Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 28 October, 03:21

Aftonbladet - 24 sep 20 kl. 20:42

Alexander mördades – för en jacka▸ Tv-programmet Efterlyst tar ikväll upp fallet i Ånge, där Alexander mördades för en Canada Goose-jacka. En person är dömd för mordet, men nu efterlyser polisen en 21-årig man som misstänks ha med mordet att göra..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Efterlyst, Ånge, Alexander, Canada Goose

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alexander, mördadesför en , jacka
GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 19:12

Rånmördades av sin egen kusin

Alexander Persson kom aldrig till Amerika. Dagen innan hans resa mot det nya landet blev han brutalt mördad av sin kusin vid Mörtetjärnet i Bullaren. Med författaren Jan Nilsson gräver vi ner oss i ett av norra Bohusläns värsta mordfall..

Expressen - 25 dec 19 kl. 09:57

Gabriellas son mördades: ”En bit av ens hjärta har försvunnit”

Gabriellas son Alexander, 24, sköts till döds med ett skott i tinningen.Bandidosmannen Aghvan Baghdasaryan och två andra män har nu dömts till 16 års fängelse för vad som enligt hovrätten hade ”karaktären av en avrättning”.– Det är en bit av ens hjärta som har försvunnit, säger Gabriella Figgé..

YLE - 11 jun 16 kl. 21:27

Politikens superlördag – så här gick det

Samlingspartiet, Svenska folkpartiet, Centern och Vänsterförbundet samlas under det här veckoslutet på olika håll i Finland för att rösta om partitoppen och dra upp riktlinjerna för sin politik. Samlingspartiet fick en ny ordförande då inrikesminister Petteri Orpo vann över finansminister Alexander Stubb i ordförandevalets andra omgång.
Petteri Orpo och Alexander Stubb på partikongressen i Villmanstrand.

YLE - 25 dec 14 kl. 07:06

Carola överlevde tsunamin 2004

- Jag minns att jag satt uppe i trädet och såg ner på förödelsen. Det var som en avstjälpningsplats. Det finns inte en chans att mina barn har klarat det här, tänkte jag.

SmålandsPosten - 03 aug 14 kl. 17:11

Växjökvinna omkom i mc-olycka


En 47-årig kvinna från Växjö omkom på söndagseftermiddagen efter att ha krockat med en minibuss med husvagn på riksväg 23 utanför Älmhult. Hennes 17-åriga dotter skadades.
Olyckan inträffade strax före klockan 16 på söndagen på riksväg 23 vid avfarten mot Bergön en dryg mil norr om Älmhult.

Sydsvenskan - 04 okt 13 kl. 19:50

Agentänka ber om pengar

Marina Litvinenko, änka efter den mördade exagenten Alexander Litvinenko, ber om donationer från allmänheten för att ha råd att driva utredningen om makens död vidare. Hon framförde sin vädjan i en domstol i dag.(TT)
Marina Litvinenko, änka efter den mördade exagenten Alexander Litvinenko, ber om donationer från allmänheten för att ha råd att driva utredningen om makens död vidare.

SmålandsPosten - 22 nov 13 kl. 08:49

Galningar handlar inte i vakuum

Idag är det femtio år sedan John F. Kennedy mördades. Attentatet i Dallas är det mest omdebatterade politiska attentat som någonsin drabbat en demokrati.

Barometern - 25 nov 13 kl. 08:18

Galningar handlar inte i vakuum

I fredags var det 50 år sedan John F. Kennedy mördades. Attentatet i Dallas är det mest om­debatterade politiska attentat som någonsin drabbat en demokrati.

Barometern - 25 nov 13 kl. 08:18

Galningar handlar inte i vakuum

I fredags var det 50 år sedan John F. Kennedy mördades. Attentatet i Dallas är det mest omdebatterade politiska attentat som någonsin drabbat en demokrati.

Skånskan - 21 jan 16 kl. 12:05

Putin godkände ”sannolikt” mordet på Litvinenko

London Ryss­lands pre­si­dent Vla­di­mir Pu­tin har "san­no­likt" god­känt mor­det på den före det­ta KGB-agen­ten Alexander Lit­vi­nen­ko i London 2006. Den slut­sat­sen har en do­mar­ledd brit­tisk un­der­sök­ning kom­mit fram till, skri­ver Guar­di­an.Det ska ha fun­nits en per­son­lig an­ta­go­nism mel­lan Lit­vi­nen­ko och Pu­tin, och med­lem­mar i pre­si­den­tens ad­mi­nist­ra­tion hade mo­tiv att mör­da Lit­vi­nen­ko, som var en hög­ljud kri­ti­ker av Pu­tin.

Skånskan - 12 maj 18 kl. 18:46

Dahlin saknas i derbyt

FOTBOLL Flera nya skador – däribland målvaktsbyte. Krisdrabbade Malmö FF tvingas stuva om rejält inför söndagens allsvenska derby borta mot Trelleborgs FF.Malmö FF:s trupp mot Trelleborg
Målvakter: Mathias Nilsson och Fredrik Andersson.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.