisdag, kommer Österrike att gå in i en andra stängning av stora delar av samhället. Det sa förbundskansler Sebastian Kurz vid en presskonferens idag..

SR - 7 timmar sedan

Präst skjuten i Frankrike

En grekisk-ortodox präst har skjutits i Lyon i Frankrike. Angriparen ska ha flytt från platsen, enligt fransk polis..

SR - 8 timmar sedan

Nooshi Dadgostar väljs till ny V-ledare

Nu står det klart att Nooshi Dadgostar har valts till partiledare för Vänsterpartiet efter ett enhälligt beslut på partiets kongress..

SR - 8 timmar sedan

Armenien uppmanar folket att delta i försvaret

I Armenien uppmanar landets ledare alla som har möjlighet att ta vapen i hand och delta i försvaret av utbrytarregionen Nagorno-Karabach. Många är redo att följa den uppmaningen. Ekots korrespondent besökte ett träningsläger för frivilliga i Armeniens huvudstad Jerevan..

SR - 8 timmar sedan

Svenska soldater kan vara aktuella för fredsbevarande insats

Svenska soldater kan vara aktuella för en fredsbevarande insats i konflikten om Nagorno-Karabach. Det hävdar USA:s nationelle säkerhetsrådgivare och hänvisar till pågående samtal med de skandinaviska regeringarna. Svenska UD svarar att Sverige inte har mottagit någon officiell förfrågan..

SR - 10 timmar sedan

Sjöstedt håller fast vid hotet mot Löfven

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt lämnar sitt uppdrag i eftermiddag och när partiets kongress inleddes efter lunch så markerade han fortsatt att Socialdemokraterna och Stefan Löfven måste lyssna på LO i las-frågan, annars kan regeringen tvingas avgå..

SR - 10 timmar sedan

Stockholm stänger kommunala museer

Stockholms stad stänger kommunala museer från och med söndag. Dessutom införs nya begränsningar för idrotts- och simhallar. Anledningen är Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd..

SR - 11 timmar sedan

”Sean Connery skapade stilen för Bond”

Skådespelaren Sean Connery är död, rapporterar BBC. Connery blev 90 år gammal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.