Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 25 October, 02:02

Aftonbladet - 25 sep 20 kl. 00:50

Bugg i cellerna kan förklara coronagåta: Häpnadsväckande▸ Bugg i cellerna kan förklara coronagåta: Häpnadsväckande.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Buggi , cellernakan , förklara, coronagåta, Häpnadsväckande
Skånskan - 24 dec 15 kl. 08:00

Julens hjälte jubilerar

Kultur och Nöje När sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton som vanligt kliver in i svenska folkets vardagsrum i kväll klockan 19 är det på dagen 40 år sedan den hade premiär. En av alla dom som sitter bänkade framför tv:n för att se den är filmens regissör och animatör, Per Åhlin.
– Jag är tillsammans med släkten oftast och då kan man inte gå ifrån tv:n, det ser ju fult ut, säger han och skrattar.

Supermiljöbloggen - 09 dec 16 kl. 11:56

Agnes Wold: ”Det finns inga bevis för att ‘hormonstörande kemikalier’ påverkar vår hälsa”

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, har flera gånger kritiserat Naturskyddsföreningen och forskare för att ogrundat skrämma upp folk rörande hormonstörande ämnen. Hon förnekar inte att det finns ämnen som kan störa hormoner, men förklarar här utförligt varför hon har problem med uttrycket "hormonstörande ämnen".  Läs mer: Carl-Gustaf Bornehag: "Kemikalier i damm ett troligt hälsoproblem" DN: "Stoppa skrämselpropaganda på förskolorna" Mattias Öberg: "Okunskap i kamikaliedebatten kan ge farlig backlash" Debatt i Plånboken mellan Mattias Öberg och Agnes Wold Naturskyddsföreningen har, tillsammans med vissa forskare, framgångsrikt sålt in budskapet till det svenska folket och våra politiker att vardagen, till och med i vår trygga svenska förskola, ä

BT - 10 jun 13 kl. 16:55

Så förlorade fåglarna sina penisar

Varför saknar nästan alla fåglar penisar? Frågan har länge varit obesvarad men en ny studie visar att fågelembryon har normala framväxande penisar ? som dock snart förintas genom genetiskt styrd celldöd.

BT - 10 jun 13 kl. 16:55

Därför saknar fåglar penis

Varför saknar nästan alla fåglar penisar? Frågan har länge varit obesvarad men en ny studie visar att fågelembryon har normala framväxande penisar ? som dock snart förintas genom genetiskt styrd celldöd.

Sydsvenskan - 03 mar 13 kl. 06:30

Suget efter färg stort i vår

Längtan efter färg är akut. Det märks inte minst i hur man slurpar i sig butikernas överdåd av vårfärger just nu: rosa, gult, blått, grönt, pastell eller knalligt. Utbudet är rena färgterapin för ett vintertrött sinne.

Cornucopia - 11 apr 16 kl. 11:00

Hej Siri! Avlyssnar Apple Siri allt du säger?

Två gånger, bägge rätt obehagliga, har min iPhone 5S spontant frågat mig vad det var jag sade. Det handlar om Apples röststyrnings- och dikteringsfunktion Siri, som trots att "hon" inte ska fungera röstaktiverat på en iPhone 5S gått in i privata konversationer och bett om förtydliganden.
Apples Siri kan på nyare telefoner och paddor än iPhone 5S aktiveras genom att man säger "Hej Siri.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.